Mijn eerste bestelling bij Plantsome, waren Ollie en Jan. Beiden super goed verpakt wat niet onbelangrijk is. Ik keek voornamelijk heel erg uit naar Ollie omdat hij een o-zo-speciale plant is qua uiterlijk. Helaas was de “kwaliteit”/“uiterlijk” van Ollie niet zoals ik had gehoopt. De plant zag er gezond uit met mooi blad, maar helaas hadden 2 bladeren last van witte vlekken verwerkt in het blad, waarvan de oorzaak mij nog steeds onduidelijk is. Mijn eerste gedacht was dat er een mixje in zat met de alocasia variegata, wat ik net apart heel vond. Maar dit kon niet de reden zijn volgens een medewerker van Plantsome. Ik had namelijk mijn vraag gesteld via plantsome messenger en daar werd beaamd dat dit idd niet de gewoonlijke kwaliteit van planten is die verstuurd werden. Ik had na 2 keer vragen over de witte vlekken ook nog steeds geen duidelijk antwoord gekregen op wat de witte vlekken dan wél waren. kalk of ziekte leek het mij althans zeker niet. Enkel dat het de plant niet zou schaden, en moest dit toch gebeuren ze mij een nieuwe zouden opsturen. Ik stoor er mij niet heel erg aan, imperfectie heeft ook zijn charme, Enkel jammer dat de planten niet grondig gechecked werden voor verzending, want zo betaal je wel de volledige prijs voor een plant die niet van de gewoonlijke kwaliteit heeft. En tot nu toe blijven de witte vlekken dus nog steeds in vraag. Ik had wel heel graag geweten wat ze waren natuurlijk zodat ik weet wat ik er wel of niet moet mee doen aangezien ik er niks over vind op internet. Achja, zolang hij maar gezond blijft dan vind ik ollie met wat witte vlekken even leuk eruit zien. Ik ga Plantsome hier zeker niet minder door beoordelen want zulke dingen kunnen eenmaal gebeuren. Al zou een klaardere uitleg hierover fijn geweest zijn.