Antwort des Geschäftsinhabers
Hey Frank,
Bedankt voor je berichtje!
Sorry dat er niet gereageerd is op je review, ik begreep namelijk dat je al in gesprek was met één van onze klantenservicemedewerkers? 🌿
Ik kan je wel een kleine uitleg geven over waarom wij niet verpotten;
De planten worden niet verpot voordat we ze versturen. Dit doen we bewust niet omdat de kans dat je te veel water geeft hierdoor groter wordt. In de teeltpot zitten onderin namelijk gaatjes die er voor zorgen dat het overtollige water weg kan lopen aan de onderkant. Als je de planten verpot gaat dat niet meer en blijft het overtollige water onderin de pot staan. Als dit niet weg kan lopen kunnen de wortels gaan rotten en dat wil je natuurlijk niet! De plant wordt dus met zijn teeltpot in de sierpot gezet en vervolgens verzonden. Het enige wat je hoeft te doen is het plastic van de pot verwijderen en de plant opnieuw in de sierpot te zetten. We verkopen onze plantjes in een dusdanig grote kweekpot dat hij daar wel even in door kan groeien en het vaak pas na een jaar of 2 nodig is om hem te verpotten, afhankelijk van de plant en hoe hard hij groeit.
Mocht je liever een andere sierpot willen, omdat je het niet mooi vindt staan, kunnen we dat uiteraard voor je regelen! 💚
Laat het me vooral weten of ik nog iets voor je kan betekenen.