TOP-assortiment! TOP-levering!

Hallo! Bedankt voor jullie vlotte en snelle levering. Ondertussen heb ik Laura, Amelia, James en Mila een weekje in huis en ze doen het alle 4 super! Ik ben fan van jullie! Ook jullie content strategy is een zaligheid om te lezen :) Klein minpuntje: jullie app herkent niet alle planten. Groetjes Katrien

Snel, zeer mooie plant, goed stevig verpakt, plant in goede conditie zonder ziekten. ( mijn laatste aanwinst elders zat vol spint ) Marty was nog te doen qua prijs, Snico staat al lang op de verlanglijst maar de prijs doet me nog steeds twijfelen.. bij een actie hap ik wsl meteen! De Portadora is uitverkocht en komt pas terug begin 2021... zonde! Had ik ook al besteld anders.

Alles boven verwachting!

Mijn twee grote Areca's arriveerden zeer kort na bestelling en in topvorm dankzij de zeer degelijke verpakking. De planten zelf zijn prachtig en vormen een sieraad voor onze kamer. Ik kan alleen maar zeggen dat ik bijzonder tevreden ben!

Mooi concept

Prima eerste ervaring. Helaas was de doos op z’n kop gezet door Post.nl ookal staat de juiste wijze heel groot op de doos.

Super goed

Prima website, prima product . Het enige wat ik jammer vond is dat ik geen keuze had voor de bezorgdatum. Waardoor kado week te vroeg bezorgd werd. Maar ja alles is anders in deze tijd dus we hebben er maar om gelachen

Mooie site, snelle levering

Mooie website met veel keuze en informatie. Plant was echt in opmerkelijk mooie, goede staat. Nu nog even kijken of wij hem in leven kunnen houden.

Weer snelle levering, plant viel wat tegen maar mooi opgelost

Ik koop regelmatig bij plantsome, naar volle tevredenheid. Dit keer ficus besteld: erg weinig plant... lijkt niet op de foto die bij de ficus stond. Jammer.... maar plantsome heeft dit super professioneel en klantvriendelijk opgelost dus 100% tevreden! Tot een volgende aankoop!

Geweldig!

Zeer goed verpakt. Mooie planten. Snelle levering.

Steeds mooie planten!!!

Heb al regelmatig planten en potten besteld en is steeds zeer goede kwaliteit!! Super mooie plantjes, een echte aanrader!!

Een van mijn lievelingsbedrijven om planten te kopen. Mooie en heldere website! Lieve en uitstekende service! Hele fijne app!

Aantrekkelijk, snel, degelijk

Aantrekkelijke website en fantastische vermarkting door voor te stellen als een home office collega. Leuk in combo met de app en door de planten op voorhand goed te omschrijven. Ideaal met extra potje en mooi geleverd in een degelijke doos. Prijs kwaliteit ook dik ok. Wij zijn fan!

Hele leuke en duidelijke website en de planten werden goed afgeleverd.

Leuk cadeau

Mooie ficus lyrata maar jammer van bladbeschadiging

Tot nu toe goede ervaringen, helaas de laatste niet

De plant is duidelijk toch aan het sterven en ik had hoop dat hij het nog ging doen maar ik heb hem net 2 maanden ongeveer en gebedsplant sluit ook zijn bladeren niet in de nacht. Er zaten ook al bruine, dode takken aan toen ik hem kreeg. Jammer.

Prima service! TOP planten

Prachtige planten. Snel geleverd. Vlotte en snelle klantendienst. TOP!!

Super goede service en bezorging

Alles netjes op tijd bezorgd

Zeer goede service.

Snel, vakkundig en een prachtige plant.

Leuk fris bedrijf, zorgzaam naar plant en klant

Inspirerende website, keurige bezorging van plant, goede prijs kwaliteit verhouding.

Heel tevreden van Plantsome. Mijn Monstera werd mooi afgeleverd en ga hem met hart en ziel verzorgen. Ik zal in de toekomst zeker nog gebruik maken van jullie diensten. Top!!!! Groetjes Sofie

mijn ervaring is super

Hallo Plantsome team, Thank you very much for my green amigo! It was super fast, well packed! Only thing, there could be added some support stick for plant not to bend, especially long plants. My cactus is 100 cm, it is slightly bent, still amazing. That would be my only feedback!

Erg vrolijk gevoel. Enig!

Erg blij met mijn goede vriend om in de termen van plantsome te blijven. Erg Vrolijk, leuk! Plantje doet het goed!!!!

Nieuwe vrienden!

Het was zo gemakkelijk om de bestelling te doen, alle medewerking bij de juiste keuze. En toen de levering niet helemaal kon gaan volgens plan, was daar goede communicatie over en hebben we het naar volle tevredenheid opgelost. Al onze nieuwe vrienden staan nu te pronken en zijn met gejuich binnen gehaald.

Kwaliteit, en goede levering.

Zeer tevreden. Mooie planten. Wel prijzig maar zeer de moeite waard. Zeer goed verpakt. Wel veel karton om weg te gooien. Schitterend kadoo deze planten

You can't add letter behind the huis number so missed two time package

Sent message to rewrite the address, but they still did not change it after the first time non-delivery experience. The only one star is for the plants itself.

Leuke webshop Engelse service

Bestelling ging gemakkelijk. Werd goed geïnformeerd over een vertraagde deellevering. Top!

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB