Heerlijk no-nonsens planten kopen met een beetje humor

Helder Duidelijk Eenvoudig Humor Snel

Mooie plant met snelle levering

Plant besteld en de volgende dag al bezorgd. Mooie plant met een mooie pot.

Voor het eerst zie ik mijn plantjes als vriendjes

De verwoording op de site zorgt voor een hele andere ervaring dan je normaal zal verwachten met planten. Dat maakt de site uniek en levendig. Ook is de plantsome-app mega handig met de reminders voor water/voeding!! Erg leuk concept, ga zo door :)

Quick delivery with beautiful plants

I've ordered three plants from Plantsome in the past week and am so happy with them. The plants are beautiful, look exactly as described and come in packaging that protects them. I'm also using the app to help keep track of the plants. My only suggestion for the company is to add other plants to the app (even if you don't offer them) so that we can use the app for all of our plants!

Fijne user journey van begin tot einde

Ik kan vrolijk worden van een goeie gebruikerservaring en al helemaal als deze van start tot einde wordt doorgetrokken. De aankoop van onze Calathea + mooie sierpot en staanders werd gevolgd door levering van een mooie verpakking. De staanders waren eenvoudig in elkaar te zetten en van degelijk materiaal. De begeleidende stappen in de doos en daarna de gebruiksvriendelijke app om je plant te verzorgen maken het af. Het is zeker duurder dan de plantenwinkel om je hoek, maar de convenience over de hele lijn compenseren die meerprijs ruimschoots! Knap gedaan.

Het bestellen en de levering verliepen soepel, en mijn groene vrienden waren goed ingepakt! Ze zijn mooi er zit veel aankomend blad in :-) Als je een foto wilt zien (ze staan in terracotta potten op een turquoise bankje) dan hoor ik het wel.

Everything went smoothly. Ordered, they packed, shipped and Howerd was delivered the next day. So far, so good.

Mooie planten, website helpt je uitstekend om juiste plant te vinden, supersnel geleverd

De uitstekende website van Plantsome helpt je snel om de juiste plant te vinden, met name voor mensen die geen al te groene vingers hebben. Planten zijn van goede kwaliteit, snel geleverd, en ook mogelijk om er meteen (mooie!) potten bij te kopen.

Snel een leuk cadeau gegeven

Planten zijn tegenwoordig weer helemaal in en je kan ze maar niet genoeg in huis hebben. Daarom een leuke bon voor een vriendin. Ik was uiteraard te laat met bestellen, maar ideaal dat het via Plantsome ook kan met een digitale bon!

Leuke planten snel geleverd

Eerst zelf een plant kado gehad. Later 2 planten kado gedaan. Erg leuk. Snel geleverd. En duidelijke omschrijvingen op de site. Plant heeft iemand langer plezier v dan een bloemetje

Heel blij met de plantjes!

Goed verpakt, planten zien er super uit. Blij mee!

Matching made fun and easy

We were looking to brigthen up a few darker corners of the house with plants. Thanks to the selection tool of Plantsome, we quickly found suitable plants for shadow and pets. They were delivery quickly, and packed with care. App supports you caring for the new green family members ;).

Leuk en verstaanbaar aanbod met prima service

Net onze nieuwe plant ontvangen en alles liep perfect. De uitleg op de site was uitstekend, het leveren ging super vlot. Heel fijne ervaring.

Makkelijk te bestellen en goede kwaliteit

Ik vind het geweldig dat je bij een mooie plant ook gelijk een bijpassende pot kan uitzoeken. En de doos waar het in geleverd wordt is super.

Snelle service en goedverpakte prachtige planten met duidelijke instructies

Onze nieuwe huisgenoten zijn blij bij ons

Een groen walhalla

Erg leuk!

Zeer leuk concept, was makkelijk zelf te doen, maar vind het ook erg gezellig staan.

Leuke toegankelijke manier om met planten te beginnen

Plantsome maakt planten toegankelijk, omdat er een goede uitleg gegeven wordt over de verzorging en omdat planten en toegankelijke naam krijgen. Ik betrapte mezelf er vandaag in een tuincentrum op dat ik naar een Isabella en een Howard stond te kijken. Dat doen ze marketingtechnisch dus heel goed, die namen blijven echt hangen. Ik heb ook de app en dat is ideaal voor als je je allerlei nieuwe soorten planten hebt waarvan je niet precies weet hoe je ze moet verzorgen. Je krijgt een seintje als je ze water moet geven. Het bleek dat mijn planten veel minder water nodig hebben dan ik zelf dacht. Erg nuttig dus. Wel vind ik de planten behoorlijk aan de prijs, sommige basis planten zijn wel 3 tot 4 keer zo duur als bij een tuincentrum. Die koop ik dan ook daar, maar niet alle planten zijn daar beschikbaar, zoals de prachtige waaierpalm die ik onlangs bij Plantsome kocht. Vanwege deze toch wel prijzigheid 4,5 sterren, anders waren het er vijf geweest. Het is een heel leuk toegankelijk concept en ik blijf ze zeker volgen en misschien nog wel eens af en toe wat kopen.

Hele mooie plant perfect thuisbezorgd

Het is leuk om online planten te kunnen shoppen inclusief een mooie bijpassende pot. En dan vervolgens een app die ook nog herinneringen gaat sturen om de verzorging te regelen. Echt heel grappig. Nou wil ik eigenlijk al mijn planten in de app.

Planten worden weer leuk

Het begint altijd met, Goh wat zou ik niet kunnen vermoorden? Met de keuzehulp kwam ik uit op een kleine selectie waarvan plantsome dacht dat ik een relatie op kon bouwen. Fijn dat je de pot erbij kunt kiezen, want ook daar zit ik meestal ver naast de maat die ik nodig heb. Daarna ook nog eens supersnel en netjes geleverd. Zeker de moeite waard en kom absoluut terug!

Snelle levering veel keus en verzorgde planten. Uitstekend geregeld

Leuke en originele benadering waarbij ik goed ben geïnformeerd.

Leuke en originele benadering waarbij ik goed ben geïnformeerd.

Mooie planten, houden goed stand, leuk beslissingsproces

Topervaring, ware het niet van het maitje die kort door de bocht zegt: "Wij kunnen onze beloftes niet nakomen wat betreft levertermijn, bel ons niet om daarover te zagen" => Bovendien hebben jullie wel op tijd geleverd.

Platsome!

Heel tevreden met mijn nieuw plantje. Snel gestuurd en heel voorzichtig gepackt.

Snelle levering, geweldige kwaliteit.

Ik ben super tevreden! Ik heb een plant met een bijpassende pot gekocht. Erg nette verpakking en wat een geweldige plant! Echt een cadeautje om uit te pakken!

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB