Duidelijke site en waar voor je geld

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de planten en ook potten best wel prijzig vond, maar voor een cadeautje kijk je niet op een dubbeltje dus mijn tante blij gemaakt met een mooie plant met sierpot. Het is natuurlijk maar afwachten wat je krijgt want de plaatjes zijn mooi maar hoe is de plant in werkelijkheid? Nou, in één woord geweldig! Mijn tante vond het prachtig! Ze was er heel blij mee en ik dus ook. Zou de volgende keer hier weer bestellen.

Kreeg een leuk presentje als "Dank je wel" mocht een plant uitzoeken online. Alles boven verwachting. Alle afspraken zijn nagekomen en het was geweldig om d e plant uit te pakken. Staat nu mooi te pronken.

De beste plantensite

Ik heb inmiddels meermaals besteld bij Plantsome en mijn ervaring was keer op keer geweldig. De plantjes worden zeer zorgvuldig ingepakt en staan de volgende dag al aan de deur. Snelle reactie van de klantendienst bij vragen over je plant en zeer gebruiksvriendelijke site. Ik bestel mijn plantjes in de toekomst opnieuw bij Plantsome!

Perfecto

Finding your perfect plant has never been this easy. Amazing user experience and help after you receive your green amiga/o! Impecable customer service, always there for you, super quick and super helpful. It was just perfect. I wish I had a bigger place to host all of Plantsome green friends!!

Blij met mijn mooie, nieuwe planten!

Op donderdag besteld en vrijdag in de ochtend in huis. Ze hebben de reis goed overleefd dankzij de goede verpakking. De plantjes voldoen ook helemaal aan mijn verwachting, ze zien er net zo uit als op de website. Bedankt Plantsome, voor mijn nieuwe groene vriendjes :)

Supermooie plant en dat per post

Voor mijn verjaardag een kokospalm gekregen. De plant was erg netjes en voorzichtig verpakt én op tijd geleverd. Een mooi cadeau!

Planten als kado laten bezorgen. Ondanks het bloedhete weer (32 graden) kwamen de planten in heel goede staat aan. Waren mooie volle planten zoals op de foto s op de site. Heel erg tevreden.

Zelfs beter dan de foto

Zeer mooie gezonde plant en in een geweldige verpakking.

Binnen 24 uur is mijn huis een thuis

Prachtige planten besteld en de volgende ochtend werden ze geleverd. Paste precies bij de omschrijving en de app die er bij hoort is best handig voor iemand zonder groene vingers. Volgende planten zal ik zeker weer hier bestellen. Hopelijk komen er in de toekomst nieuwe potkeuzes bij, dan is het compleet.

Snelle service en top idee

Super service.

Bij de eerste bestelling was je pot kapot maar gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen.

Mooie plant, fijne app!

De app gebruikte ik al voor onze groene amigo's, maar nu ook een extra amigo geadopteerd via Plantsome. Goede service, goede plant en netjes geleverd.

Zo hoort online winkelen te zijn!

Mijn eerste ervaring met Plantsome was fantastisch. Niets op aan te merken! Het bestellen van de plant ging snel en soepel en dat geldt ook voor de levering. De app die je helpt met wanneer de planten water moeten hebben is voor mijn planten een lifesaver!

Fantastisch gegaan, maar de administratieve kant per e-mail laat te wensen over.

Ik ben degene die voor een echtpaar elders in het land een plant had besteld. De e-mail aan hen gericht vanuit Plantsome komt in mijn mailbox terecht ... en die mensen worden aangesproken in die e-mail ... Oplossing: Vraag aan mij hun e-mailadres direct bij de bestelling en stuur dat soort e-mails dan direct aan hen. Nu heb ik die e-mails doorgestuurd naar hen ... Beetje ingewikkeld. Het lijkt mij dat dit probleem zo opgelost kan worden. Oh, nog iets: Stuur in een e-mail ook de omschrijving van het type kaartje dat ik erbij had besteld en de tekst die erop staat ... Dat moet toch in een factuur kunnen worden opgenomen, dat je zeker weet wat er is verstuurd en dat je achteraf niet erover twijfelt?

Snel en goed

Heb erg leuke planten besteld bij Plantsome, die er snel waren en gelijk uit de doos prachtig uitzagen. Goede en vriendelijke service ook: een van de planten was niet gelijk leverbaar en ik kreeg snel bericht & alle keuzemogelijkheden. Fijn om serieus genomen te worden als klant. Kortom: hartstikke tevreden!

Super leuke site en informatief in lekkere jip en janneke taal met humor

De uitleg over planten werd leuk en begrijpelijk omschreven. Aangezien ik niet over hele groene vingers beschik, is het me vrij duidelijk wat ik moet doen...nu afwachten of de uitwerking hiervan net zo goed gaat verlopen :-) Klein puntje van kritiek...de app werkt nog niet helemaal goed, maar dat zal zeker goedkomen.

Next level klantenservice

Ik kon bij mijn bestelling niet vinden hoe ik een kaartje erbij kon doen, dus in de opmerkingenbox vroeg ik om er eventueel een post-it bij te doen. Jullie stuurden mij een email met de vraag of het mijn bedoeling was om een kaartje erbij te doen met een betaallinkje voor het kaartje, echt helemaal top!!! Ook toen de bestelling 1 dag later bezorgd moest worden, netjes een persoonlijke email, heel fijn! DOL op Plantsome! Nu de app helemaal bijwerken

Tiptop!

Voor mij is er nu nog maar één adres voor planten! Keer op keer een leuke verrassing als de groene amigo's hier aankomen :)

fantastisch

Genoeg keuze. Service is uitstekend

Top! Snelle bezorging en alles goed verpakt!

Makkelijk besteld en geleverd

Het advies welke pot erbij past is handig. Die bestelde ik gelijk mee. Plant, YoCoCo gedoopt, kwam kleiner over dan verwacht, maar dat is mijn eigen verwachting. Er stond gewoon hoeveel cm hoog die is :). Leuk concept om zo met je planten om te leren gaan. Ben benieuwd naar mijn volgende bestelling. Een varen?

Wat een top bedrijf!

Hoe leuk is het om online de juiste planten bij elk vertrek van je huis te kunnen zoeken en vinden?! Daarnaast kan je ook virtueel potten proberen bij elke plant. Ik ben verk(n)ocht! Heb inmiddels meerdere planten van Plantsome vandaan en elke keer worden deze in prima staat thuis afgeleverd! De verzorgingsapp die erbij zit is echt een leuke aanvulling en de teksten die ze bij alle planten zetten zijn humorvol! Nog even en ik krijg groene vingers. Bij een verkeerde levering (kan de beste gebeuren) is het binnen een mum van tijd opgepakt en kreeg ik de volgende dag al de juiste plant in huis! Enige minpunt is dat mijn portemonnee inmiddels klachten heeft geuit naar mij (iets met een leegte voelen) maar dat probleem los ik zelf wel met hem op :-)

Top plantje, vriendelijke klantenservice!

Plantjes waren in topform na 1 dag geleverd!

Mij zien jullie zeker terug :)

Niets op aan te merken!

Top! Mooi en goed verpakt zodat ze heel in Belgie arriveren. Nog nooit iets aan voorgehad! Mooi verzorgd, handige app, gisteren nog reclame voor jullie gemaakt!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!