Top kwaliteit

Ik ben super tevreden van de kwaliteit van planten! Alleen jammer dat de leveringsdienst vaak geen respect heeft voor de dozen.. deze keer een kapotte pot als gevolg. De bodem was er helemaal uit.

Plantastisch

Heel leuk bedrijf dat er echt voor zorgt dat je je plant als een huisgenoot gaat zien! De app is super handig en als er een keer wat mis gaat dan is de klantenservice snel, vriendelijke en niet moeilijk.

Super klantvriendelijk

Nadat de bezorger van PostNL de bezorging van de door mij bestelde plant verzaakte, heeft Plantsome na bericht van mij direct de bestelling nogmaals in orde gemaakt en in afstemming met mij laten bezorgen op een afhaalpunt. Super service. De plant staat op de plek van bestemming (en was ook nog eens prachtig mooi). Dik tevreden klant hier!!

Leuke manier om een plant cadeau te geven.

Op de site is het makkelijk zoeken en de gevraagde plant met bijpassende pot is snel gevonden. Volgens afspraak bezorgd en de ontvanger is er blij mee. Top geregeld.

Keurig verzorgd en met app erbij duidelijk verhaal.

Keurig verzorgd en met app erbij duidelijk verhaal. Voor mij met rode vingers lijkt het erop dat ik nu toch eindelijk goed voor plantjes kan gaan zorgen dankzij de bijbehorende app. Al mijn nieuwe vrienden hebben een nieuwe naam gekregen en ook de 2 die ik al had. De planten waren keurig ingepakt en kwamen helemaal heel aan. De dozen krijgen nu een nieuwe bestemming als Sinterklaassurprise.

Helemaal verliefd op mijn nieuwe plantvriendjes

Correct geleverd, Heel goed verpakt, dus geen schade. En ze zijn zo mooi! Dankjewel! Ons huis is een beetje meer een thuis!

Duidelijk, mooi en in een keer klaar!

Fijn om op deze manier een plant in pot te kunnen bestellen. Ik had een plant nodig van een bepaalde hoogte, die weinig licht krijg en wilde er gelijk een pot bij hebben en nu wist ik zeker dat die zou passen.

duidelijk en leuk aanbod, super service, top kwaliteit

Super bedrijf met hun eigen koerier! Erg mooie planten binnengekregen :)

Hele goede ervaring gehad aangezien het bedrijf gebruik maakt van hun eigen koerier. Wat betekent dat het niet door een PostNL of iets dergelijks. Ongeveer 30 heele mooie planten mogen ontvangen!

super obdersteuning in de app en bij de klantenservice

Mijn watergeefgeheugen is niet altijd fit. Gelukkig helpt de app me er aan denken welke groene vriend wanneer water en wat extra voeding nodig heeft. Niet te veel en niet te weinig. Superhandige plantenvinder ook. En top klantenservice, heel blij met de service, veel dank.

Prachtige plant echter zonder pot.

Ik heb een prachtige Isabella ontvangen, maar helaas zat de bijbestelde pot er niet omheen. Echter na een mailtje om dit aan te geven, is het alsnog binnen een dag geregeld. Geweldige service!

planten zien er prachtig uit.

Ik heb 2 planten gekocht. Deze zijn snel bezorgd, verpakking was stevig. Planten zien er prachtig uit. Heb de plantenapp voor de verzorging gedownload, lijkt me handig. Mijn vraag is alleen kun je de gegevens die je voor de plant hebt ingegeven wijzigen?

Zeer snelle gemakkelijke manier !

Geweldige website. Zeer tevreden met de snelle manier om iemand een plant te sturen .

Snel en leuk om te geven!

Een goede vriendin blij kunnen maken met dit cadeau. Enige puntje: de postbode probeerde het pakketje in eerste instantie door de brievenbus te doen, dus de doos was heel licht beschadigd. Kan Plantsome niet zo veel aan doen natuurlijk!

geweldige planten geweldige service

Mijn manager had mijn gevraagd planten aan te schaffen voor de afdeling. Vervolgens heb ik Plantsome gemaild en om advies gevraag (ben normaal gesproken van de planning en niet van de inkoop ;)) Ze hebben me keurig geholpen en de planten waren snel binnen. We zijn voor het pakket "groen geschut" gegaan + een Alfredo. Alles incl bijpassende potten. Heel de afdeling is gezellig en groen. Planten zijn top qualiteit en de prijs vonden we ook heel aangenaam. Ik heb voor thuis ook nieuwe planten nodig en ga hiervoor Plantsome ook zeker gebruiken. Daarnaast vinden wij op werk de app ook erg handig. Ik heb alle planten een naam van een medewerker gegeven en vertel iedereen wanneer ze hun plant moeten verzorgen zodra ik een melding krijg. Super handig!

De max!!

Alles keurig geleverd! Zeer mooie en verzorgde planten! De app is zeer handig!! Iedereen op kantoor was zeer enthousiast! Dankjewel!

Fantastische, originele plantconstructie

Leuke en originele terrarium die mijn zoontje en ik zelf in elkaar hebben gezet met de nodige instructies van plantsome. Rustgevende eyecatcher in de woonkamer. Plantjes en terrarium werden zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Top!

Prettige website snel en goed geleverd product van grote kwaliteit

Perfect en zeker bij anderen aan te bevelen wat ik dus ook al gedaan heb

Erg tevreden!!

Ik heb niet zulke groene vingers maar zelfs voor mij zat er een leuke plant bij. De test voor welke plant het beste bij mij zou passen is erg leuk in elkaar gezet. Ik vind de teksten echt erg leuk en dat maakt de site minder saai dan andere soortgelijke aanbieders. Levering was prima en heel netjes ingepakt. Ga zo door!

Alles kwam netjes toe, hier en daar een blaadje gescheurd en/of gekreukt, maar geen rampen ;-)9

De levering is waardeloos,

Aan de planten ligt het niet en aan de verpakking ook niet, maar die bezorgers kijken niet meer. Staat er met dikke koeien letters op deze zijde boven. Dan bezorgen ze hem ondersteboven. Kort om plant zonder zand. Maar goed ik had nog wat potgrond dus kon ik ze mooi redden. Maak de doos zo dat hij niet onderste boven kan worden neergezet. Denk aan een ronde of puntige bovenkant. Succes

Vlot en netjes geleverd!

Ik weet waar ik in de toekomst mijn kamerplanten haal! Verkopen jullie ook tuinplanten? :-) #aanrader

Top service!

Anny de ananasplant had de reis niet overleefd helaas. Na contact werd al snel Anny 2.0 verstuurd en staat ze nu te schitteren!

Helemaal blij met nieuwe groene vriendjes!

Super leuke site, snelle en goede bezorging, handige en toegankelijke informatie over de verzorging! Helemaal top!

Het plantje is zeer verzorgt ingepakt. Het was ook zeer snel geleverd en de plant is van goeie kwaliteit. Zeker een aanrader om jou amigo hier te bestellen!

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB