Super leuk bedrijf, leuk, spontaan en behulpzaam! App werkt goed en ik ben erg benieuwd naar de uitbreidingen in de toekomst. Nu 2 keer planten besteld, en alles blijft in leven. Echt super tevreden.

Tevreden

Goede snelle bezorging. Plant en pot goed aangekomen.

Toppie

Blij met Paultje, staat te shinen op mn bureau

Blij met Bob!

Bob stond keurig op de afgesproken tijd bij mij voor de deur. Snel uit zijn jasje gehaald en een plekje voor het raam gegeven. Daar heeft-ie een perfect uitzicht op de voorbij razende treinen en geniet op z,n tijd van een lekker zonnetje. Hij ziet er zeer tevreden uit en vraagt nauwelijks om aandacht. Laat Bob maar schuiven...

Heel tevreden

Heel duidelijke website en super snelle service! Aanrader!

Prima van bestelling tot levering

Prima van bestelling tot levering

Super good - I am a fan

Everything about Plantsome is great. The only 2 things that I think can be improved are: - More variety of plants - Website translation in English. Keep on doing such a great work!

Overzichtelijke website, super goed verpakt en snel bezorgt. Leuk en persoonlijk!

Heb bij jullie de Jacco besteld en het ontvangen van de plant is een ervaring op zich. De plant is echt mooi! De verpakking is uitstekend en stevig. Ben er erg blij mee. Ook het informele stijl, daar ben ik erg over te spreken. Doos. Plant. Ik ga hier sowieso weer bestellen.

Top, snelle en goede levering!

Mooie planten en leuke app.

Leuke webshop!

Veel keuze. Fijn dat de duidelijk weergeven welke voor katten giftig zijn, dat helpt goed! En leuk dat ze namen geven aan de planten. Wij noemen onze ananasplant nu ook Annie :-)

Kost wat, maar dan heb je ook wat

Zeer prettig vormgegeven website en tool, waarbij wij de functie van het visueel tonen van verschillende potten bij de planten erg fijn vonden. De verzending ging keurig en op tijd. De planten staan prachtig bij ons in de woonkamer (Yucca en Paradijsvogelplant). Uiteindelijk betaal je er ook wel wat voor natuurlijk, maar dit was het voor ons zeker waard.

Uitstekend, prachtige planten en service

Mooie gezonde planten. Ook de bijbehorende potten zijn echt heel mooi. Tafels ook prachtig. Ik bestel al even en ben erg tevreden.

prima service.

goede ervaring met Plantsome.

Goede ervaring, komen afspraken na en denken mee

In zeer korte tijd hebben we met elkaar een leuk cadeau (plant incl. sierpot en persoonlijk kaartje) verzorgd voor onze medewerkers. Dank!

Van begin tot eind heel goed

Makkelijk te bestellen via de site, goed op de hoogte gehouden worden over levering en dan verder prima levering. En laatst bij de bestelling van een cadeaubon ging er iets fout, maar werd 1-2-3 opgelost. Vriendelijk.

Een feestje!

Een goed verpakte plant. Stevige doos. Leuke teksten. Alsof je écht een vriendje koopt.

Een beetje de coolblue voor planten.

Leuke manier om online planten te shoppen, degelijke levering en wanneer je de app erbij gebruikt ook nog eens hulp bij het onderhouden van je planten!

Leuke nieuwe manier van een plant in huis halen.

Ik wilde aan een pas-verhuisd stel iets aparts en groens sturen: dat vond ik bij Plantsome. Moeilijk kiezen uit al dat verschillende groen. Het werd een ananas, met twee kleine plantjes erbij. De ontvangers kregen een "reuzendoos" en waren echt verrast! Leuk initiatief, en veelbelovend bedrijf!

Snel, leuk en gemakkelijk topkwaliteit in huis halen

Een vriendin overtuigde me laatst dat ik een plant nodig heb. Als eigenaar van een kat met een voorliefde voor groenvoer is het belangrijk dat de planten niet giftig zijn. Daar kwam de keuzehulp van Plantsome goed van pas. Het bestelproces verliep soepel, net als de bezorging. De planten en potten zijn met zorg ingepakt en de doos en kaart zorgden voor een glimlach op m’n gezicht. De app helpt me de plantjes niet te verzuipen. Wat ze beweren is waar: Plantsome maakt planten makkelijk en leuk! En ook niet onbelangrijk; tot dusver hebben alle plantjes de tandjes van m’n kat overleefd (en andersom gelukkig ook).

Mega!!!

Ik zou er niet meer aan denken om onze planten elders te kopen. Super mooie planten, mega dienstverlening... gewoonweg top!! Ik kan niet wachten om mijn volgende bestelling te plaatsen!

Zeer toffe site! Humor! Beetje duur als ik meer wil...

Wat leuk om (zo snel) nieuwe, groene vrienden in huis te krijgen. Ook de app van Plantsome is een echte aanrader!

Mooie planten, jammer van de aftersales

Alles zat echt top verpakt, dus dat was mooi! Wel erg veel karton om te lozen, maar het voordeel is dat de planten goed aankomen. Een minpunt; van de ficus was een blad afgebroken. Dat gebeurt blijkbaar vaker want de oplossing was om het blad er dan maar vanaf te knippen. Verder geen kleine compensatie (een kortingscode, ik noem maar wat), dat had het leed een beetje verzacht ;)

Enkel het beste is goed genoeg.

Steeds kwalitatieve, originele planten. Op tijd geleverd, in goede conditie. En de app was exact wat ik nodig had. Ondertussen heb ik er 6 staan + 4 cactussen.

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk Inspirerend Klantvriendelijk