Top geregeld!

Via de plantenzoeker is het erg handig om de juiste plant te kiezen die bij je past en op welke plaats hij het beste past. Door de goede verpakkingsdoos blijven de planten netjes tijdens het transport. Bij de planten wordt een wijzer meegezonden met tips voor de verzorging.

Leuke klantenservice!!

Mijn eerste ervaring met Plantsome was soort van een teleurstelling.Had Prince besteld,maar de foto op de site en het plantje wat mij verwelkomde toen ik de doos openmaakte,waren een wereld van verschil.Mede door vervoer,want veel van zijn bladeren lagen los in de doos.Mailtje gestuurd over beschadigde Prince en dat ik terugsturen 'gedoe' en zielig vond.Ik werd gelijk teruggemaild,hoe verdrietig ze het nieuws van Prince vonden.Of ze me blij konden maken met een nieuwe plant.Ik was skeptisch,want weer dat vervoer...maar vooruit!Dat werd dus Sylvie,zelfde ras als Prince.Sylvie kwam perfect aan...uit de doos moest ze wel even 'bijkomen',maar ze doet het nu prima.Ze houdt Prince gezelschap in zijn 'ziektebed' en volgens mij doet dat hem goed....

Communicatief, eerlijk, snel, professioneel

Heel snelle en duidelijke communicatie. Gemakkelijk iets omwisselen of reserveren. Toplevering en fijne app!

Ik hou van Plantsome!

Subliem

Goed verpakt, mooie planten

Super Goed klantenservice

Plantsome heeft naast verstand van planten ook begrepen hoe belangrijk het is om een goede klantenservice te hebben. Bij het versturen van een whatsapp heb ik dezelfde dag nog een reactie / oplossing en zijn zij ook zeker niet te beroerd om met je mee te denken. Ondanks het digitale is dit toch heel persoonlijk en prettig... De planten en potten worden met liefde ingepakt en verzonden. Mocht er onverhoopt toch iets mee zijn kun je dat direct melden en staan ze bij Plantsome wederom met een perfecte service en oplossing voor je klaar. Het niet direct zien van de plant die je koopt lijkt eng... maar ze kiezen echt alleen de mooiste exemplaren voor je. Persoonlijk vind ik deze manier van shoppen heel prettig, prettiger dan een tuincentra waar het personeel je weg kijkt of begint te zuchten op het moment dat je meerdere vragen over planten stelt. Bij Plantsome staan ze voor je klaar en je voelt de digitale glimlach door je scherm heen branden! Aanrader dus. Het is dat ik thuis nu commentaar krijg dat ze de woonkamer op een jungle vinden lijken, maar anders had ik zo nog meer besteld. Whoop whoop go Plantsome!

Een bedrijf met veel liefde voor zijn goederen

De planten zelf waren netjes ingepakt. Ook zien de planten er mooi uit als ze aankomen. Je krijgt er een beschrijving bij en je kunt zelfs de gratis app downloaden waar alle info over je plant staat en je kan zien wanneer de plant water of voeding nodig heeft. Na 4 planten rijker kan ik zeggen dat ik een trouwe fan ben.

Mooie planten in een leuke setting

Jullie planten zijn mooi verzorgt, stipt en correct thuis gebracht. Hele leuke website om dingen op terug te vinden. Ik vind de aanpak om planten een naam te geven heel tof! Ook de pakketten spreken me enorm aan. Ik ben fan!

Gewoon top! Kwaliteit, communicatie, opvolging!

Een van de weinige (bloemen, planten) leveranciers die kwaliteit levert voor een eerlijke prijs. De planten zijn gezond en zoals afgebeeld. De leverings informatie zeer duidelijk. Daar kunnen veel lang gevestigde bedrijven zeer zeker iets van leren. De communicatie (Dankjewel Pip) is gewoon top. Echt een bedrijf waar ik vaker gebruik van ga maken als ik iemand wil feliciteren, iemand wil bedanken of mijzelf gewoon een presentje wil geven. Dankjewel Plantsome.

Mooie planten en een goede service

Ik ben erg blij met Plantsome. De planten worden goed beschermd geleverd. De potten komen goed overeen met de afbeelding. De app werkt heel fijn. Ik gebruik hem nu twee maanden en mijn planten zijn nog nooit zo mooi geweest. Toen ik een vraag had over de app werd ik door de klantenservice snel en goed geholpen. Een nadeel is wel de hoeveelheid karton en plastic waar je mee blijft zitten maar uiteindelijk vind ik het belangrijkste om de planten mooi te ontvangen. Kortom, een tevreden klant.

Mooie plant zeer goed ingepakt Snelle bezorging

Ruime keuze, mooie begeleiding bij het kiezen, spontane en vrolijke copy op de website, vlotte levering en zeer correcte en vriendelijke dienst na verkoop!

Goede webshop

Vlugge levering en zeer goed verpakt. Mooie gezonde planten. Op de site kan je de plant presenteren met de pot naar keuze.dat is goed om je keuze te kunnen maken

Geweldig!!

Heel leuke eb gebruiksvriendelijke site. De app is geweldig om mijn planten deze keer niet te vermoorden :) snelle en correcte levering. Alles ordelijk ingepakt. In 1 woord dus geweldig.

Veel mooie planten met een razendsnelle service

In de corona periode zeker 10 planten besteld hier. Slechts één exemplaar was niet "picture perfect", de Strelitzia, en daar hoort het misschien zelfs eenm beetje bij. Leuke potten ook die er supermakkelijk bij te klikken zijn. Een keer contact gehad met de klantenservice en ook die is vriendelijk! Zeker een aanrader

Plantje is in top form en de app maakt het makkelijk om er voor te zorgen

Zeer tevreden!

Het bestellen was zeer simpel en leuk dat je de poten bij de plant kan passen. Zo kan je u goed voorstellen wat je thuis krijgt. De levering was er super snel. De verpakking van de plant en pot was zeer goed. De plant is nog mooier dan op de foto.

Moderne aanpak voor planten

Moderne aanpak voor planten

De planten zijn erg mooi! Ze worden ook perfect aan huis geleverd. En de service is top! 1 vaasje was stuk bij de levering en we kregen zonder probleem een nieuwe geleverd. 1 plant voelde zich niet lekker, maar omdat ik geen groene vingers heb, kreeg ik de nodige hulp van jullie! Ik heb al veel vrienden en vriendinnen plantsome aanbevolen! De app vind ik super handig om mijn mooie planten te verzorgen. Het zou leuk zijn als de app uitgebreid wordt met verzorging enz. Dankjewel!

Wat een leuk bedrijf!

Vanaf het eerste moment dat je op de site komt krijg je een glimlach op je gezicht. Goede communicatie, grappige teksten maar ondertussen ook “gewoon” de afspraken nakomen. En met de planten die ik bestelde was niets mis! Kortom een leuk én betrouwbaar bedrijf.

Zeer tevreden van de geleverde planten

Gemakkelijk om planten te kiezen uit een groot aanbod. Snelle verzending en planten worden degelijk verpakt zodat ze onderweg geen schade oplopen. De kwaliteit van de planten is zeer goed; gewoonlijk krijg je meer dan wat je verwacht. Zeer leuke app die aangeeft wanneer uw planten water en voeding nodig hebben; wel nog wat buggy... maar kan aan gewerkt worden.

Precies zoals verwacht, en net iets meer

Vanaf het bestellen tot aan levering is alles perfect verlopen. De site is overzichtelijk en duidelijk. Je weet precies wat je gaat kopen (soort en hoogte staan erbij, zelf passende potten om erbij aan te schaffen). Ik vind de communicatie origineel. Heel informeel en toegankelijk, alsof ik bij een vriend/kennis heb besteld en de planten uiteindelijk tamagochi blijken te zijn. :) Planten werden perfect geleverd in fijne dozen, zelfs een hoge plant van 180cm. Niks stuk, alles op en top verzorgd zonder dode/kapotte bladeren. Ik ben super tevreden en kan iedereen aanbevelen om hier te bestellen

Geweldige service

Mijn plant kwam helaas beschadigd binnen. Ik heb daar een mail overgestuurd. Heel snel had ik een reactie. Met een tegoedbon rijker heb ik een nieuwe plant gekocht. Nu staan er 2 prachtige planten te schitteren!

Duidelijke website en goede informatie. En prachtige planten.

Plantsome is awesome!

Super aantrekkelijke/gebruiksvriendelijke/humoristische website, uitstekende service. Keep on going!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!