Alles is leuk. Het vinden van een passende plant, het bestellen en het in ontvangst nemen en uitpakken. Zulke leuke communicatie. Zo goed verpakt en snel in huis. Als ik 1 min puntje mag noemen? Ons kleinste plantje zat in een hele grote doos. Maar verder .... top!!!

Ausgezeichneter Service, schnelle Lieferung und Pflanzen haben einwandfreie Qualität.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Helemaal top!

Is weer eens wat ander dat een boekt. Een plant bestellen inclusief pot. Helemaal leuk en binnen een dag geleverd. Helaas was de pot kapot; een nieuwe werd binnen een dag opnieuw geleverd.

Leuke webshop met snelle levering

Plant die ik besteld had was snel geleverd en zeer goed verpakt. Babyplantjes waren wel extreem klein maar na ompotten prima om in de vensterbank te zetten. Leuk om een cadeaubon van Plantsome te krijgen of te geven

Ons kantoor in één keer groen.

26 planten met sierpot in één keer en binnen 2 dagen geleverd. De planten zijn er gezond en verzorgd uit. De bijbehorende app levert veel informatie op over de planten en zorgt ervoor dat je ze niet teveel of te weinig water geeft. Wij zijn blij met deze nieuwe groene vrienden op kantoor. Het zou fijn zijn als de app bij inloggen al weet welke planten je hebt gekocht, zodat ze niet allemaal apart ingevoerd hoeven te worden.

zeer correct en mooi aanbod

snelle levering zeer vlot en mooi aanbod

Mooie planten en netjes bezorgd op door mij gekozen datum

Ook toen ik een vraag stelde over bezorgen op een specifieke dag/datum kreeg ik snel antwoord

Mooie planten, snel bezorgd

4 mooie planten en snel geleverd. App erbij, dus nu moet het goed komen.

Leuk concept

Zou het wel handiger vinden als de bevestiging en het uitprinten van de giftcard in een mail zitten.

Leuk concept, speels karakter!

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering. Ik ben zeer blij met mijn nieuwe amigos!!

Goede kwaliteit en bezorging

Mijn eerste ervaring met plantsome is heel goed! Goede kwaliteit materialen, keurig verpakt en dus heel en in goede staat aangekomen. Ik heb het nespresso koffieplantje in zijn glazen pot met stolp besteld en in elkaar geknutseld, ontzettend leuk om te doen en hij staat er prachtig bij, dank!!

Zeer verzorgd verpakt en aangeleverd, goede kwaliteit planten en mét nazorg!

Zeer verzorgd verpakt en aangeleverd, goede kwaliteit planten en mét nazorg!

Leuke site, goede info, goed verpakt

Mijn nieuwe groene vrienden doen het uitstekend! Ik heb een pakket met vier planten besteld. Ze werden snel geleverd en waren goed verpakt. Met name de informatie op de site vind ik heel fijn en duidelijk. Het helpt om de juiste plant te kiezen voor de plek die je in gedachten hebt. En heel fijn dat er bij staat of de plant giftig is voor de kat!

Toptoptop

IK BEN VERLIEFD OP DE PLANTJES! Bij levering zien ze er nog goed uit. Ik ben heel tevreden.

Fijn en snel bedrijf

Ons badkamer plantje en bijbesteld potje waren met een dag binnen. Goed en mooi verpakt. Het voornaamste waarom ik Plantsome zo fijn vind, je kan zien of een plant voor katjes giftig is of niet. Echt super! Klein nadeel is dat onze plant “Lorena” (nog) niet in de app bekend is.

Helemaal prima!

Bolle Boris staat te shinen!

Ik heb Bruno besteld echter toen ik hem in elkaar ging zetten bleek dat het plantje eigenlijk veel te groot is voor de fles. Het plantje wat in de video wordt gebruikt is veel kleiner. Mijn Bruno is dan ook flink uit de kluiten gewassen. Terug sturen kon niet meer omdat ik alles al in de pot had zitten tien ik het plantje uitpakte.

Snelle levering en goede service. Het bestelde voldoet aan verwachting.

Toen het bestelde bezorgd werd mistte ik bij het pakket het koffieplantje Bruno. Na 1 telefoontje met een zeer vriendelijk medewerkster werd het in orde gebracht en had ik de volgende dag het koffieplantje Bruno in huis.

Heel tevre

Snelle en nette levering, prachtige plant!

Versimpelde plantenzorg

De site zorgt er voor dat ik makkelijk een plant vind die voldoet aan mijn leefsituatie en de app zorgt er voor dat ik mijn planten niet vergeet. Over het algemeen super tevreden.

Goed!

Normaal werden mijn Dushi's de dag nadien geleverd, maar wegens een voor mij nog onwetende verwarring kreeg ik deze pas twee dagen na mijn bestelling. Verder zijn er ook een aantal bladeren geknakt van mijn Baloe. Na een mailtje gestuurd te hebben naar plantsome, hebben ze dit wel met een mooie geste opgelost door mij een korting van 5 euro te geven! Voor de rest ben ik zeer tevreden van mijn 3 mooie planten!

Een plant en 2 potten besteld. Volgende dag al geleverd. Zat goed verpakt in stevige doos en de plant én de 2 potten waren niet beschadigd door het transport. Prima doos , waar ook, nu, onze katten mee spelen. Plant leeft nog steeds, heb m wel op een andere plek gezet waar ie toch meer licht krijgt.

Zeer vriendelijk contact, doen wat ze zeggen

Wij hebben zakelijk een (voor ons) grote bestelling gedaan bij Plantsome: cadeautjes voor onze relaties. Het contact met Plantsome was erg goed. Vriendelijke mensen, alles op tijd geleverd.

Mooie planten, originele vrolijke aanpak.

Ik werd goed geholpen op de site bij het kiezen van de planten. De planten werden netjes en op tijd bezorgd en zijn mooi. De communicatie rondom zo'n bestelling en de verzorgingstips zijn origineel, vrolijk en praktisch.

Innovative, fun and super beautiful plants

I am really happy with my Bruno plant. It was fun to assemble and looks beautiful. I love the story behind the plants. Easy to order and carefully wrapped.

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB