Sie sind einfach super

Schnelles und siecheres Lieferungen Sehr tolle und nette Kunden Service Wunderschöne Pflanze

Geweldige service

Normaal schrijf ik nooit reviews, maar bij deze vond ik dat ik het Plantsome verschuldigd ben. Ik had een plantje gekocht die na een tweetal weken er niet goed uit begon te zien. Na alles te hebben geprobeerd heb ik het opgegeven. Ik heb een foto gestuurd via de chat en heb twee nieuwe plantjes opgestuurd gekregen. In het pakket zat een heatpack, zodat ze geen kou zouden vatten. Ik vind het fantastisch dat ze het zo opgelost hebben, ik zou Plantsome iedereen aanraden!

Super Service!

Online Bestellt und in wenigen Tagen geliefert. Die Pflanzen sind einwandfrei ohne irgendwelche Schäden durch die Lieferung! Super Qualität der Pflanzen! Jederzeit wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Absolut begeistert! Nur zu empfehlen! Auch Umtausch völlig problemlos und schnell!

Ich werde auf jedenfall wieder etwas bestellen!

Super service

Nadat we een plant hebben ontvangen die beschadigd was kregen we geheel kosteloos een nieuwe toegestuurd en mogen we de andere houden. Met wat extra zorg zal ook deze wel weer herstellen! Bedankt voor jullie snelle service!

Kundenservice nicht existent!

Seit 7 Tagen warte ich auf ein Feedback des Kundenservice! Bin mit der Qualität einer gelieferten Pflanze nicht zufrieden und habe den WhatsApp Service genutzt. Anliegen + Bilder sowie bitte um Stornierung oder Austausch gebeten. Nachdem nach 4 Tagen noch immer keine Rückmeldung kam, habe ich erneut eine Nachricht geschrieben. Nun sind 7 Tagen vergangen und ich habe noch immer keine Rückmeldung erhalten und sitze nun auf einer Pflanze mit dessen Qualität ich nicht zufrieden bin!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

De beste plek om je plant te bestellen we love plantsome ❤️

Naast dat de planten van super kwaliteit zijn,is ook de service gewoon on point.Wij hadden een marty besteld en die was zoek geraakt dus 3 wk in doos gestaan.Onze manke marty kwam daar niet overheen dat leed dus contact opgenomen na een berg tips nog niks.Na fijne en snelle communicatie een nieuwe gekregen en was issie weer mooi ..Echt de beste service ooit en ik zal nooit mijn planten ergens anders vandaan halen.Heb jullie bij iedereen aanbevolen.Alleen maar lof zoals je hoort.

Wounded cactus delivered and died after a time

Hello, my cactus was delivered wounded at the bottom from the beginning. Unfortunately the cactus died after a while and they recommended me to a method to heal him. That didn't work and all I get is a 5 € voucher.. I'm a disappointed and hoped to get better customer support or an replacement.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede klantenservice

Een calathea met pot besteld! Bij aankomst was zowel de pot als de plant beschadigd, waarschijnlijk is er bij het postbezorg bedrijf wat grof met de doos omgegaan. Mailcontact gehad hierover en zonder slag of stoot gelijk een nieuwe plant en pot gekregen! Ditmaal onbeschadigd! De beschadigde pot en plant mocht ik zelf houden, veel liefde en wat extra verzorging in de hoop dat de plant het blijft doen, tot nu toe ziet het er positief uit! Ben zeer tevreden over het snelle contact, en de oplossend gerichte klantenservice. Ik ga zeker vaker bestellen!

Besser geht nicht!

Habe zum ersten Mal bestellt und mich gleich ans „Grüne Geschütz“ gewagt. Die Lieferung ist heute bei mir eingetroffen. Extrem gut verpackt! Extrem gepflegte Pflanzen! Extrem gutes Gesamtpaket! Vielen Dank ans gesamte Team, ich komme wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Boris terrarium not aligned with website picture

Poor customer service (no reply via chat or email, I had to call 2 times for customer service to address correctly my request, no excuse) but worst products ou you received are not aligned with visual on the website (with lower quality). In the terrarium the nice big plant is replaced by mini mini plant and definitely does not bring the look expected. Disappointing...

Rond uit slecht dit bedrijf

December bestelling geplaatst 3 planten besteld bij aflevering word er al niet zorgvuldig omgegaan met je bestelling. De kleine plantje worden tussen de grote planten gedrukt en zo verzonden. Met als gevolg dat je planten al stuk binnen komen. Na 2 maanden beginnen mijn pleun planten te hangen, contact via de app, duurt al mega lang voor je eens een reactie krijgt. Eenmaal reactie komen ze aan met de plant app dat je daar zorgvuldig mee had moeten werken en daarom geen garantie bieden. Zo omgaan met klanten die grote bestelling doen. Wat een zeer slechte ervaring met dit bedrijf, koop hier nooit meer wat.

geweldig service

geweldig service planten zeer goed verpakt en goed kwaliteit merci groetjes uit Maastricht

SUPER TOLL

toller Shop tolle App gute Preise schnelle Lieferung schneller Support DANKE TOP BEWERTUNG.

Mooie planten goed verpakt

Mooie volle planten, erg goed verpakt. Helaas m'n tweede bestelling niet binnen de beloofde dag bezorgd. De minpunten vind ik het kinderachtige taaltje dat op de website, email en alle andere uitingen wordt gebruikt. Tevens staat een deel van mijn bestelde planten niet in de plantsome app.

Ronduit slecht

Wat een leuk idee leek is geeindigd in een frustratie ven bestelproces tot ontvangen van de plant.

Perfect en service gericht

Zeer positief, Na een kleine tegenvaller met de bestelling toch even contact gezocht, dat verliep zeer snel, vriendelijk en met een vleugje humor. Uiteindelijk super en snel opgelost. Een zeer tevreden en terugkerende klant

Dear Nev and Max,

Recent ben ik naar een nieuwe stad verhuisd en nieuwe mensen leren kennen tijdens Corona is lastig. Ik koos voor Octavia om mijn nieuwe groene vriendin te worden, een Philodendron Scandens. Onze eerste ontmoeting viel een beetje tegen. Toen ik haar ontmoette was ze veel kleiner dan ik had verwacht. Nu weet ik dat het niet altijd alleen om de buitenkant gaat en dat ze eerlijk was in haar bio over haar niet helemaal representatieve foto. Maar dít had ik niet verwacht en beschouw ik toch wel als een klein gevalletje catfish. Na bijgekomen te zijn van de schrik hebben we het bijgelegd en besloten dat we goede vrienden te blijven. Ik heb besloten toch voor haar te blijven en haar de kans gegeven om te groeien.

Super goede service!

Mijn ervaring met Plantsome is dat ze echt goed meedenken, duidelijk zijn, mooie planten leveren. Ook als er eentje bij zit met wolluis. Geen probleem. Ik ontvang gelijk een nieuwe. Wat een mooi plantrijk bestaan hebben we nu hier in huis!. Wij zijn er ontzettend blij mee en waarschijnlijk komt ons hele huis vol te staan met Plantsome!!

Wat een slechte service en tegenvallend terrarium Boris.

Leuke website en flitsende filmpjes hoe geweldig en leuk het bedrijf wel is..... Besteld een Terrarium Boris. Bij aflevering ontbreekt de hoofdplant een Ficus Ginseng. Bij het nabellen geen excuses, maar als antwoord dat het kan gebeuren dat er wat vergeten wordt. De plant zal worden nagezonden en in de nieuwe order staat Ficus Boris. Aangegeven was al dat de Ficus niet leverbaar was/is, maar dat een vervangende plant verzonden zou kunnen worden. De plant die ik ontvangen heb is een babyplantje, zoals dat leuk genoemd wordt en lijkt meer op een bosje kattengras. Absoluut geen vervanger van de de Ficus Ginseng, die als het middelpunt in het terrarium had moeten staan. Nu is het gewoon een bak met plantjes van dezelfde hoogte. Klantenservice is voorzien van foto's waar je het vergelijk tussen wat aangeboden en geleverd is kunt zien. Reactie?? helemaal niets, zelfs niet dat ze gaan kijken wat ze er aan gaan doen. In de reviews staat al eerder een melding over deze teleurstellende aankoop, maar daar kon ik niet zo naar kijken stelde de meneer aan de telefoon toen ik dat aangaf tijdens mijn eerste contact. Al met al zwaar teleurstellend en geen waar voor je geld.....Dit was nog een kadootje ook dat ik in delen nu moest aanleveren.....

Prachtige planten en geweldige service

Ik heb drie planten (Eileen, Snico en Lucas) gekocht met passende plantenpotten en standaards. De planten en accessoires zijn netjes geleverd en de planten zijn van uitstekende kwaliteit. Lucas paste echter niet in zijn potje. Plantsome gemailed en geen probleem: ik kreeg gelijk een nieuwe toegestuurd. Problemen komen nooit alleen want Lucas de tweede werd op zijn kop bezorgd, terwijl de aanwijzingen op de doos (deze kant boven etc.) toch goed zijn. Lucas de tweede kwam dus aardig verkreukeld binnen. Een fotootje gestuurd naar Plantsome en weer geen probleem: er werd direct weer een nieuwe Lucas verstuurd. Echt een super super goed service. Een 10+.

Wat een positieve ervaring!

Plantsome heeft het helemaal voor elkaar: de marketing is super origineel, maar de planten zijn ook prachtig, levering loopt vlot, alles is goed verpakt, nog een leuk kaartje erbij .... wauw, heel erg onder de indruk, en vooral ook heel erg blij met Guus, Marty én Lilly!

Fantastische klantenservice

De verpakking van zowel cadeaubonnen als de planten is heel mooi en goed. Toen er een foutje werd gemaakt met de bestelling loste de klantenservice dit meteen op, en de planten zijn mooi en gezond.

Gewoon top!

Goede service en hele mooie plant ontvangen!

Einfach toll

Alles super und vorallem tolle Pflanzen die echt toll verpackt kommen. Immer wieder gerne

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB