Perfect!

The shipment arrived very fast, the plants were packed really carefully and they looked healthy and same as in the photos on their website (also the pots). This was my trial run but I will definitely order new friends from Plantsome again. Thank you very much.

Goeie bezorging o.a. door middel van de goed verzorgde en ingepakte verpakking. Plant (en benodigheden zoals pot en standaard) ziet er daarnaast zoals verwacht uit, top!

Uniek, aansprekend en makkelijk

Uniek, aansprekend en makkelijk

Geweldig mooie planten!

Super vriendelijk, snelle levering en top communicatie

Snelle levering, steeds via mail op de hoogte ivm de levering, goed verpakt, tot nu toe goede kwaliteit van de plant! Krijgt zelfs al een nieuw blad! Leuke tips ivm verzorging.

Erg goed

Snelle levering, goed verpakt en de plant zag er goed uit.

Gave website, snelle levering, prima kwaliteit planten!

Inmiddels voor de 3e keer besteld. Vanaf nu vaste leverancier van onze planten thuis en op de zaak. Levering binnen een dag en veilig verpakt zodat de planten niet beschadigd raken tijdens de verzending

uitstekend

1 plantje is kwijt geraakt en meteen werd er een nieuw plantje opgestuurd. Perfect geregeld!

Ik bestelde heel gericht een bepaalde plant en die kreeg ik binnen twee werkdagen keurig verpakt bezorgd.

Excellent

Mooie keuzes, goede website, goede service! Leuke planten met leuke potten. Laat niet een bloemetje maar een plant bezorgen. Aanrader.

Perfect.

Mooi product met goede uitleg hoe mijn amigo te planten. Uitstekend verpakt en ben er erg blij mee. Top!

Overzichtelijk aanbod mooie planten

Het is top om door een breed maar overzichtelijk aanbod te kunnen scrollen met heldere uitleg over het verzorgen van de planten. Beetje veel verpakkingsmateriaal, maar ik begrijp dat dat moeilijk anders kan.

Duidelijke website, snelle service, perfecte verpakking, plant is zoals op de website

Absolute aanbeveling

Gewoon goed

Mooie plant, snel geleverd in degelijke verpakking

Prijs/kwaliteit is super.

Alleen het thuis bezorgen is irritant. Geven een dag deel aan, ben je niet thuis dan moet je +/- 25,- bezorgkosten betalen om hem weer te laten bezorgen. Geven het niet bij de buren af.

Leuke planten met een verhaal

Erg mooie en leuke planten! De app is heel behulpzaam en handig. Het enige is dat sommige bladen een paar beschadigingen hadden bij levering maar niks om echt zorgen om te maken.

Super snelle levering

Handig verpakt en snel geleverd. De app is leuk in gebruik. Laat je aan herinneren wanneer je moet water of voeding geven.

Prima service, planten erg netjes verpakt

Een bedrijf die originelere planten biedt dan bijvoorbeeld een Tuincentrum. De planten zien er goed uit en de bezorging was prima. De app helpt me op tijd water te geven, wat eerder nog wel een dingetje was. Kortom: ik ben een tevreden klant en ik bestel in de toekomst vast nog eens!

Ik ben helemaal vrolijk geworden van de planten!

Mooie planten, prettige website met handige keuzewijzer, snelle bezorging en planten zijn zorgvuldig verpakt. Heel tevreden!

beautiful plants

We bought a package of plants with a good price! They plants are just very gorgeous. very well packed and delivered and we love them to be one of the family! Thanks Axel! Good job! Hope your business goes well!!!!! I would definitely recommend it to friends whenever I can.

Leuk maar even anders dan verwacht

Snel geleverd en plantje zag er mooi uit met na druk op je want de ananasplant was toch wel een stuk kleiner dan ik mij voorstelde en dan vind ik het wel prijzig voor zo'n klein plantje. Verder zou het erg leuk zijn als er info mee gestuurd wordt over de plant zeker als je hem cadeau doet. Wel erg leuk dat je er een potje bij kan doen.

Dit maakt planten kopen weer iets bijzonders!

Nooit geen plant in huis omdat ze bij ons dood gaan. Met de app en zo'n mooie plant maakt dit het een stuk beter. Moie plant, mooie pot en super leuke ervaring. Je hoeft er de deur niet voor uit :) Zwaar aanbevolen

Topservice

Super leuke en mooie plant gekocht (ollie). Pot was gebarsten bij levering. Heb direct volgende dag nieuwe gehad!

Prachtige planten!

Planten via plantsome besteld, beetje spannend, maar wat pakte dat goed uit!! Prachtige planten, degelijk ingepakt, fijne beschrijving en uitleg. Wát een geweldig leuke website. En dan nog de app, perfect voor mijn wat minder groene vingers:-) krijgen ze eindelijk eens niet teveel water. Plantsome ga ik onthouden!

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB