Hey Monique, Wat jammer dat jouw groene amigootje niet helemaal fris bij je is aangekomen. Ik kan op dit mailadres helaas geen correspondentie vinden met onze Plantenservice, dus ik wil je eigenlijk vragen om even een foto van jouw plantje naar ons te sturen. Je kunt ons bereiken op hallo@plantsome.nl. Dan kijken we heel graag even met je mee en zorgen we uiteraard voor een passende oplossing, want we willen natuurlijk wel dat iedereen blij is met zijn nieuwe huisgenoot! We horen graag van je! Groetjes, Kayleigh van Plantsome.
Hey Pierre, Als het goed is ben je al in contact met onze Plantenservice, toch? Zoal Pip aangaf kunnen we je uiteraard een korting aanbieden voor de beschadiging, of je kan Isabella omruilen voor een ander exemplaar. Aangezien het om maar één blad gaat, zouden we haar dan wel graag weer oplappen. Mocht je daar zelf heil in zien, schroom niet om onze Plantenservice om hult te vragen en ze zullen je platgooien met tips & tricks om Isabella er weer helemaal bovenop te krijgen! Groetjes, Kayleigh van Plantsome.
Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!