Fijne mensen, mooie planten

Fijn assortiment, leuke omschrijvingen en goede tips. De advies-tool is goed begin in wondere wereld van flora en app (wordt steeds beter) is erg handig.

Prachtige plant

De plant was goed verpakt en ziet er heel mooi uit. Ik hoop dat hij lang bij mij blijft. Ik heb de app ook op mijn telefoon gezet.

Ontzettend fijn bedrijf

Hele goede ervaring gehad met Plantsome. Mijn groene rakkers goed kunnen uitzoeken naar mijn wensen en vervolgens mijn nieuwe vriend Bruno met een handige instructievideo een nieuw huis kunnen geven. Nu al plekken aan het bedenken om nieuwe groene rakkers te verwelkomen

Alles is goed aangekomen

Mijn plant ziet er goed uit. Doen hij aan kwam leek hij een beetje te lijden van de reis. Wat normaal is. Zijn bladeren waren wat slap. Maar nu ziet hij er fantastisch uit. Hij ziet er helemaal blij uit Er komt zelf z’n een nieuw blad uit.

Geweldige plantaankoop beleving

Jullie enthousiasme werkt aanstekelijk. Heel leuk om met de app bezig te zijn, al m’n bestaande planten hebben ook een naam gekregen ;-)

Super !

Prachtige planten en snelle service ! Super gewoon !

In 1 woord superhip

Leuke site, door de planten namen te geven is het een stuk leuker om een plant te kopen! De app is ook zeer handig!

Geweldige ervaring!

Plantsome is heel goed voor planten te bestellen! Ik houd van de app voor mijn planten, de app maakt het makkelijk voor jouw planten te beschermen. Ik zal meer planten van Plantsome bestellen. :-)

Snel en makkelijk

Goede kwaliteit, snelle levering

• Ci consiglieresti? Si

Prachtige plant!

Deze prachtige plant werd in perfecte staat en op de beloofde datum bij mijn jarige zus afgeleverd. Complimenten!

Geweldig, eigentijds plantenconcept

Mooie planten, identiek als afgebeeld op foto’s bij Plantsome. Ik heb er al verschillende; laatste aankoop: Bruno de Barista! Super gaaf, zeker als fan van Plantsome en fervent Nespresso koffie-drinker (en natuurlijk recyclen we ook mee). Wanneer er iets fout gaat, altijd adequaat en snel opgelost. Prima service ook nog dus. Er komen steeds nieuwe, leuke planten, accessoires etc bij, dus voor ieder wat wils. En altijd een presentatie met een vrolijke noot. Ik ben fan vanaf het eerste uur!

Snel, mooie planten en goede service

Snelle service en ruime keuze

Ik ben zeer tevreden over de geleverde planten en de snelle service.

Gave planten en snel bezorgd!

Leuke planten om als cadeau te laten bezorgen! Plant was snel bezorgd.

Wat een tof bedrijf.

Kat is heel blij met de doos!

Bo Kito besteld als cadeautje voor housewarming. Super leuk plantje! Iets wat vertraging met de levering, maar de manier waarop dit gecommuniceerd werd, maakte alles goed! De grote doos hebben we zelf gehouden, de kat is er onwijs blij mee!

Origineel cadeau, weer eens iets anders dan een bos bloemen

Een klant van ons had een huis gekocht en hoe leuk dat hij nu én een originele airplant heeft gekregen én zelf een mooie plant voor in het nieuwe huis kan uitzoeken. Het is weer eens iets anders dan de standaard bos bloemen. Onze klant vond het een erg leuke attentie! Zeker voor herhaling vatbaar!

Keurige service

Keurig verpakt, snel geleverd. Alleen de app werkt voor geen meter (maar dat is verder bijzaak, zou alleen leuk zijn als het wel zou werken).

Plant werd snel geleverd in een handige doos en staat nu te stralen in onze nieuwe woonkamer! (Zo leuk dat alle planten een naam hebben :-))

Zorg met aandacht

Bij het bestellen al direct een prettig gevoel. Erg goed verpakt zodat de plant zo min mogelijk last had van de reis. Je merkt echt dat het hele proces veel aandacht krijgt. Super blij met onze nieuwe aanwinst!

Super Service und ganz viel Freude

Die Pflanzen sind wunderschön, wurden sicher geliefert und der Service ist auch super. War nicht das letzte mal!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Iedere keer weer prachtige planten

Ik heb 1 keer elders dan bij Plantsome planten gekocht en die heb ik weggegooid. Bij Plantsome zijn de planten van zeer goede kwaliteit. Ook de kneusjes zijn na wat liefde en aandacht allemaal prachtig geworden!

Ben ontzettend blij met mijn planten.

De planten zaten goed en vakkundig verpakt.

Geweldig!!!!!

Wat een super shop. Snelle levering! En zeer leuke site met heel mooie planten. Laat staan wat leuke namen ze geven aan de planten. We zijn enthousiast!!! Doe zo verder! We gaan zeker nog wel bestellen.

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB