Leuke toegankelijke manier om met planten te beginnen
Plantsome maakt planten toegankelijk, omdat er een goede uitleg gegeven wordt over de verzorging en omdat planten en toegankelijke naam krijgen. Ik betrapte mezelf er vandaag in een tuincentrum op dat ik naar een Isabella en een Howard stond te kijken. Dat doen ze marketingtechnisch dus heel goed, die namen blijven echt hangen.
Ik heb ook de app en dat is ideaal voor als je je allerlei nieuwe soorten planten hebt waarvan je niet precies weet hoe je ze moet verzorgen. Je krijgt een seintje als je ze water moet geven. Het bleek dat mijn planten veel minder water nodig hebben dan ik zelf dacht. Erg nuttig dus.
Wel vind ik de planten behoorlijk aan de prijs, sommige basis planten zijn wel 3 tot 4 keer zo duur als bij een tuincentrum. Die koop ik dan ook daar, maar niet alle planten zijn daar beschikbaar, zoals de prachtige waaierpalm die ik onlangs bij Plantsome kocht. Vanwege deze toch wel prijzigheid 4,5 sterren, anders waren het er vijf geweest. Het is een heel leuk toegankelijk concept en ik blijf ze zeker volgen en misschien nog wel eens af en toe wat kopen.