Snelle, persoonlijke service, goede levering!

Goede aankoopbegeleiding, snelle en correcte levering. Site werkt goed.

Helemaal top!

De omgang met de klant is echt superleuk. De manier van communiceren is hip en valt goed in de smaak! Natuurlijk niet te vergeten; goede service en een snelle levering van een toffe plant! En met de app zullen we nooit meer vergeten om water te geven;-)

Vlotte service, duidelijke site en app.

Toffe, dynamische start-up met een duidelijke visie. Ze zijn klantgericht en hebben oog voor detail. Extra kudos voor de vormgever en copywriter. Het plaatje klopt!

Leuke en duidelijke site. Makkelijke manier om een nieuwe groene huisgenoot te kiezen en in leven te houden :-). Ook super bezorging! Zit nu alweer te zoeken naar de volgende.

Betrouwbaar

Ik kreeg geweldige kamerplanten en de verpakkingsmethode was uitstekend Bedankt en ik zou je zeker adviseren.

heel goede service

Mooie planten, goede service en snel bezorgd!

Mooie planten, goede service en snel bezorgd!

Doet alles wat verwacht wordt

Ik bestelde op voorhand een plant om als cadeau te laten leveren. De plant werd op gevraagd adres en tijdstip geleverd, zonder brokken te maken! Voor herhaling vatbaar!

Geweldige service!

Plant en pot werden bezorgd, bleek de pot helaas stuk te zijn toen we hem uitpakten. Hierover contact gezocht met Plantsome. Ze hebben in diezelfde week gelijk een nieuwe pot gestuurd. Een super service! Heel tevreden over de levering en de afhandeling.

Beste plantenshop die er is!

Ik bestel regelmatig planten bij Plantsome. De planten zijn in zeer goede conditie. De leveringen zijn bijna altijd op tijd en als er iets wijzigt, word je vooraf verwittigd. De website ziet er leuk uit en is zeer duidelijk opgesteld. Als je een probleem met een plant hebt, kan je hen ook via social media contacteren. Ik zou online nergens anders mijn planten kopen! Bedankt voor jullie mooie planten en voor jullie service. Dankzij jullie heb ik eindelijk een urban jungle in mijn appartementje. Groetjes, Kelly

Top geregeld!

Goed geholpen, fijne service en mooie producten mogen ontvangen :) Hier ga ik nog een keer bestellen!

Goed geregeld

Prima service, snel geleverd. Erg blij met de planten. Wel heel veel verpakkingsmateriaal.

geweldige service

Alles wordt snel en netjes geleverd!

Overwegend positief

Site, ervaring, service top. Verzorgings app een paar problemen. Eén plantje zag er wat ongelukkig uit bij aankomst

Uitstekend!

Van het zoeken naar een plant tot de levering.. alles ging vlot en soepel! Heel erg tevreden.

Wonderful plants, app & customer service

I really enjoyed the purchase at Plantsome. It has a wide range of plants and elegant plant pots to choose from. Mostly importantly, I love the Plantsome app which reminds me when to water my plants. My plants are grown beautifully and super healthy. Furthermore the customer service team is very friendly and helpful. Will definitely recommend to others!

Aangename ervaring

Had jammer genoeg een tak van de Zebrina die een knal heeft gehad . Maar nog steeds content van de plant .

Levering van Bolle Boris was top en super leuk product

Goed doordacht. Netjes verpakt en goede value voor money. Ga veel plezier van mijn plant hebben. Dat weet ik zeker. Nu op zoek naar mijn volgende aankoop

Leuke site, fris en bruisend van enthousiasme. Plant wordt geleverd in een fantastisch degelijke verpakking. Ik heb nog nooit iets per post ontvangen dat zo zorgvuldig was ingepakt. De planten zien er ook geweldig uit. Enige tip: bij de mail die ik net ontving met een vriendelijk en bescheiden verzoek om mijn ervaring te delen, zat geen link naar de plek waar ik dit zou kunnen doen. Ik heb deze hier zelf naar gezocht, maar dat zal niet iedereen doen :-)

Good service. Healthy plants. Perfect pac.

Happy with service, with plant, with shipping. Will back to this shop with pleasure. Wish only more choice of plans, would be nice to see some rare plants here.

Netjes en milieuvriendelijk ingepakt en afgeleverd

De plant was helaas wat kleiner dan verwacht. Maar verder een mooie plant en nette service.

Ze leven nog!

Super blij met mijn groene amigo’s. I love them, maar negeer ze nogal eens. Kennelijk kunnen ze dat wel hebben, want ze groeien als kool.

Leuk en levendig cadeau!

Super leuk cadeau met handige features, zoals een app en een klein voorproefje. Goede levering en makkelijk te bestellen!

Super!!! Perfecte planten

Mooie planten en bloempotten en zijn goed verpakt geleverd

Superleuke webshop met geweldige planten en bijpassende accessoires!

Kwaliteit, snelheid, gewoon echt goed! Heel handig dat je de potten om de planten heen kan zien, dan weet je precies wat je in huis krijgt! Ik moet uitkijken dat dit niet een nieuwe verslaving wordt. :-)

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!