Planten heel snel ontvangen. Goed ingepakt zodat ze niet beschadigd raken. De app is top.

Zeer correct

Planten en potten waren zeer goed verpakt !

Super leuk

Geweldig bedachte conceptie. Heb ik enorm van genoten. Van het kiezen vn mijn plantje tot de bezorgen en die app hoe ik voor mijn plantje kan zorgen... met een woord geweldig!

Mooie planten, goede service

Mooie planten, goede service, snel en goed verpakt verstuurd. We miste een deel van de bestelling, dat werd direct recht gezet en hadden de volgende dag alsnog de complete bestelling in huis.

Service met humor

Gemakkelijke website met een knipoog. Goede communicatie na bestelling en een dag later waren mijn nieuwe groene vrienden thuis! Gewoon goed

Ik had een plant gekocht. Deze deed het niet goed en gaf de geest. Ik heb dit doorgegeven en een nieuwe gekregen zonder problemen.

Topkwaliteit en gewoon superleuk!!

Heerlijk die app van jullie!! Als er iets is waar ik slecht in ben, is het in planten water geven... maar nu ga ik dat noooooooit meer kunnen vergeten!! Zaaaalig!!

ERG TEVREDEN

Gemakkelijke en overzichtelijke site, snel geleverd. VEILIG en goed ingepakt ! Super kwaliteit planten, TOP

Geen moeite te groot om een probleem op te lossen!

Buiten het feit dat de geleverde planten echt prachtig zijn, is het probleem met de kapotte bloempot uitstekend opgelost. Echt een bedrijf waar ik een dikke glimlach van krijg, ga vooral zo door!

Leuke ervaring en mooie plantjes

Keuze maken was al een leuke ervaring Plantjes met de glimlach omschreven Goede en snelle levering Alles zoals verwacht Voor herhaling vatbaar

Mooie planten.

Mooie planten en pot opties. Jammer dat mijn tekst niet op het kaartje stond. Het was voor de ontvanger wat moeilijk te achterhalen wie de afzender was. Bij een tweede bestelling was er geen kaartje in de bus gedaan waardoor de ontvanger niet wist dat een pakje was. Een voldoende beoordeling maar met room for improvement.

To

Prachtige plant en keurige bezorging. Ik ben fan en zal zeker nog vaker bestellen

Super service! Mooie planten.

Mooie keuze planten. Beschrijvingen van de planten en keuze advies is heel correct. Is ben super blij met de planten en weet hoe ik ze moet onderhouden! Een aanrader!

Goede, snelle service!!

We hadden 15 potten besteld. Na aankomst bleken er 2 stuk te zijn. Deze werden binnen de 3 dagen opnieuw geleverd! Top service!!

Aangezien het om een levende plant gaat was ik benieuwd naar de termijn van de levering.Dit was heel snel de volgende dag mocht ik mijn plant ontvangen,heel mooi verpakt zodat er zeker niets kapot aan was.

Zalig

Ik heb al mijn planten en bloempotten besteld bij Plantsome. Hun producten zijn steeds perfect in orde en hun prijzen schappelijk. Mocht er toch iets mislopen tijdens de bestelling, dan lost Plantsome dit snel en goed op. Een prima service!

Prima service. Leuk bedrijf

Duidelijke info, goeie deals en top service.

Kwaliteit van de planten is fantastisch

Snelle levering, mooie kwaliteit van de planten, en deze worden goed verpakt. Mijn cactus staat alleen schijn in de pot (Cactus van Pisa), maar ik ga hem waarschijnlijk ompotten, dus dat lost dat probleem op. Super happy met mijn nieuwe planten. Ik beveel jullie zeker aan. Succes!

Snelle service, merk met een vrolijke touch

Vrolijk en makkelijk planten kopen doe je bij Plantsome online! Eenvoudige stappen en binnen maximaal twee dagen heb je je nieuwe plant in huis. Met liefde ingepakt en prachtig in de bladeren is mijn plant helemaal top’

Positief

Mooie, gezonde plant netjes ingepakt ongeschonden ontvangen! Top!

Geweldige service

Goede levering en alle planten waren in topconditie

Mooie planten - Goede service - kleine opstart problemen bij verzending

Ik heb planten en potten besteld - ideaal om de mooie planten zo direct aan huis te krijgen geleverd. Helaas ging dat met de potten iets minder goed. Ik heb 3 keer opnieuw moeten bestellen, omdat er elke keer schade was aan de potten , zeer waarschijnlijk gekomen door het transport. Mijn tip is om de grote potten iets ruimer in te pakken en om nog duidelijker aan te geven wat de bovenkant is van de doos - zodat ze tijdens het vervoer niet op hun zijkant worden gezet - want dan breken ze makkelijk. Gelukkig ging de samenwerking en communicatie hierover goed en heb ik uiteindelijk de potten gekregen met nog een extra attentie - dus goed opgelost en uiteindelijk een tevreden klant. Ik vind het een mooi concept

Snel geleverd en helemaal conform bestelling. Één ding vind ik jammer: de enorme hoeveelheid verpakkingsmateriaal! Alles in bubbelplastic, dan papier, dan per pot een kartonnen doos en dan nog eens al die dozen in mega kartonnen dozen. Ik kreeg vier enorme dozen van de postbode. Terwijl als je de potten op en in elkaar stapelt, je ook makkelijk met de helft zou toekunnen. Moest naar milieustraat om alle verpakkingen af te voeren. Producten zelf zijn helemaal top.

Awesome!

Perfect from website to delivery! Love my new plants!

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB