Snelle levering, goed verpakt en creatieve gebruiksaanwijzing, leuk!

leuk, goed, snel

Prima planten, goed verpakt, goede prijs, en snelle service

Servicegericht, snel, kwaliteit, maar duur

De planten zelf zijn mooi. Als er iets mee mis is wordt er altijd een passende oplossing gevonden door de snel reagerende klantenservice. Je betaalt wel een redelijke prijs.

Super idee!

Fantastisch om dit cadeau te geven! Vooral ‘de Fred’. Leuk en vlotte teksten, altijd positief, goede planten, snel te regelen en Past door brievenbus!

Geweldig!

Plantsome biedt een breed palet aan planten, in alle soorten en maten. Het proces om tot goede opties voor jouw huis/kantoor te komen is super fijn, levering is snel. Ook erg blij met de app: een berichtje wanneer je je planten water moet geven, briljant! Absolute aanrader dus, voor iedereen met, en zónder groene vingers.

Top, snel, overzichtelijk en grappig

Site is goed, snelle levering en de teksten zijn grappig. Ik heb een vriendin die 1 jaar getrouwd is een plant cadeau gegeven. Ze vond het fantastisch. Leuker en blijvender dan een bosje bloemen.

Super!!!

Super uitleg, bezorging en hele mooie planten!

GEWELDIG!

super snelle levering planten en potten zitten mega goed verpakt en heel veilig! Daarnaast is de app helemaal GEWELDIG! super handig dat je alles kunt bijhouden en ook berichtjes krijgt wanneer je planten voeding en water nodig hebben ! Top service

Vreselijke app

Ik heb enkel ervaring met de app en die is echt vreselijk en frustrerend om mee te werken, ondanks de regelmatige updates.

Perfect cadeau

Plantsome heeft niet alleen superleuke planten, de hele ervaring is top! Van de teksten op de site tot de verpakking van de giftcard. Ik heb zelf een giftcard cadeau gedaan en degene die hem ontvangen heeft was er ontzettend blij mee! Wat ik ook erg goed vind is dat zij je heel makkelijk goede planten aanraden door jou bij de hand te nemen en een aantal vragen te stellen. Daardoor kom je op het soort plant dat bij jou past. Ze verkopen bij Plantsome ook nog eens hele leuke potten die je ook kan previewen! Zeker een aanrader, ook om weg te geven!

Super!!

The site is very easy to use and delivery was super fast! I will order from you again :)

Snelle (en gratis) verzending. Leuke producten en correcte service. Ik ben tevreden!

Super ervaring

Ik vind het erg leuk dat jullie bij elke plant een naam en verhaaltje hebben, dat maakt het een stuk vlotter. Keep rocking!

Finally someone nailed buying plants online!

The Plantsome experience was one of the best purchases I've made during Covid. Everything about the website was designed to understand me and what I was trying to achieve in my house. The plant selection is varied between context, species and size but the decision is easy to make. The customer service emails were informative with humour! The plant arrived on time in perfect quality. You will want to buy more plants after buying with Plantsome!

Customer service is good. App sucks as hell

Fix the bugs of the apps! It has only one job and it can not do it correctly.

Vlot en goed

Snel geregeld, zag er goed uit

Wauw

Deze winkel is echt fantastisch, de app alleen al maakt van iemand met 0% groene vingers een plantentopper, daarnaast de hele beleving rondom de bestelling is alsof je een huisdier adopteert. Ze laten duidelijk merken dat voor hun geld niet het belangrijkste is maar juist de klantervaring en het leven van de plant! Goed bezig Plantsome!! Ga hier zeker meer bestellen

Top assortiment en super service

Verfrissend geweldig

Ik zocht naar een aantal planten en dat die bij jullie in een combinatie worden aangeboden vind ik geweldig. Zonder veel gedoe besteld en de dag nadien geleverd... Zo gemakkelijk...;-)

Prima bedrijf

prima bedrijf en leverd ook goede servies!

Van jeukende vingers naar groene vingers

Zorgen voor planten was soms een uitdaging. Met jullie hulp en de digitale reminders vanuit de app wordt het gevoel van ongenoegen wat jeukende vingers veroorzaakt omgezet in groene vingers. De nieuwe amigo's en amiga's worden nu zelfs soms verwend met klassieke muziek.

Uitstekend!

Altijd snelle en zorgvuldige bezorging. Al onze planten zijn tot nu toe van een prachtige kwaliteit!

Topsite! Snelle verzending en super goeie klantenservice

Besteld voor 15h30 en sanderdaags in perfecte staat geleverd. Ben zeer tevreden over Plantsome

Enorm fijn!

Een verfrissende aanpak , jong en humoristisch taalgebruik, de liefde voor de plant spat ervan af!

Prachtige planten met zorg geleverd

Ik heb 3 mooie planten aangeschaft om ons kantoor groener en zuurstofrijker te maken. En dat is gelukt! Een pot was helaas gesneuveld tijdens de tocht naar ons toe, maar na een kort telefoontje en fotootje was er de volgende ochtend 8.00u al een nieuwe pot geleverd. Heel mooi resultaat. En erg blij mee.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!