Ik wist niet dat ik zo blij kon worden van planten

ALLES klopt aan Plantsome. Ik was nooit een plantenvriend en door Plantsome heb ik ineens groene vingers. Hun liefde voor groen is aanstekelijk.

Altijd blij van

Mooie plant goed verpakt

Mooie plant. Goed verpakt. Alleen de info op website bij de plant was verwarrend maar na mijn gestelde vraag heb ik hier ook goed antwoord op gehad.

Ik vind het super, het wordt veel leuker om zo je plant te verzorgen.

Plant kwam keurig aan en netjes verpakt. De site vind ik geweldig leuk.Denk dat het een leuke samenwerking gaat worden. Fijn om raad te kunnen vragen. Hr. Gr. Ook van "Laura".

Snel, en erg leuk

snel en goed geleverd.

Prima kwaliteit, mooie prijs

Duidelijke communicatie, goede verpakking, maar vooral een mooie plant voor een goede prijs!

Mooie planten begeleid door een fijne app

Een combinatie van humor en praktische tips maakt dat Plantsome zeker aan te bevelen is. De planten zijn prachtig en de app wijst voor zich.

Super gezellig

mooie planten, keurig bezorgd.

Leuke plant

Beetje jammer dat de plantjes niet goed verpakt waren en toen ik hem open deed alle aarde los zat! Beetje jammer, plant lijkt ook groter op de foto, alles was MINI!

Super goed geregeld

Erg goed

Hele fijne website

Nog makkelijker dan in een fysieke winkel planten uitkiezen

Hele leuke website, snelle levering

Hele leuke manier om planten kopen leuk te maken :)

Goed, maar wel een opmerking

Ik kreeg niet de mogelijkheid om een persoonlijk berichtje naar de ontvanger te sturen. Dat vond ik toch wel heel erg jammer.

Erg fijne online plantenwinkel

De planten zijn van goede kwaliteit en worden erg goed ingepakt (één van mijn bestellingen is laatst op zijn kop afgeleverd, maar de planten zaten nog uitstekend op hun plek en hebben er gelukkig geen last van gehad). Zelfs als er een probleem is met je pakketje, is het simpel om contact op te nemen met de klantenservice. Doordeweeks krijg je vaak dezelfde dag nog antwoord en je word vriendelijk geholpen.

Snelle levering, plant was top verpakt!

Compleet, snel en duidelijk!

Alles zat netjes verpakt, samen met duidelijke instructies. Alles wat een man nodig heeft om wat groen te bestellen en het levend te houden vanaf zijn bureaustoel.

Snel, humoristisch en kwalitatief

Leuke site, snelle verwerking en bezorging en mijn plant (en pot) zien er supergoed uit. Meteen nog een bestelling gedaan en verwacht mijn tweede nieuwe groene vriend morgen. Heb ook de app gedownload, ben benieuwd hoe behulpzaam die is.

Mooie planten, snel bezorgd

Grote keuze uit mooie planten. De planten worden super snel bezorgd en zijn echt prachtig. Heb inmiddels meerdere keren hier besteld, elke keer met succes. Echt een aanrader!

Prachtige plant maar niet goed bezorgd door Post N.L.

De plant werd 1 dag eerder dan ik met Post.NL regelde geleverd en buiten voor de deur achtergelaten. De verpakking was opnieuw geplakt en er zat een label op met de mededeling dat de het pakket beschadigd was en daarom dus de nieuwe plakband. De plant was gelukkig niet beschadigd ondanks dat het cellofaan er gedeeltelijk vanaf was. De plant zelf is prachtig en de pot is precies zoals op het “plaatje”. Ondanks dit toch erg blij met Ollie.

Mooie bloemen en planten en thuisbezorgd in een goed pakket

Top site, mooie planten en goed verpakt

Zeer tevreden klant hier! De site is super duidelijk, de kwaliteit van de planten heel goed en alles kwam prima verpakt aan.

Uitstekend!

Alles mooi ingepakt! Met de app erbij heel makkelijk om de planten te onderhouden. Top!

Mooie planten, perfecte service!

Ik bestelde een pakket ‘Thuistakken’. Aanvankelijk heb ik lang moeten wachten (wrs een medeburger die heel gelukkig is met en een verkeerde levering ☺️) maar na een seintje kreeg ik mijn plantenpakket mooi binnen de beloofde tijd! De planten waren netjes en stevig verpakt waardoor de planten hun reis onbeschadigd hebben doorstaan. Telkens je contact opneemt, krijg je heel snel en ontzettend vriendelijk antwoord. De planten staan er nu al een tijdje en ze blijven prachtig groen! Een aanrader!!!

Green and Great

Very friendly support and nice products. Our employees were very enthusiastic about the green gift!

Vrolijke groene ervaring

Ik had een giftbox besteld als een verjaardagscadeau en het was echt een hele leuke, vrolijke manier om een plant naar keuze cadeau te geven.

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB