Prachtige planten en super snelle levering

Planten zijn goed gearriveerd, was ook heel compact en goed verpakt. Lekker groen, goede kwaliteit en geen aarde uit de potten of omgeknakte takken/bladeren. Bijbestelde potten waren zoals verwacht van de afbeeldingen. De app die je kunt installeren is ook mooi vormgegeven en helpt mij hopelijk de planten goed te verzorgen! Levering was ook heel snel, ondanks een waarschuwing van PostNL dat er vertraging zou kunnen zijn (vlak voor Black Friday besteld).

Mijn vriendin was dolblij met haar Giftbox die een dag na bestelling al foutloos bij haar toekwam!

S

Goede en vrolijke service

Plantsome zorgt ervoor dat je reikhalzend naar je nieuwe groene vrienden uitkijkt. Fijne en snelle service en vlotte communicatie.

Super service

Een duidelijke website waarbij je makkelijk bij de juiste plant uitkomt. De combinatie met de potten zijn duidelijk ben mooi weer gegeven. Helaas waren er tijdens de reis een paar bladeren gescheurd. Na een mailtje en wat fotos gestuurd te hebben, hebben ze direct een nieuw exemplaar toegestuurd!

de leukste planten winkel van Nederland!

Planten uitzoeken, bestellen en uitpakken. App installeren en genieten. Een aanrader. Tipjes voor Plantsome, mss een QR code toevoegen aan de verstuurde planten zodat aanmelden nog makkelijker wordt.

Prachtige planten en geweldige app

Ik heb al zo'n 20 planten bij Plantsome gekocht, en ze komen allemaal goed verpakt en gezond thuis aan. De website is vol met advies en duidelijke info om je amigo's goed te verzorgen en een kleine jungle in huis te behouden. Naast dat, de Plantsome app is super handig. Het is een vrij nieuwe app, dus het is niet 100% vlekkeloos, maar het wordt bij elke update beter en met meer functionaliteiten. De belangrijkste functie is de "to-do" list: je kan records van je planten maken (met foto, lengte, plant soort, enz.), op de basis daarvan, berekent de app wanneer en hoeveel water je moet geven aan jouw green babies. IDEAAL! De klantenservice staat altijd voor je klaar met nog meer tips of voor de usual customer service verzoeken. 200% een aanrader!

Mijn 4 amigo’s doen het zeer goed!

Een paar maand geleden bestelde ik 4 plantjes namelijk: Howerd, Sophia, Ruben en Ollie. Ze zijn in zeer goede staat toegekomen en zijn nog altijd in zeer goede staat. Ze hebben elk al minstens 2 nieuwe bladen gemaakt ☺️❤️

Zeer klantvriendelijk!

Ik werd erg vrolijk van jullie prachtige, grappige site en van de zeer vriendelijke klantenservice toen ik jullie belde voor advies!

goede service

Tot twee keer toe een pot gebroken aangekomen. Waarschijnlijk te wild gegaan met vervoeren....Plantsome heeft voor derde keer een pot opgestuurd. Hopelijk is de pot nu beter ingepakt, want ik wil de plantenpot graag hebben..om de prachtige palm in te zetten, die ik erbij besteld heb..En mocht het wéér fout gaan, zo zegt Plantsome, krijg je je geld terug! Fingers crossed!

Uiteindelijk een fijne goedmaker gehad.

N.a.v. mijn negatieve review heeft Plantsome telefonisch contact opgenomen. Ik heb een mooie plant als goedmaker gekregen. Hij was wat langer onderweg door drukte bij de post. Maar dit keer zonder kleerscheuren bij mij aangekomen. Hij was dit keer zeer zorgvuldig verpakt. Dank jullie dat het uiteindelijk goed opgepakt is door jullie.

snel en erg duidelijk

leuk om deze frisse wind te ervaren, komt zeer enthousiast over! voor mij als leek bieden ze precies de info die ik nodig heb

Leuk en goed verzorgd

Ik wou iemand bedanken en vind de kneusjesbox zo leuk.... maar of de ander dat ook vind... daarom gekozen voor de cadeaukaart, heel leuk verpakt, met Fred. De dag na het bestellen netjes bezorgd. Zeker een aanrader!

Goed dynamisch bedrijf

Alles verliep prima. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Tot nu toe altijd snel en goed geleverd! Super mooie en leuke planten om uit te kiezen! :)

Aanrader. Ik wil meer!

Dik oké, maar de details ontbreken

Heel vlot, makkelijk te kiezen en configureren. Toffe planten, levering op verwachte tijdstip... Maar 1 bloempot was kapot bij aankomst van deze in de sierpot te steken. Dit soort details zouden nog beter kunnen. Maar al met al zeker tevreden. Groetjes, Steven

Helder, correct en funny

Leuk keuze menu, snelle levering, super verpakking

Opvallend verfrissende omgangsvormen met klant

Ik de wijze van informatie over planten zo verfrissend, helder. Leuk wijze van communicatie.

Topplanten, goede service! Leuk contact met klantenservice

Een geweldig mooi idee en precies zoals omschreven

Het idee van zo'n terrarium is top en het werkt ook exact zoals op de website beschreven. De pot komt in een stevige doos aan en heeft niets te leiden van het transport. Thuis het geheel even handig in elkaar zetten en je hebt een mooie eye catcher.

Prima kwaliteit , mooi verpakt , leuk bedrijf

Snelle service, goed uitziend product

Super service!

Zoals altijd bij Plantsome een super snelle bestlling geplaatst die heel snel is toegekomen! Alles is altijd van zeer hoge kwaliteit en daar betaal ik graag wat extra voor. Maar daarnaast zijn hun verzendkosten zeer laag, wat je op andere webshops met planten en accessoires niet kunt zeggen (en de planten zijn niet altijd van even hoge kwaliteit). Tweede keer dat ik bij jullie bestel, maar zal zeker niet de laatste keer zijn!

Planten zijn mooi groen en passen perfect in de bestelde potten.

Het zegt al genoeg dat ik voor de tweede keer planten bestel bij Plantsome. Mijn andere plant doet het ook nog steeds erg goed. De planten zijn goed verzorgd, mooi groen en doen het goed.

Een plant besteld ; Joshua, die ik in de bekende plantenwinkels niet kon vinden & hier wel! De bestelling ging makkelijk en duidelijk. Plant was super goed verpakt en het uitpakken was een feestje. Ook direct de app gedownload, omdat ik niet de beste ‘plantenmoeder’ ben en dit werkt ideaal!

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB