Snelle levering, mooie planten

Fijne feedback, persoonlijke touch. Goede producten, snelle levering

Leuk, creatief en top geregeld

Aantrekkelijk product, met leuke beleving en alles top geregeld. Ik ben fan!

I love this service!

I've been a loyal buyer from Plantsome since the pandemic hit - I love the plants, the names and also that the state of the plants when they arrive is great, and you can tell they are healthy. I've ordered from other places before and my experience was very different, I had to either return or nurse back the plants to life. Plantsome is definitely outstanding in this regard :)

Mijn vriend is wel een beetje jaloers op Boris...

...zei m'n vriendin. Ik heb Boris namelijk niet zelf mogen omarmen. Het was een kadootje voor een vriendin, om haar ondanks de pandemie toch even kunnen verwennen. Ze is er heel erg blij mee. Ze vond het ook leuk dat jullie niet ver van haar af wonen - zo is het ook een duurzaam kado.

Moest helaas mijn pakket ophalen bij postnl punt en het was een grote doos zwaar ook nog en was met de fiets maar de grote doos paste tussen de stuur en me zadel en dan ging ik lopen niet ver maar eenmaal thuis de 2 planten waren zooo goed verpakt echt waar super en ben heel blij met me mooie planten en dan de verzorgings app zo goed om bij te houden wanneer je weer water moet geven echt jullie doen het super goed wil zeker nog meer planten bestellen.

Leuk & Verassend!

Wat een leuke nieuwe opzet, verassend! Veel succes gewenst.

Leuke winkel, erg toegankelijk voor nieuwe plantenouders.

Leuke copywriting en de gratis app en informatie die je meekrijgt is zeer nuttig. Moet lukken om ze in leven te houden zo :)

Snel & super handig!

De levering was erg snel en de app is erg handig! De functie om een pot mee te bestellen vond ik erg fijn. Geen gedoe met meten/weten of de pot groot genoeg zal zijn. Met de app kan ik mijn amigo’s precies geven wat zij nodig hebben. Erg handig.

Prima produkt en service!

Kon niet gelukkiger zijn met mijn nieuwe mooie plant! De verpakking en service waren fantastisch

Wauw!! Wat een aanrader!

Duidelijk site waar je veel keuze aan planten had met bijhorende informatie. Planten werden snel geleverd en waren netjes ingepakt. Met de bijhorende app kan je volgen wanneer ze voeding of water nodig hebben. Ik ben alvast fan!

super

alles klopt, service en prijs

Prima!!

Snelle levering. Goed verpakt. Mooie plant

Plantsome rules!!

Mooie planten en top service met een beetje humor..

Mooie plant, snel in huis

Gekocht voor mijn ouders, ze waren erg verrast doordar ze niet wisten dat je ook planten kon laten bezorgen, daarnaast een plant die je niet snel in de winkel ziet. Al met al: verrassing geslaagd, en niet duurder dan een mooie bos bloemen.

Snel, gemakkelijk en keurig verpakt

Bestelling voldeed aan mijn verwachting, alleen de sanseveria was een stukje kleiner dan ik had verwacht.

Good quality service

I have ordered several plants from Plantsome in the past year and a half and the products are always as described on the website. The service's good and the plants are healthy!

Top! Goede kwaliteit van planten en dan van de gratis app! Ik raad plantsome aan iedereen aan

Top planten

De uitleg op de site over elke plant, hoe makkelijk ze zijn en hoeveel licht ze nodig hebben, zorgt ervoor dat je voor elke kamer de beste plant kunt kiezen. Heb je geen groene vingers, zoals ik.. De app geeft precies aan wat je wanneer moet doen om je nieuwe groene vrienden in leven te houden

Truely plantsome ervaring

Ik heb de vier luchtverfrissers besteld! Fijn om zo overzichtelijk te hebben dat ze veilig zijn voor mijn kat, en dat ze goed zijn voor de lucht. De plantjes kwamen netjes aan op het moment dat aangegeven was, en in uitstekende staat! Het zijn mooie, gezonde en blije plantjes die nog helemaal aan het stralen zijn! De app is handig en ondersteunend, zeker voor een plantenleek als ik. Je kan eenvoudig lezen waar jouw plant behoefte aan heeft, zoals wat voor plekje in huis, en je krijgt een reminder als je iets voor je plantje mag doen. Wat ik erg leuk vind is dat je in de app je plantjes een naam kan geven. De plantjes die ik reeds had en de nieuw bestelde plantjes heb ik allemaal opgevoerd, superhandig! Een van de potjes die ik besteld had bij de plantjes was niet meer beschikbaar, maar met snel en effectief emailen hebben we dat opgelost met een ander potje. Kortom: helemaal top, blije plantjes en ik ben een blije klant.

Snel en prachtige planten

Volledig vol verwachting

Prima om een paar groene vrienden thuis te laten bezorgen.

Goede en duidelijke beschrijving van planten en hoe ze te verzorgen. De teksten zijn grappig en fris opgesteld. Bezorging gaat prima en het is erg netjes verpakt. Binnenkort maar weer een nieuwe groene vriend erbij halen. ;) De app is ook een goede uitkomst. Je kan precies zien wanneer je planten water en voeding nodig hebben. Helaas is de app nog niet helemaal klaar en up-to-date maar dat zal vast snel gaan gebeuren.

Alles super goed!!

Plantzoeker is ideaal en herinneringen via de app voor water geven heel handig voor mijn ADHD-brein! Super snel bezorgd (dag na bestellen al in huis!), en is heel goede staat ontvangen. Verpakkingen vrijwel plasticvrij (op de gebruikelijke pot na). App raad ik iedereen ook echt aan!

Super service!

Dankzij Plantsome ben ik een verslaving rijker en dat is deels te danken aan het feit dat een bestelling plaatsen zo ontzettend vlot gaat. De verzendtijden kloppen, de planten zien er net zo prachtig uit als op de foto en de klantenservice is razendsnel. Héél tevreden over!

Plantjes kwamen mooi en stevig ingepakt aan en de app zal me hopelijk helpen ze ook mooi te houden

Leuk concept

Handig dat je als een niet plantenkenner toch wegwijs wordt gemaakt wat te doen. Levering was leuk en verzorgt. Tips: - de app werkt nog niet 100% volgens mij, de meldingen lijken me wel top om te ontvangen voor water, voeding, ompotten en dergelijke dus ik hoop dat ik die krijg. - grootte van de plant misschien ten opzicht van een persoon laten zien met een gemiddelde lengte van 1.80 bijvoorbeeld. Dat is voor iedereen makkelijk vergelijken als ze in de kamer staan. - ik mis nog echt grote planten van bijvoorbeeld 1,50 - 2,00 meter hoog.

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB