Alles maakt blij, de snelheid, de mooie plantenten

Snel, prettig en een goed gevoel bij deze planten. Ze zijn mooi

Verpakking intact Prijs/kwaliteit ok Nu nog...groeien en genieten

Van A-Z top!

Mooie, gebruiksvriendelijke website, juiste kerninformatie, snel proces, nagedacht over totaalproduct die je modulair kunt samenstellen op basis van behoefte en smaak. Tijdige levering met stevig pakket. Heldere en precies genoeg communicatie tav proces. En de app om ook na ontvangst aankoop nog service te bieden en hulp te bieden bij het zolang mogelijk in leven houden vd plant is top. Gewoon goed over nagedacht. Dus complimenten!

Mooie plant en leuke service

Ik kijk op van jullie leuke manier van werken. De plant ziet er goed uit, is stevig verpakt en voorzien van leuke marketing. Een aanrader voor vele webshops, toitoitoi!

Super smooth and fast

The website has a clean clear design and it is easy to find what you need. Also has information on toxicity for pets which is handy. Easy to order and delivery was super fast.

Heel prettig

Zeer goed. Supersnelle levering. Plant zag er gezond uit en in het echt net als op de foto. Mooie flinke plant. Stevig verpakt in een doos. Moesten overigens erg lachen om de tekst.

Super, super, super!

Nah weet niet wat ik moet zeggen. Zo leuk! Ik kreeg de planten en ze waren super. De potten ook (ondanks dat ik de goedkoopste had!). Heb gelijk nog een voordeel pakket besteld en die kreeg ik meteen de volgende dag. De app is ook mega handig en ik gebruik het dagelijks! Helaas is mijn geld nu op dus moet ik wachten tot volgende maand om mn derde voordeel pakket te bestellen... dus het enige wat ik eigenlijk aan te merken heb is dat jullie een voordeel PLUS pakket moeten aanbieden voor mensen die all twee keer eerder besteld hebben. Ben er super blij mee. Echt een aanwinst!

Super mooie planten, super bezorgd

Heel blij met de planten, ik was onder de indruk van de goede verpakking en de app gebruik ik al lang, ben er ook heel blij me!

Super mooie planten, super bezorgd

Mooie royale planten, perfect verpakt!

Een supersite voor groene vrienden. Soms denk je 'planten moet je eerst gezien hebben', maar Plantsome laat zien dat je met een gerust hart online planten kunt bestellen. Kwalitatief mooie grote planten en perfect verpakt waarbij er geen schade kan ontstaan. En de snelheid van leveren is ook top! Binnen een dag! Echt een aanrader.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe planten en ik heb zojuist een 2de bestelling gedaan.

Great!

Super nice plant!!

Perfecte plant

Ik vind het een geweldig idee om een site voor planten cadeau Te hebben, vaak zoveel leuker dan bloemen die snel weer weg zijn. Mijn bestelling is goed afgeleverd op de gevraagde dag En was net zo mooi als op de foto. Ben dus heel tevreden over het geheel. Ga zo door. Vriendelijke groet, Marie wansink.

Snelle levering, mooie plantjes!

Prima levering van twee kleine plantjes incl. pot. Wel iets kleiner dan aangegeven op de website, maar met wat water en zorg worden het ongetwijfeld mooie plantjes! Bedankt!

Duidelijk, overzichtelijk, leuk en snelle levering

Wat een heerlijke site, het maakt planten uitzoeken eenvoudig (zeker als je kennis niet heel groot is) de levering is snel dus kon snel genieten van mijn keuze!

Snelle levering, zachte prijzen

Mooie planten en potten voor zachte prijzen, heel leuk om als verrassing te sturen.

Prachtige groene verse planten supernetjes verpakt en bezorgd!

Had het pakket van 7 kamerplanten met pot. Ziet er echt super uit!

Altijd weer fijn om iemand met Plantsome te verrassen

Een leuk concept, een mooi verzorgd cadeau en altijd weer leuk om mensen daarmee te verrassen. Natuurlijk gaat er ook bij Plantsome wel eens iets mis, maar ook de klantenservice is echt een aanrader. Daar kan menig leverancier een puntje aan zuigen.

super

Goed concept. Goede informatie bij alle planten, bv of ze giftig zijn voor huisdieren of ze luchtzuiverend zijn. 1 minpuntje, de planten zijn aan de prijzige kant.

Mooie groene vriend aan huis geleverd gehad door plantsome. Zeer snelle service, mooie plant, en een glimlach bij het lezen van de omschrijvingen bij de plant.

Snelle levering. Mooie plant.

Ik had nog nooit van Plantsome gehoord. Jullie leren kennen door een kado kaart. Mooie planten. Snelle levering. Keurig netjes verpakt ook nog. En ik hou van jullie humor. Dat maakt het ontvangen pakket nog leuker. Dat moeten jullie erin houden.

Geweldige service

De planten zijn ontzettend mooi. Er ging wel iets mis bij het vervoer en een van de keramieken potten kwam gebroken aan. Eén telefoontje en de volgende dag werd de nieuwe al bezorgd! Totaal geen gedoe.

Vlotte, vriendelijke en correcte service!

Ik zocht enkele planten die niet op de webshop stonden maar Kayleigh en Mia van Plantsome hielpen me toch verder door bij hun leveranciers de gevraagde planten te bestellen. De levering verliep vlot, waren netjes verpakt en de planten waren in prima conditie bij aankomst.

Snelle levering, alles zat heel goed verpakt. DIY pakket Boris is erg goed in de smaak gevallen als cadeau!

Altijd snelle en goede levering

Meerdere keren al hier bestelt, elke keer is de levering erg snel en in goede conditie.

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB