Superklantvriendelijk

Retour werd superklantvriendelijk geregeld

HEEEEL ERG BLIJ !

Bedankt voor de top service. Ik koop zeker nog plantjes bij jullie.

1 min punt 1 aloe vera is 1 tak kapot aangekomen

alleen maar lof voor Plantsome!

Ik gebruik de app al een poosje, en dat heeft al menig plantenlevens gered. gister voor het eerst een planten terrarium besteld voor een housewarming, door een klein misverstandje vanuit mij had ik daar een kaartje bij gedaan zonder tekst. Ik werd daar over gebeld door Pip of dit wel klopte (top service én een hilarisch gesprek!!!). het cadeautje is ruim op tijd aangekomen op zijn bestemming, netjes verpakt en helemaal niet duur. Bedankt Plantsome, en Pip! Keep it up! veel leafs! ;-)

Mooie planten, snel geleverd. Overzichtelijke site

Al een paar keer planten gekocht. Netjes en stevig verpakt. Snel bezorgd. Planten zien er mooi en gezond uit.

Top site, goede afhandeling. uitstekend verpakt

Top site, goede afhandeling. uitstekend verpakt en goede instructie's over hoe je met de planten om moet gaan. Daarnaast is de app leuk en behulpzaam bij de verzorging van de planten.

als je een groene vriend zoekt is plantsome zeker aangeraden

prachtige plant en zeer mooie bijpassende pot. hij staat prachtig bij mij in de living. als ik in de toekomst nog een groene vriend nodig heb, dan kom ik heel zeker bij plantsome terecht. mvg rudy

Heel blij

Ik ben heel blij met de kwaliteit en keus die plantsome bied, weL had ik graag zelf een tijdstip gekozen voor de levering maar kreeg de mogelijkheid niet.

Fijne planten

En zeer klantvriendelijke nazorg

Uitstekend!

Perfect! Kwaliteit, (website) content & inhoud, assortiment, service, app allemaal in 1 woord fantastisch!

Erg goede klantenservice

Mijn bananenplant was aangekomen met twee gebroken bladeren en zag er niet mooi meer uit. Een mailtje gestuurd met een foto en had de volgende dag een nieuwe in huis, die er wel erg goed uitziet. Erg tevreden!

gekregen maar zou het zelf nooit geven

Met het proces is niets mis, alles netjes. De plant an sich is ook goed, de prijs daar val ik echt over. Ik had eenzelfde plant zelf net gekocht en een tweede leek me wel leuk. De zelf gekochte was nog geen 13 euro. Bij plantsome dus een zelfde besteld voor de prijs can 26 euro inclusief verzenden. De plantsome plant bleek kleiner, met twee in plaats van 3 takken en met inmiddels verdroogde bloemen er aan. Water geven en hij doet het maar het feit dat een kleinere plant meer kost ...... sorry dat kan niet door de beugel. Evenals het feit dat jullie je laten beoordelen door Kiyoh die beoordelingen onder een 7 niet direct op de site zet maar 7 dagen wacht ...... kennelijkit takes one to know one!!

Fantastische site en geweldige planten.

Hoe de planten worden omschreven, vind ik gewoon geweldig. Zodanig dat ik nu hun ook met hun naam aanspreek en mijn huisgenoten kan warm maken voor de planten. Het is gewoon leuk en plezierig.

Super leuk

Super leuk concept en uitgewerkt. Alleen de app werkt nog niet super en naar behoren! Verder erg blij en er komen zeker nog meer amigos

Persoonlijke service en uniek product

De plantenteelt is een uniek ontwerp dat prima past in een modern interieur. Dat de verzeken ding wat vertraging op zou lopen werd mij keurig telefonisch meegedeeld.

Top service!

Zeer fijne service, mooie planten en potten. Zeer goed ingepakt waardoor de planten beschermd zijn. Ik raad plantsome absoluut aan!

Echt een aanrader!

Mijn plantjes zullen nooit meer dorst lijden met deze app!! Hij verwittigd wanneer ze dorst hebben.

Good quality plants, nice pots, good service

My most recent order was a gift for a friend, and had it shipped directly to her house. She loves the plant (and the pot) but mentioned the pot was cracked in the box and was going to try to get it replaced. I'm not 100% sure she's followed up, but if that can be resolved, that would be terrific. This is the second time I've bought from Platsome, my first order was a great experience, nice packaging, and the plant is still happy and healthy. I do wish the app could be localized into English, as that would be useful as an international living in Amsterdam. Thanks!

De planten doen het super!

De planten kwamen stevig verpakt aan. Ze zijn sinds dat ze verstuurd zijn ontzettend hard gegroeid. Ben er zeer tevreden over.

geweldig!

Snelle levering, en op makkelijke manier een mooie plant rijker!

Goed verpakt, plant helemaal heel. Al in de pot =) Altijd fijn

Super!!

Mooie planten geleverd, snel en goed verpakt!! Ben er heel blij mee, raad het iedereen aan om hier planten te bestellen

Super leuk concept

Bestelling verliep eenvoudig en levering (buiten wat omgekeerde dozen bij levering) verder prima. Kwaliteit van de planten is goed en ook de potten zijn van goede kwaliteit (beter als verwacht). Het algemene concept door namen aan de planten te geven als ook de collecties zelf, heel origineel bedacht!

Mooie plant

Perfecte snelle service en prachtige plant

Ideaal om iemand op afstand te verrassen met een prachtige plant met bijpassende pot. Fijne website, snelle service en blij thuisfront!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!