Toppppp

Ik schrijf deze review voor een vriend van mij want hij had geen idee dat de plant kwam. Het heeft 2 bezorgingen geduurd maar toen die er was, vond die Alfredo echt top!! Wil jullie hartelijk bedanken voor alles! Mailen en bellen ging top toen de deur niet open werd gedaan:) Hij is er super blij mee, kan het aanraden aan iedereen!!

Meerdere goede ervaringen mee

Inmiddels al vaker gebruik gemaakt van Plantsome. Bij het vergeten van het invullen van een persoonlijke boodschap, werd mij vriendelijk gevraagd of dit de bedoeling was. Daardoor alsnog kunnen invullen binnen dezelfde levertijd. Service, product en levering was top!

Snelle levering, maar vooral een mooie plant ontvangen. Heel tevreden van de service en het advies.

Super blij met onze plant!

Wij hebben een Calathea Rufibarba plant genomen voor in de slaapkamer, de plant zuivert de lucht dus goed voor de zuurstof CO2 in de kamer. En wat niet onbelangrijk is de Plantsome app, kan je niet vergeten de plant te onderhouden.

I LOVE PLANTSOME

Super service en de planten zijn zoooo mooi. Ik heb al vele vriendjes mogen ontvangen.

Ik ben zeer tevreden.

De plant is super snel geleverd en heel netjes verpakt in een mooie doos met daarbij een beschrijving met tips over hoe de plant te verzorgen. En hij is prachtig! Een hele mooie aanwinst voor in de kamer.

Prima plant kwaliteit op 1 plant na.

Bij bestelling was 1 plant vergeten te leveren, goed kan gebeuren natuurlijk! Echter kreeg ik de plant na melding de volgende dag alsnog in huis, top! Alleen was dit plantje niet in een beste staat, ben ook benieuwd of hij het gaat redden. Verdere planten waren wel in goede conditie!

Goede omschrijving

Zeer prettige app en site. Sinds kort probeer ik me wat meer te verdiepen met betrekking tot planten. Erg leuk hoe plantsome me hierbij kan helpen.

Absolute aanrader!

Bij al mijn vragen werd ik snel geholpen. Super service & erg vriendelijk! Mijn groene vrienden zijn in goede staat ontvangen & ik ben enorm tevreden over de app die me herinnert wanneer ze dorst hebben! Ik ga zeker nog planten in de toekomst bij Plantsome bestellen!

Super mooie planten

De twee planten die ik kocht zijn prachtig en ik ben heel blij met mijn aankoop. Door een vergissing bij de transporteur was mijn bestelling ietsje langer onderweg maar ik werd heel vlot en en duidelijk op de hoogte gehouden door de klantendienst. Echt een aanrader!

Speels en goed verzorgd

De aankoop via de webshop was heel eenvoudig. De tekstjes en namen van alle planten maken dit een leuke, speelse, ervaring. Heel wat anders dan andere, saaie, plantenwinkels met alleen zakelijke info en latijnse benamingen. Paultje werd bezorgd in een enorme doos (daar hadden vier Paultjes in gepast), en was in topconditie toen hij aankwam. Nu ga ik met behulp van de (superleuke) app in topvorm houden ^^

Duur maar super goed

Snelle beschadiging loze levering

Snelle levering, goede kwaliteit plant, top!

App is ook een topper

Makkelijk bestellen; snel geleverd; leuke verpakking.

Ik heb online besteld en gekozen voor een giftbox. De bon is leuk verpakt met een leuk, extra cadeautje erbij. Plantsome werkt heel goed. Over verzending per post.nl heb ik een opmerking. Post.nl stuurt een track & trace met informatie wanneer het pakket geleverd wordt terwijl het in een brievenbusdoos zit die gewoon door de brievenbus kan en je hoeft er niet voor thuis te blijven. Mijn bestelling is dus ook gewoon door de brievenbus gekomen.

Ik bestelde de Gouden Palm. De bestelling werd aanvankelijk goedgekeurd maar door een tekort in voorraad kreeg ik de keuze om te wachten of een andere plant of gewoon een kleiner formaat te bestellen. Nadat mijn bestelling, vrij snel, helemaal definitief was werd deze binnen nog geen 24u geleverd. De plantjes zaten mooi verpakt zodat ze niets kon gebeuren op hun reis en ze werden meteen correct afgeleverd. Plantsome is kwaliteit en service.

Snelle levering en mooie plant

Zeer handige app en ook goeie website om de gepaste plant te vinden.

2 x besteld, 2 x kleine insecten

De eerste keer het toeval, ik bestelde een plant en enkele weken later zat mijn huis vol met rouwvliegjes na het ontvangen van een plant welke ik bestelde, ik heb hier niets van gemeld omdat rouwvliegjes/mugjes toch wel eens kunnen voorkomen. Echter enkele maanden nogmaals een plant besteld, deze voor de zekerheid apart gezet, een blad verdorde en wat bladeren lieten los. Ik heb de plant gesnoeid zodat hij er weer mooi groen uitzag en toch bleven er plekjes komen. Eerst dacht ik dat het door de standplaats kwam... maar Als eigenaar van ongeveer 60/70 plantjes klein, middelgroot n groot en dat dit dit een makkelijke plant moest zijn vond ik het erg vreemd.... Nu weken later beginnen mijn planten het ineens slechter te doen en blijk ik op vele planten Trips te hebben zitten... een heuze plaag waarvan ik geen idee heb hoe ze weg te krijgen. Ik vind het erg vervelend, planten hier zijn best prijzig, de service en bezorging is erg vlot en een leuke commerciële manier wat erg leuk is dat het met de tijd meegaat... maar blijkbaar krijg je er dan dus wel extra gasten bij cadeau :( Helaas heb ik ook geen idee hoe dit weg te krijgen aangezien deze beestjes ''immuun'' lijken te zijn voor vele bestrijdingsmiddelen :(.

App en webshop zijn uitstekend!

Al een poosje gebruik de de Plantsome app, waar ik voorheen geen enkele plant in leven hield, heb ik inmiddels een collectie van 16 plantjes die ik wél in leven weet te houden! Een aantal van deze planten heb ik besteld via de Plantsome Webshop. Ook hier ben ik tevreden over, de bestelling wordt netjes verpakt en snel geleverd!

Einfach nur klasse!

witzige Homepage, schnelle Lieferung, die Pflanzen kamen sicher an und wurden in einem top Zustand geliefert. Bin begeistert und werde immer wieder bestellen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie plant

Ik heb inmiddels planten wel ontdekt in huis en het plantenassortiment van Plantsome en hoe het online gepresenteerd werd sprak me extra aan - nu bloeit er een mooie plant op mijn balkon! Mocht ik nog een plant aanschaffen, ga ik hier zeker nog een kijkje nemen.

Prachtige grote plant

Na de eerste goede ervaring met Plantsome nu een Monstera besteld voor de actieprijs, €19,95. De Monstera is 25cm groter dan de beloofde 60cm en zag er echt prachtig uit zo uit de verpakking. Top Plantsome, dit was zeker niet de laatste!

Super snelle leveringen en mooie planten !

Super snelle leveringen , de planten zijn goed ingepakt. En met de app vergeet ik ze niet op tijd water te geven !

Mooie en gezonde planten van een persoonlijke webshop!

De planten van Plantsome zijn in topconditie als je ze ontvangt. Mijn ervaring is dat deze planten het een stuk beter doen dan de planten die ik in een tuincentrum koop. Ik vind het prettig dat de website veel informatie geeft over de verzorging, licht, luchtzuiverende kwaliteiten, etc. Dat maakt het makkelijk om een plant uit te zoeken voor in huis. Verder is de webshop en het contact via bv. whatsapp altijd erg leuk en persoonlijk. Hoewel de planten dus wel wat prijzig zijn, koop ik toch vaak mijn planten bij Plantsome :)

Planten kopen is een feestje

Plantsome maakt het uitzoeken en bestellen van planten een ontzettend leuke ervaring! De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk (fijn dat daar in geïnvesteerd is). De planten zijn goed verpakt opgestuurd en staan prachtig in mijn woning. Ook erg fijn: de grote dozen waarin de planten in opgestuurd waren zijn makkelijk uit elkaar en waren zonder plakband.

In love met Bo Kito

Ik zou alle planten wel willen kopen!!! Hele snelle levering en goed verpakt. Jullie reclame is jong en grappig! Was direct in love en verkocht!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!