Pluspunten
Leuk concept. Whatsappen met vragen is handig en goede service. Bij een klacht wordt snel en adequaat gereageerd.
VerbeterpuntenHet zou handig zijn als je een cadeaubon van €25 hebt, dat je die dan precies kunt uitgeven aan een plant met pot (en niet altijd op meer of minder uitkomt). Afvinken in de app gaat niet zo soepel.
Hoi! Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen. Een kadobon van 25 Euro is een goed idee. Ik ga het doorzetten en hopelijk is die dan binnenkort ook beschikbaar op de website :). Wat betreft de app, is het een bekende bug en zijn we er druk mee bezig!
Pluspunten
Mooi, origineel aanbod van planten! Keurige service en goede verzorgingstips.
Pluspunten
Planten zien er goed en mooi uit en heel netjes geleverd! Ook was het heel snel geleverd
Pluspunten
goede kwaliteit planten zeer netjes verpakt verzorgingstips toegevoegd.
Verbeterpunten/
Oh Esther, bedankt voor je 10! Veel plezier met je groene amigo!
Pluspunten
Snelle levering en de planten kwamen in perfecte conditie aan.
VerbeterpuntenGeen.
Hoi Priscilla, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je nieuwe groene amigo's!
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie (mail met trackingcode etc.) Site kende ik nog niet maar kreeg een cadeaubon voor mn verjaardag, ook superleuk verpakt met een mini plantje erbij. Dus dat is ook een aanrader!
Hoi! Heb je Fred al een mooi plekje gegeven bij zijn grotere broer of zus? :)
Pluspunten
Zeer leuk concept. De planten zijn zeer goed ingepakt waardoor ze in goede staat bij mij aangekomen zijn. De app is handig voor de verzorging van mijn groene vrienden.
Hoi Wendy, bedankt voor je goede beoordeling! Veel plezier met je groene amigo's en de verzorging via de app! :)
Pluspunten
Planten worden in top conditie geleverd! Alles naar wens!
Hoi Gytha, fijn om te horen dat je groene amigo's zijn goedgekeurd haha, veel plezier met ze!
Pluspunten
Geweldige klantenservice. Mijn bestelling had enorme vertraging opgelopen door de incompetentie van PostNL maar de chatservice via WhatsApp en in het bijzonder de hulp van Milou en Laura waren top!
Verbeterpunten-
Hoi Jael, Ik heb je complimenten doorgegeven aan Milou en Laura :) graag gedaan en fijn dat ze het hebben kunnen oplossen!
Pluspunten
- Vrolijkheid - Snelheid - Planten keurig verpakt geleverd, binnen 2 dagen. - Adviezen rondom aankoop - App gedownload
Hoi Mark, bedankt voor je beoordeling! Veel plezier met je groene amigo!
Pluspunten
Vet concept, goed ervaring mee tot nu toe. Levering was snel, plant goed ingepakt.
VerbeterpuntenEr zat een beetje zand tussen de takken van de olijfboom, niks mis mee maar visueel minder aantrekkelijk/beetje werk voor mij, mogelijk is daar nog iets mee te doen. Ik heb nog niet echt de behoefte gevoeld om jullie app te downloaden, terwijl dit mogelijk voor mij: het verzorgen vd plant en voor jullie: klantbinding, heel goed kan zijn. Misschien dat iets meer aandacht naar het aanbevele vd app kan. (Mogelijk is de app ook handig voor planten NIET bij jullie gekocht?) Af en toe op jullie website wat gehaper meegemaakt met mn tefoon. (Huawei android). Verder, ga zo door! Hoop dat jullie veel plezier uit het bedrijf halen. Gr Jevon
Hoi Jevon! Bedankt voor je positieve beoordeling! Onze app is niet alleen voor de planten die je bij ons hebt gekocht! Er staan namelijk ook tussen die wij zelfs nog niet in het assortiment hebben. Dus mocht je andere planten hebben dan zou ik zeker de app aanbevelen. We gaan in ieder geval de website ook testen op een Huawei android telefoon om te kijken waar de bugs in zitten. Heel veel plezier met je groene amigo! Groene groetjes, Marleen van Plantsome
Pluspunten
Leuke site Modern Ruim en duidelijk aanbod Goede informatie over de verzending. De verzorg app is ook grappig.
VerbeterpuntenDe ontvanger was op het bezorg moment niet thuis en moest hierdoor de volgende dag Bob zelf ophalen bij een Postnl punt. Jammer dat het niet nogmaals werd aangeboden Ook omdat de persoon in kwestie ziek thuis is en hierdoor "belast" werd met het ophalen van het pakket met openbaar vervoer
Hoi! Bedankt voor je positieve review! Vervelend om te horen dat de bezorging niet helemaal lekker is gegaan... We gaan het in ieder geval meenemen in de evaluaties met PostNL! Hopelijk staat Bob nu wel gezellig bij de ontvanger en is hij er blij mee! Groene groetjes, Plantsome
Pluspunten
Snelle levering, goede service en leuke manier om te leren groene vingers te krijgen! Ook antwoord op een Whatsapp vraag komt vlot! Top!
VerbeterpuntenSoms werkt de Plantzoeker niet optimaal. Als je een voorstel heb aangeklikt en terug wilt naar de resultaten, vraagt hij opnieuw de Plantzoeker in te vullen
Hoi! Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je goed geholpen bent op Whatsapp :). Het probleem van de plantzoeker gaan we zeker terugkoppelen aan ons development team!
Pluspunten
Goeie service en goed te benaderen klantenservice
VerbeterpuntenAls er een kortingsactie is dat deze ook goed wordt weergegeven in je winkelmand.
Hoi Carolien, bedankt voor je review en feedback. We gaan het zeker meenemen in de verder ontwikkeling van de website en toekomstige acties!
Pluspunten
Mooie planten, goed verpakt, goede bezorging en goede uitleg
VerbeterpuntenMinder plastic en papier
Hoi! Bedankt voor je positieve review en feedback. We zijn aan het zoeken naar alternatieve inpak materialen die wat duurzamer zijn maar ook ervoor zorgen dat de plant heelhuis overkomt. Helaas is dat nog een moeilijke zoektocht maar we zijn er druk mee bezig!
Pluspunten
Snelle levertijden, goede communicatie en producten in perfecte staat bezorgd.
VerbeterpuntenApp lijkt bij vlagen niet helemaal stabiel.
Hoi Robert, bedankt voor je positieve beoordeling en fijn om te horen dat de planten netjes zijn geleverd :). We zijn wel elke dag bezig met de ontwikkeling van de app en onlangs kwam er een kleine bug naar boven. Mocht je ooit nog problemen ervaren stuur ons dan gerust een berichtje dan weten we waar de ontwikkelingen in zitten! :)
Pluspunten
Komen beloftes na. De planten zien er in het echt net zo uit als op de plaatjes.
Hoi Wijnanda, bedankt voor je positieve beoordeling! Heel veel plezier met je groene amigo's!
Pluspunten
Snelheid Verpakking
VerbeterpuntenOverzicht verschillende planten
Hoi! Bedankt voor je beoordeling! We zijn wel erg benieuwd hoe je het overzicht van de planten anders zou willen zien. Dan kunnen we dat meenemen in de ontwikkeling van de website! We horen het graag! Groene groetjes, Plantsome
Pluspunten
very good package of plants, very clear website/purchasing experience and shipping confirmation
Hi! Thank you for your positive review. That makes us happy! :)
Graag levering op afgesproken tijdstip, al kwam het nu onverwachts goed uit
Hoi Hannes, vervelend om te horen dat de bezorging niet helemaal gegaan is zoals normaal. Helaas hebben we op dit moment qua tijdstip weinig invloed op de bezorging. We hopen dat dit in de toekomst wel gaat veranderen. Fijn dat het in dit geval gelukkig nog wel goed kwam! Groene groetjes, Marleen van Plantsome
Pluspunten
Mooie ruime keus in planten, gratis verzenden, optie met pot is fijn.
Pluspunten
Leuke website, planten en potten heel netjes volgens afspraak geleverd. Planten zijn zoals zij op de website worden weergeven.
VerbeterpuntenGeen :)
Hoi! Bedankt voor jullie goede review! Heel veel plezier met jullie groene amigo's!
Pluspunten
Snelle levering, plant en mand waren precies zoals afgebeeld op site.
Pluspunten
Correct op tijd geleverd. Alles netjes verpakt en niets stuk.
Hoi! Bedankt voor je positieve beoordeling! Veel plezier met je groene amigo's!
Pluspunten
Snelle levering, op de dag die mij het beste uitkomt. Planten zagen er ook goed uit, geen beschadigingen of iets dergelijks. Het gaat zeker niet de laatste keer zijn dat ik hier planten bestel.
Hoi! Bedankt voor je positieve review, worden we blij van! Op naar een jungle huis! Groene groetjes, Plantsome