Laden reviews...
46 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde beoordelingen benadrukken vriendelijke en snelle klantenservice en goede plantenkwaliteit. Enkele meldingen gaan over leveringsvertragingen en communicatieproblemen, maar de oplossingen waren over het algemeen bevredigend. Klanten waarderen de afhandeling van retourneren en de naleving van afspraken. Over het geheel genomen geven de reviews een positieve indruk van het bedrijf.
De planten voor in de tuin en de kamerplanten worden keurig verpakt bezorgd, zijn al goed gegroeid en hebben ook al gebloeid. Echt geweldig. Volgende keer weer hier bestellen
Gina
Volendam
Mooie planten voor weinig geld. Zeer tevreden.
Novalis
Middenbeemster
We heben vier lavendelplantjes besteld. Ze werden netjes geleverd en we hebben ze begin juni in de tuin gezet. Ze waren binnen rwee weken dood, ondanks niet warm of droog weer. Misschien waren ze te jong maar ze waren niet klaar om direct buiten te planten. Jammer...
Beveelt niet aan
ronald
amersfoort
I was looking for an specific plant for a while, and I found out Plantsome sell it as well with a better price. I ordered, and received the package on time in a good condition, the plant it self was in a perfect shape and since the it’s growing better than my expectations
Farshid
Almere
Voor een collega en groot plantenliefhebber hebben we voor haar bruiloft 2 prachtige planten gekocht. Onze collega heeft ook twee poezenbeesten thuis rondlopen, dus we konden makkelijk op de website zien welke planten niet giftig zijn voor katten. Het bestel en betaal process is super goed geregeld en je kan ook nog leuke potten of een kaartje toevoegen aan je bestelling. We zijn heel blij dat we jullie website hebben gevonden en hopelijk kan ze lang genieten van jullie planten als ze de Plantsome-app erbij gebruikt!
Maurizio
Delft
Erg mooie plant, zoals omschreven op de site. Goed verpakt
Marleen
Wijchen
De planten worden altijd snel en netjes bezorgd, en ze doen het erg goed in ons kantoor. Bij problemen is Plantsome goed bereikbaar en zeer behulpzaam.
Klaartje
Amsterdam
Erg snelle levering, leuke giftcard + extra (geeft toch leuker weg dan alleen een kaart) en top service!
Madelon
Amsterdam
Voor ons kantoor was ik op zoek naar planten die een kantooratmosfeer kunnen waarderen. Via Plantsome kreeg ik goed advies en heb ik verschillende planten besteld. Goed verpakt werden ze op de gekozen dag geleverd en ze staan te stralen op de diverse werkkamers. Helemaal blij mee!
Chantal
Amsterdam
Ich habe die Glücksfeder Lukas als Geschenk bestellt und sie kam pünktlich, liebevoll und sorgfältig eingetopft und verpackt frisch bei uns an. Vorherige Fragen wurden schnell und hilfreich beantwortet. Danke :)
21 July 2026
Reena
Berlin
Dit zijn echt super leuke cadeaubonnen om weg te geven. Net een beetje meer, net een beetje specialer! Voor ons het perfect cadeau voor op kantoor.
21 July 2026
Willeke
Beautiful plant, arrived safely
Eva
Utrecht
Niet alle planten hebben het uitgehouden, maar de meeste planten zijn echt van de hoogste kwaliteit. Ik ben vooral blij met de exoten!
Mercedes
Voorne
Webpage und Bestellprozess beides top. Auch die Erklärung und Suchfunktion oder Filterfunktion alles top. Lieferung und Kundenservice ebenfalls top. Immer kulante Lösungen.
Allen
Berlin
Amazing plants, easy to buy online, easy to receive. Really good
Simona
Beek en Donk
Vanuit mijn werkgever kreeg ik een Plantsome bon. Je kunt, via de website, passend bij je huis een plant naar keuze maken. Ze versturen de plant in een handige doos en bij problemen zijn ze snel bereikbaar voor een oplossing.
JP
Rotterdam
Mijn 1 e bestelling bij jullie en dik tevreden. Mooie produkten en zorgvuldig ingepakt en netjes bezorgd zodat de plantjes zonder schade geleverd zijn. Ik was blij verrast en raadt Plantsome zeker aan P.s De website vindt ik er mooi uitzien met een plantaanbeveling.
19 July 2026
Ineke
Warnsveld
Plant besteld als cadeau voor iemand. Op de aangegeven datu en tijd bezorgd in een keurige verpakking. De plant met bijbestelde overpot voldeed ook prima aan de verwachting.Kortom Ga zo door!
18 July 2026
wick
Workum
Ik had een vioolplant besteld. Deze werd snel geleverd en hij is ook in heel goede staat. Ik bestel al jaren mijn planten bij Plantsome en ik raad het zeker aan!
18 July 2026
Kelly
Sint-Truiden
Titel spreekt voor zich. Echt teleurstellend.
Beveelt niet aan
Eline van de Ven
Den Bosch
Ik heb hele leuke planten met pot besteld. Het past helemaal leuk in mij interieur Het is helemaal naar verwachting en naar wens
Roos
Diepenveen
Mijn ervaring is prima! Na eerst een vraag te hebben gesteld over “de geldboom” was ik snel overtuigd om deze aan te kopen. (Misschien verdien ik m’n geld wel terug met deze plant). Ook hebben ze hem al verpot in een grotere mooie rieten mand. Al met al een prachtige aanwinst voor in de woonkamer.
Elroy
Alphen
Mooie planten
sylvia
Arnhem
Ik kreeg van mijn kinderen voor vaderdag een Fred toegestuurd! Dat was al hartstikke leuk, maar er zat dus ook een giftcard met een mooi bedrag bij! Met een beetje bijbetalen had ik een paar dagen later naast Fred ook Frank en Guus in huis. Hoewel de bezorger de dozen op hun kant had gelegd en er wat potgrond door de dozen gestuiterd was, waren Frank en Guus ongeschonden en alleen een beetje geschrokken. Ze zijn nu in een paar weken al een stuk gegroeid en er komt ook al nieuw blad in! Hoewel je in eerste instantie misschien denkt 'prijzig', kom je al snel tot de ontdekking dat je écht waar voor je geld krijgt!
Yorick
Schiedam
Een plant ontbrak maar in no time had ik de vervangende plant in huis. De planten doen het goed, bestellen maar...
Jantje
Middelburg
Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en onze plantenservice en plantgarantie helpen je zonder zorgen een mooie plant te houden.
Dat alles vanuit onze eigen familiekwekerij in Honselersdijk.
Kom je ergens niet uit of heb je een vraag? Stuur ons gewoon even een mailtje!
Zwethlaan 40
2675 LB Honselersdijk