Mooie planten voor een mooie prijs én top klantendienst!

Ik bestelde het plantenpakket mooie middenmaat. Na enkele dagen bleef m’n bestelling op ‘aangemeld’ staan bij Post.nl. Ik mailde de klantendienst en kreeg direct antwoord! Ze hebben m’n bestelling opnieuw verstuurd en de volgende dag waren m’n amigos thuis. En wat een prachtexemplaren! Ze hebben allemaal een plekje gekregen in hun bijpassende pot. Als ze dorst hebben, krijg ik een melding op m’n iPad. Zalig toch!

mooi verzorgde gezonde plant

Plant was zoals beloofd op website

Lief en gezond plantje dat veilig is aangekomen

Plantje en pot zijn zonder kleerscheuren aangekomen. Goed en met zorg ingepakt!

Zeer behulpzaam!

Iedereen was zeer behulpzaam en gaf goede raad. De planten waren aangekomen op de beloofde dag. Jammer genoeg waren sommige bladeren van enkele planten wat ‘gekraakt’ door transport.

Je krijgt wat je ziet!

Ik kocht een plantenset met potten en de planten zien er net zoals op de site uit. Ze worden geleverd in een veilige doos zonder onnodig veel afval. Ook de levering was er zoals aangegeven op de site! Na een week hebben mijn planten al nieuwe blaadjes gevormd. Daarnaast kan je de app gebruiken voor herinneringen van water/voeding wat de vergeetachtigheid wel wat helpt! ;)

Super cadeau

Veel keuze in planten en potten, snel besteld en bezorgd, en de ontvanger was heel enthousiast over het totaalpakket (de verzorgtips, de app, het totaalplaatje). Bestel zeker nog eens. Inderdaad 'makkelijk en leuk'!

Blij met mn nieuwe amigo’s!

Mooie planten, snelle levering, en goede service!

Awesome Plantsome!

Dit is gewoon top! Plantsome heeft zoveel keus in super leuke planten! Ook nu kon ik op jullie rekenen, ik moet namelijk een origineel last minute cadeautje regelen. Hoe leuk is de giftbox om te krijgen? Heel erg leuk dus! Ook om te geven trouwens. Snel besteld en super snel thuis bezorgd bij het door jou opgegeven adres.

De planten hebben allemaal een super leuke naam, waardoor je een nieuwe huisgenoot krijgt (ha ha). Verder wordt de plant heel goed verpakt hierdoor komt hij goed aan. Zeker de moeite waard om bij Plantsome nieuwe planten te bestellen. Ik bestel in het vervolg hier zeker.

Supersnelle service, prima website

Van bestellen op de bank tot een paar dagen later de planten in huis! Super geregeld

snelle levering en de planten en potten zijn geweldig

Goede service, mooie planten!

Bestelde planten waren keurig op tijd bezorgt. Nette verpakking voor de planten. Leuke stukjes tekst voor alle planten.

Eerste klas!

Super snel geleverd. In een doos perfect op maat van de plant en in goede staat

Origineel plan(t) om iemand te verrassen

Snelle bezorging en origineel cadeau

Snel in huis, top verpakt, kwaliteit van planten super.

Ik moet toegeven dat ik steeds een beetje schrik van het feit dat planten best prijzig zijn, maar ik heb geen spijt van al mijn aankopen bij Plantsome (voordeelpakketten, Boris, Erwtenplant, Monstera,...). De planten zijn allemaal van topkwaliteit en ik moet zelfs heel veel moeite doen om ze uit hun super transportverpakking te krijgen!! Vroeger was ik een slechte plantmom, ik liet al m’n planten verdrinken uit angst dat ze niet genoeg water kregen. Maar sinds ik de app gebruik hou ik al m’n planten in leven en het geeft me zo’n energie om te zien hoe ze groeien en stekken!! DANK JE PLANTSOME OM ME MIJN VERBORGEN LIEFDE VOOR PLANTEN TE LATEN ONTDEKKEN!

Uitstekende service en kwaliteit

Plantsome is de plek waar je in een paar muisklikken de beste planten kan bestellen voor in huis of kantoor! Levering snel en zorgvuldig

Mooie planten, wordt kotsmisselijk van de site

De site is mooi vormgegeven, echter vind ik de plantenzoeker beetje te summier. Zou het liefst een duidelijke filter zien. Voor de rest vind ik de inhoud echt kinderachtig en word ik er een beetje misselijk van. De planten zijn keurig verpakt, top idee!

Handige app en prima webshop

De webshop van Plantsome is overzichtelijk en zorgt ervoor dat je weet welke plant je koopt en of deze bij jou, en de kamer waar je 'm voor ogen hebt, past. Bezorging is netjes; zowel de plant als de pot heeft het overleeft. In de app kan je de plant vervolgens registreren en weet je precies hoe vaak je nieuwe groene vriend water of voeding nodig heeft. Op deze manier is het heel makkelijk (ook voor mensen zonder groene vingers) om gezellig gezonde plantjes in huis te hebben.

Uitstekende service!

Er ging iets mis met mijn bestelling, wat mijn eigen fout was, verkeerde postcode. Na een telefoontje was het probleem verholpen, een uitstekende service met veel geduld en erg behulpzaam. Hier zouden bedrijven een voorbeeld van aan kunnen nemen. Bij deze wil ik graag de dames bedanken van de klantenservice.

Leuk!

Zo kan zelfs ik planten kopen en verzorgen

Superleuke site, app, goede planten

Zie hierboven :). Laatste plant was wel kleiner dan verwacht (zou 50 cm zijn maar dat was blijkbaar inclusief pot, dat was me niet duidelijk van de website).

Dit was mijn allereerste bestelling bij Plantsome. En ik zal dit gegarandeerd aan vrienden aanbevelen. De website is overzichtelijk en duidelijk, ik kon het artikel dat ik nodig had handig en snel vinden. Het beste is dat ik mijn bestelling de volgende dag al in huis kreeg. Hier was ik heel blij mee, lang niet gewend van alle webshops. Super!

Geweldig bedrijf.

Ruim een maand geleden een Calathea plant besteld. Bezorging was supersnel, gelijk de volgende werkdag werd het plant al geleverd. Helaas bij het uitpakken zaten er hier en daar wel wat lelijke bladeren tussen. Heb gelijk contact met de klantenservice opgenomen, foto’s doorgestuurd etc., was een positief chatgesprek. Ze boden een voucher aan en ik zou ze verder op de hoogte brengen hoe de plant zich verder zou ontwikkelen. Helaas werd het na een maand al levensmoe en begonnen alle bladeren te hangen en kwamen deze ook niet meer overeind, weer contact gezocht en na vervolgens nog een aantal weken de kans gegeven door een andere standplaats te geven, elke dag beetje sproeien etc etc. was het toch echt afgelopen. Gelukkig kreeg ik een nwe plant aangeboden en deze doet het vele malen beter. Blij met de geweldige service!

Van begin tot eind een feestje!

Bij toeval (?) kwam ik op plantsome.nl en wat een fijne verrassing was dat! Top website, leuk, mooi, overzichtelijk. Prettige en makkelijke app voor alle plantenvrienden en leuke contacten met Plantsome. Planten perfect verpakt en verzonden. Vandaar dus een feestje van begin tot eind. Aanrader om zelf ook een leuk feestje te bouwen.

Makkelijke website, bestelling was er vlot. Goed verpakt.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!