Nooit meer lol

Ik heb een ananasplant besteld als cadeau voor een vriendin die allang een “plant mom” is en.. doos kwam gepletterd, plantje zelf was helemaal uitgedroogd en ze kreeg niet eens het verjaardagskaart waarvoor ik had betaald. Verder vind ik het stom dat je gebruik moet maken van hun app als voorwaarde van de plant garantie. Ik voel echt alsof ik m’n geld heb weggegooid.

toppie

Prima verpakt ivm bezorgen en prijs kwaliteit beter dan een tuincentrum daar is het vaak duurder en weinig kennis v/d planten. Oja tip voor deze firma advies enz voor Varen rauw vliegjes en hoe te bestrijden ( 1 middel werkt zeker zijn aaltjes )

netjes verpakt aangekomen

Goed contact en rap geleverd!

Ik gebruikte de app al eventjes en na lang overwegen toch mijn eerste bestelling hier geplaatst: de Calathea Zebrina! Het was lang wikken en wegen... Welke plant pastte nou het beste op een slaapkamer op het noorden, met een hoge luchtvochtigheid door de aangrenzende badkamer en kon het beste tegen donkere dagen? Door de uitgebreide informatie op Plantsome heb ik zodoende mijn keuze kunnen maken voor een Calathea en de Zebrina aka Olivia, zoals Plantsome haar noemt, leek hiervoor perfect. Ik heb zondag avond laat mijn bestelling geplaatst, kreeg hem dinsdag om 12:00 uur door hun eigen koerier netjes aangeleverd in een stevige doos. De dramaqueen dat ze is, deed ze wat lastig de eerste week... maar Plantsome staat je ook via WhatsApp te woord voor al je vragen. Mijn ervaringen waren zo goed dat ik Chuck Jr. en Joshua Jr. ook onderweg heb, Chuck gaat bij mijn zusje in de badkamer op het noorden.

Goede service en mooie planten

Goede service, snelle levering en mooie planten :-)

Makkelijk en overzichtelijk planten kopen

Ipv 100 rondjes te moeten lopen in een tuincentrum opzoek naar de planten die bij je interieur en smaak passen, kun je heel gemakkelijk en snel planten kopen.

Leuke pakketten naar niet te koppelen in de app

Ik heb nu voor de tweede keer planten besteld. Ik ben over het algemeen tevreden over de kwaliteit van de planten en de snelheid van de levering. Maar wat ik niet snap is waarom ik de bestelling niet in de app kan zien en dus ook niet kan toevoegen aan mijn planten. Nu moet ik alles handmatig toevoegen en de mannen opzoeken. Dat is niet handig.

Super Erfahrung gemacht

Habe bereits zweimal über Plantsome bestellt und bin sehr zufrieden. Selbst als ein Blumentopf beschädigt geliefert wurde, wurde umgehend und unkompliziert ein neuer Blumentopf zu mir geschickt. Super freundlicher Kundenservice. Habe dort nicht das letzte Mal bestellt ☺️

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldige groene vriend erbij.

Geeft sfeer

Mooie planten en goede service. Tot nu toe 100% tevreden.

zoals afgesproken goede aflevering, klasse

Super Service - schnelle Lieferung

Acht (8) neue Pflanzen konnten mit Übertöpfen in unsere Wohnung einziehen. Das macht es gleich viel wohnlicher. Leider war ein Übertopf kaputt und die Ersatzlieferung ebenfalls. Ich bin aber sehr zuversichtlich, dass Plantsome nun einen intakten Übertopf nachliefert. Nichtsdestotrotz => Toller Service

Service!

Mooie planten! Leuke app waarin verzorging, standplaats en dergelijke heel goed wordt aangegeven, waardoor zelfs iemand met "gele vingers" planten zou kunnen houden! Mijn 2de levering verliep niet vlekkeloos. Na even heen en weer gemzul (met zeer snelle en vriendelijke reactie!) werd dat zeer snel en correct opgelost. IK BEN FAN!

Ik heb tweemaal een terrarium cadeau gedaan en eenmaal een cadeaubon. Dit alles is steeds op tijd en met nodige zorg tot bij de jarigen geraakt. Ben zeer tevreden van jullie service en ga deze site nogmaals gebruiken.

Blij met de ontvangst van de planten

De planten waren top ingepakt en conform afspraak geleverd. Er was alleen één blad dat wat dubbel heeft gezeten tijdens het vervoeren. Trekt langzaam bij - geen punt verder.

Prima aflevering

Die Pflanzen sind wunderschön, sehr zufrieden.

Sehr gute Erfahrung, hab mehreres gekauft und würde gerne wieder bei Plantsome einkaufen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne ervaring en mooie planten!

De online bestelling verliep heel soepel en de levering was snel. De planten voldoen heel goed aan de omschrijving, zijn in goede staat en staan er mooi bij.

Besteld en de volgende dag al in huis. Had nog wat vragen en die hebben zij ook vriendelijk beantwoord. Plantjes zijn goed verpakt aangekomen. En zagen er ook super goed uit. Katten waren dol op de dozen

Top service & levering

Service gut, leider kam der Topf jetzt ein zweites Mal kaputt an

Vielleicht sollte man überlegen, den Versanddienstleister zu wechseln, es macht jedes mal Arbeit, die kaputten Töpfe zu entsorgen und zu reklamieren.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijn dat de planten zo snel geleverd werden, jammer dat er 1 van de 3 potten stuk was bij aankomst.

Ik was heel blij dat de planten zo snel geleverd werden, maar vond het heel jammer dat er 1 van de 3 potten gebroken was bij aankomst. Ik had nl de otten erbij besteld,zodat ze alle 3 dezelfde zouden zijn,. Maar voor de rest zeer tevreden, en zou julloe zeker aanbevelen .

Super sterke planten en deze komen altijd mooi verpakt toe. Ook heel snelle service. Hier een heel tevreden plantsome-klant! :)

Mijn favoriete online plantenwinkel

De mooiste plantjes, snel en vakkundig geleverd. Ook is de service en nazorg van Plantsome altijd erg goed! Ik bestel hier bijna altijd.

Geniaal

Ik had een plant cadeau gegeven aan mijn vriendin, de bezorging was fijn en prettig. De plant was ondanks de app volgen, toch overleden, maar jullie klantenservice heeft dit heel snel en echt geweldig opgepakt. Niets dan lof!

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB