Duidelijke site, goede cadeaubonnen, mooie planten

geen goede omschrijving

Super leuk idee, meteen besteld, krijg het binnen en dan moet je zelf uitzoeken wat in de zakje zit. En volgens mij had ik geen grind voor onderin, heb ik uit mijn eigen tuin gehaald. Het lijkt mij beter en duidelijker als men de zakjes nummert en dit in de gebruiksaanwijzing vermeldt zodat het veel eenvoudiger is. Waarschijnlijk voor jullie ook beter want nu miste ik de grind en had volgens mij ergens 1 zak teveel van.

Mooie planten, mooie app, mooie mensen!

Via de website mijn plantenmandje volgegooid en met wat vragen de klantenservice benaderd, zowel via de chat als telefonisch. Topservice, ik gok service met een glimlach, dat hoor je door de telefoon heen. Planten zijn keurig geleverd, zien er top uit en krijgen met hulp van de app de allerbeste zorg. Ik ben blij! :-)

Nadat we 2 dezelfde zakjes in het pakket hadden, heeft Pip dit netjes opgelost.. Het plantje Bruno (Nespresso) was te groot voor de pot. Niet zo als op het plaatje, we zijn gaan snoeien, stond anders niet mooi in de pot. Het idee van de koffiedrab is leuk bedacht. Goed verpakt. De app is leuk bedacht. Denk dat het helpt om niet vergeten water te geven. Succes met jullie bedrijf. Trix

Makkelijk, betaalbaar en goede kwaliteit planten.

Ik had van een vriendin een gift card gekregen voor Plantsome, dus ik ging een plant uitzoeken. Op de website ging dat super makkelijk, het is een fijne en duidelijke site. Toen ik mijn neon pothos had uitgezocht en besteld, kreeg ik een mailtje wanneer ik hem kon ophalen op het pakketpunt. Toen ik de plant thuis ging uitpakken merkte ik op dat de plant goed beschermd verpakt was. Hij hangt nu mooi in mijn kamer!

Alles vanaf het moment van bestellen tot het uitpakken, super!

Super leuk en mooie plant geleverd

De eerste ervaring is zeer geslaagd. Kado is leuk en mooi geleverd.

Perfecte en snelle levering, mooie plant, zoals beloofd.

Als alle webshops zo hun bestellingen en leveringen zouden afwerken,dan zou het online-kopen een stuk fijner zijn. Ik kan geen negatieve punten aanhalen. Alles ging perfect : makkelijke en veilige site, goede communicatie, snelle en zorgvuldige levering die mooi te volgen was. Bedankt, jullie doen dat primz

Super gemakkelijk en leuk!

De website is erg gemakkelijk en leuk, ik was vrij specifiek op zoek naar grote planten die in de schaduw konden staan en het liefst ook nog lucht zuiverend, plantsome had een handige filter functie waarmee geschikte planten snel gevonden waren. Ook het laten bezorgen van de planten was een groot gemak, niks meer passen en meten in mijn VW Polo. De app zelf vind ik wel onhandig, geregeld nog een foutmelding en hier en daar ook rare UX, kan nog verbetering krijgen! Algemeen beeld over de prijs is wel dat plantsome relatief duur is, wat maakt dat ik voor de wat kleinere planten toch alsnog ga voor een tuincentrum en de grote planten, vanwege het bezorg gemak, bij plantsome bestel.

perfect

nog geen 1x problemen gehad met levering of planten, altijd vlotte bediening en altijd leuk te "unboxen"

De plantjes werden snel geleverd en zag er goed uit. In hun bijgeleverde potten staan ze super in onze woonkamer!

De nieuwe jungle vanuit je luie stoel!

Het is een mooie beleving. Van het uitzoeken van je planten op de website tot de levering in je huiskamer (in dit geval de school). De app maakt het wat mij betreft af... Handig, als je geen groene vingers hebt om toch je planten te kunnen onderhouden.

Mooie plant, geweldig concept!

De site werkt super fijn, leuk gedaan en inspirerend. De ficus was iets groter dan ik had verwacht maar is prachtig!! Netjes verpakt en op de exacte begintijd geleverd.

Mooie verpakking en op het doorgegeven tijdstip geleverd

Geweldig concept en klantenondersteuning!

De website is ongelofelijk gebruiksvriendelijk. Planten zijn prachtig en dankzij de app zien ze er nog steeds stralend uit! GEWELDIG!!

Mooi en makkelijk

1 klik en je hebt binnen no time een prachtige plant in huis. En met de app weet je gelijk hoe je hem het beste kunt verzorgen. Top!

Bruno, koffieplant in terrarium besteld. Snelle levering, goed beschermend ingepakt. Prima plantinstructie. App heel leuk maar voor terrarium niet nodig.

Super tevreden

Erg prettig dat de info over de plant direct lezen is, Ook het symbool of het veilig is voor huisdieren is fijn. Het uit kiezen van een bij passende pot is erg handig.

Snel en bijzonder!

Wij waren op zoek naar een plant, die elders in NL bezorgd kon worden én bijzonder is. Dit alles was heel snel gelukt bij Plantsome! Fijne website, werd goed op de hoogte gehouden over status bestelling. Super!

Super toffe website en service.

Heel tevreden over de kwaliteit van de planten, leuk contact met de klantenservice. Flexibel in ruilen. Frisse website, goede uitleg bij planten. Goede foto’s.

Niet helemaal volgens de verwachting maar zeker ok!

Plant was wat kleiner dan verwacht en er leek gesnoeid in de bladeren. Hier en daar ook wat bruine randen en tippen.

Fijn om mijn plant te krijgen.

Ik had een DIY terrarium besteld. Zal heel mooi verpakt en heel handig instructiefilmpje.

Heel blij met onze nieuwe planten!

Ik had het 'dushi' pakket besteld incl 3 leuke potten. Planten zijn goed aangekomen, goed verpakt. Planten doen het echt heel goed. Ook de app is super handig in gebruik, plantjes komen hier niets meer tekort:)

Super mooie planten/ accessoires en een heel goede klantenservice

Goede service Mooie planten. Goede kwaliteit

Mooie planten en uitstekende service

Ze bieden een mooie selectie aan planten en ik werd erg vriendelijk geholpen bij het kiezen van geschikte bijpassende potten.

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB