Kwalitatief prima, betrokken en behoorlijk hip
De planten zijn gezond, zien er mooi uit en zijn snel en heelhuids bezorgd - en daar gaat het uiteindelijk om. In de communicatie, zowel op de website als in het klantcontact, zijn jullie behoorlijk hip. Dat is niet per se een compliment maar wel volledig afhankelijk van eigen voorkeur. Ik kan me voorstellen dat er veel meer mensen zijn die juist graag in zo'n toon benaderd worden. Ikzelf zie er niet zo veel in, maar dat is dus persoonlijk. De toon in alle (online) communicatie is dezelfde, dus er is ongetwijfeld over nagedacht. In ieder geval kan ik zeggen dat er genoeg, op tijd en vriendelijk is gecommuniceerd. Zo werd ik opgebeld dat er vanwege een miscommunicatie met PostNL niet 's avonds bezorgd kon worden, zoals de bedoeling was. Ik meen me overigens te herinneren dat ik de bezorging juist liever overdag had en dat ik die optie bij bestellen niet kreeg aangeboden, maar dat weet ik niet zeker. De medewerkster van Plantsome bood me telefonisch aan om de bezorgkosten te vergoeden. Dat had op zich niet gehoeven, maar ik begrijp dat e-commerceklanten zich graag prinselijk laten behandelen. Met de SEO/SEA zit het overigens ook goed.