Pluspunten
Levering op tijd, plant in goede staat afgeleverd.
VerbeterpuntenGeen
Hoi! Bedankt voor je beoordeling! Doe je de groetjes aan je groene amigo's van ons? :)
Pluspunten
Vergeleken met concurrenten is Plantsome zijn tijd vooruit. Uptodate website met goeie UX, leuke app die me ook daadwerkelijk zal helpen om mijn "groene amigo's" in leven te houden. En de planten die ik al had, en die niet van Plantsome af komen ook. Super goed bezig.
VerbeterpuntenIn de toekomst een nog groter aanbod planten?
Hoi Ditmar, bedankt voor je beoordeling en compliment! We doen erg ons best onze bezoekers de beste ervaring te geven op het gebied van planten kopen dus we worden erg blij van jouw bericht! We zijn druk bezig om ons assortiment steeds verder uit te breiden dus meer planten komen eraan! Groene groetjes, Marleen
Pluspunten
Fijne website, snelle en nette afhandeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De planten worden goed verpakt in ruime dozen. Snelle verzending en goede communicatie. Een plant had de reis niet overleefd, er is toen gelijk een voorstel gedaan om een nieuwe op te sturen. Goede afhandeling.
VerbeterpuntenEnige tip is om verzending rond de feestdagen in de gaten te houden. Ik had voor de optie 27 april gekozen, echter bleek PostNL die dag niet te leveren, maar er was vrijdag wel een mail gekomen dat het pakket klaar voor verzending was. De planten werden woensdag pas geleverd, mogelijk is het daarom niet goed met de ene plant afgelopen.
Hoi Nathalie, bedankt voor je beoordeling! We proberen altijd zo snel mogelijk mensen te laten weten of hun levering vertraagd is en data op feestdagen uit de opties te halen. Helaas heeft jouw pakket én vanwege koningsdag én vanwege een sorteer foutje bij PostNL zoveel vertraging opgelopen. Hopelijk is de nieuwe Marco snel bij je bezorgd en kun je nu genieten van je groene amigo's! We gaan er in ieder geval nog beter op letten! Groene groetjes, Marleen
Pluspunten
Super leuk concept: speels en fun maar ook heel praktisch (vooral dat je kunt zoeken op niet-giftige planten). Duidelijke communicatie, planten worden heel leuk ingepakt.
VerbeterpuntenMeer planten (mss ook voor buiten?)!! En wat meer opties in potten zou ook leuk zijn :)
Hoi Astrid, bedankt voor je beoordeling een feedback! We zijn druk bezig om ons assortiment steeds verder uit te breiden, had je toevallig ons nieuwe buitenpakket al gezien? Groene groetjes, Marleen
Pluspunten
Ze houden je goed op de hoogte als er nieuwe planten zijn en over de status van je bestelling. Mooie collectie planten
Pluspunten
Persoonlijke aanpak, altijd bereikbaar en leuke manier van benadering ( o.a. op gebied van marketing).
Hoi Kim, bedankt voor je leuke beoordeling! Daar worden we blij van! :)
Pluspunten
Leuke website, uitgebreide keuze en heel tevreden over de kwaliteit van de planten die we hebben ontvangen.
VerbeterpuntenDe levering was helaas iets vertraagd. Maar het was het wachten waard.
Pluspunten
Dit is zo’n leuk initiatief. Heb meteen voor kantoor en thuis besteld. Collega’s zijn ook erg enthousiast. Super
VerbeterpuntenAfbreekbaar plastic gebruiken. Iets met karton doen.
Pluspunten
Leuke/mooie planten, goede klantenservice, planten goed veilig ingepakt, handige app voor het bijhouden van de planten, veel informatie per plantensoort op de site, alles is gewoon geweldig! Al 2x besteld, een keer voor mezelf (Kokospalm) en een keer voor mijn vriendin (Cactus Euphorbia L) en beide keren een perfecte koop! Enorme aanrader dus!
VerbeterpuntenNiets.
Hoi Martijn, bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te horen dat je al meerdere bestellingen hebt gedaan. Doe je de groetjes aan Coco en aan Bob? :) Groene groetjes, Marleen
Pluspunten
Planten zijn echt heel tof! Vind de hele communicatie iets waar veel andere bedrijven nog wat van kunnen leren, dit is helemaal top. De bezorging ging niet helemaal goed, maar hier kon Plantsome niks aan doen, dit hebben ze echt wel boven verwachting opgelost. Ik raad iedereen aan mocht je planten willen kopen, doe het dan hier!
Hoi Jeroen! Bedankt voor je beoordeling en je enthousiasme over onze communicatie. Daar worden we blij van! Groene groetjes, Marleen
Pluspunten
Post.nl leverde niet op Koningsdag en dit hebben ze netjes in een mailtje naar mij gecommuniceerd en gevraagd wanneer mij het beste uitkwam waneer ze de plant konden leveren. Ik heb tot nu toe alleen maar postive ervaringen. Netjes verpakt, vorige plant netjes op tijd. Plant zag er goed uit. En staat na een jaar er nog steeds prachtig bij. Klantvriendelijk. Ik ben zeer tevreden
VerbeterpuntenNiet echt verbeterpunten. Misschien wat meer bijzondere planten
Hoi Iris, Bedankt voor je beoordeling! Leuk om te horen dat zelfs je 'oudere' plant er nog steeds mooi bij staat super! Op het moment zijn we inderdaad aan het kijken welke (exclusieve) planten we nog meer kunnen toevoegen aan ons assortiment dus houdt ons vooral in de gaten ;-). Groene groetjes, Marleen
Pluspunten
De plant snel verstuurd. Helaas heeft postnl niet gedaan waarvoor ze betaald worden. Het pakket is zoek geraakt daar. Na contact met plantsome werd ik zeer klantgericht geholpen. Bestelling werd meteen dezelfde nog opnieuw verstuurd . Top service
VerbeterpuntenIk vind alles optimaal....niets dan lovend. Misschien een andere pakketbezorger in ogenschouw nemen
Hoi John, wat vervelend dat jouw pakket zoek is geraakt.. Gelukkig hebben we het snel voor je kunnen oplossen en kun je nu gelukkig genieten van je groene amigo. Op dit moment is PostNL voor ons de meest betrouwbare pakketbezorger uit onze ervaringen met andere pakketbezorgers maar we waarderen je feedback wel heel erg! Groene groetjes, Marleen
Pluspunten
De plant werd op tijd en keurig netjes verpakt afgeleverd.
Pluspunten
De site vind ik superduidelijk en lekker eenvoudig. Klantenservice is echt waanzinnig. Social media teksten zijn hilarisch. En oja, hun producten zijn mijn nieuwe vrienden. :)
Hoi Patty! Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over de klantenservice en social media! Dat vinden we echt tof en doen er erg ons best voor. :) Ik ga je complimentjes in ieder geval doorgeven aan de juiste personen :). Groene groetjes, Marleen
Pluspunten
snelle bestelling aflevering super mooie planten die ook vers aankomen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
- Leuke en makkelijke website - Goede zoekfunctie - Creatief - Handige app - Leuke manier van aanspreken - Goede en snelle bezorging
Verbeterpunten- De app kan nog meer geoptimaliseerd worden
Pluspunten
Mooie, duidelijke website en de planten zien er goed uit!
Pluspunten
Snel, origineel en mooie spullen
VerbeterpuntenGift card tegen elk bedrag mogelijk maken (of in ieder geval meer keus dan nu)
Hoi! Bedankt voor je beoordeling en feedback dat helpt ons enorm! Goed idee om meer bedragen voor de giftcard in te stellen. We gaan kijken hoe we dit eventueel in de toekomst kunnen implementeren. Groene Groetjes, Marleen
Pluspunten
Perfect geleverd en prima op de hoogte gehouden via mail!
VerbeterpuntenGeen want ik ben zeer tevreden en het is een topkwaliteit wat geleverd is.
Hoi Xaviera, bedankt voor je beoordeling! Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent, dat vinden we echt tof. Heel veel plezier met je nieuwe groene amigo's! Groene Groetjes, Marleen
Pluspunten
Snelle, positieve & vriendelijke communicatie. Snel geleverd. Súper netjes verpakt. Leuke site, handige filters!
VerbeterpuntenOp mobiele site kan je niet gemakkelijk alle potten bekijken. Site is mobiel ook wat trager. Factuur niet als pdf meegestuurd.