perfecte uitleg en verpakking

De uitleg en bestel gemak op de website is goed. De verpakking van de platen heb perfect. De afterservice (na het niet ontvangen van een deel van de bestelling) werd direct opgelost in een telefoongesprek van 40 Sec. het deel werd gelijk nagezonden! hele goede service

Echt een aanrader!

Super mooie planten en een hele vriendelijke klantenservice, top!

Leuk concept, maar niet goedkoop

Ik heb twee koffieplantjes besteld. Ze zijn in goede staat aangekomen. Het kostte wel veel tijd en moeite om ze heel uit de verpakking te krijgen. Jammer dat er zoveel plastic wordt gebruikt. Ze zijn wel erg klein. Op de site staat 25 cm met pot, maar ze halen amper de 20 cm. Nu ja, ik ga mijn best doen om ze goed te verzorgen, misschien groeien ze nog wel. Uiteraard heb ik me bij de app aangemeld. Maar daar heb ik mijn vragen bij. Ik neem nog wel contact op. Het concept van Plantsome trekt me aan. Daarom heb ik de plantjes bij hen besteld. Ondanks het feit dat ze elders goedkoper zijn.

Leuk idee

Leuk idee! Super mooie pot! Makkelijk in elkaar te zetten echter één plantje werkte niet makkelijk mee. Viel uit elkaar ook. Dit plantje werd ook niet gebruikt in jullie instructie filmpje. Hopelijk gaat dit plantje goed aarden, maar ik betwijfel het.

gemak

Gemakkelijk planten en bijpassende potten kiezen Niet té veel keus op een overzichtelijke en rustige site. Kan en klaar thuisbezorgd

Wauw!

Ollie heeft een nieuwe familie. Prachtige plant, netjes verpakt. Heel erg blij mee!

top

leuk en goed.

Snelle en uitstekende service en bezorging

Ontzettend tevreden met de prachtige nieuwe groene vrienden, ga zeker nog eens bestellen.

Alleen maar positieve ervaringen

Snelle levering. Heel goed verpakt. Mooie planten waar ik iedere keer weer blij mee ben. En gratis thuisbezorgd.

Mooie plantjes, snel geleverd, lichte schade.

Een aantrekkelijke site met een mooi assortiment verschillende plantjes en potten. Levering is snel in een redelijk veilige doos. Enkele plantjes hadden wat lichte schade aan de blaadjes maar niets wat een liefdevolle verzorging niet kan genezen. Dit is een risico dat je loopt wanneer je plantjes laat bezorgen, maar de meeste waren uitstekend, complimenten. De gratis verzorgings app is eenvoudig in gebruik en zeer handig.

Doet wat het beloofd!

Mooie planten, leuk om als kado te versturen. Op tijd geleverd, super!

Fijne service en leuk concept

Erg leuk en makkelijk concept. Ik moet bekennen dat de plant Pleun nu na 3 dagen al niet helemaal lekker gaat. Ze oogt alsof ze doodgaat... is dat normaal? Ik heb wel alle aanwijzingen opgevolgd, zoals een scheutje water bij aankomst en de app!

ik heb vaker een bestelling gedaan . En het is altijd goed gegaan .

Beautiful plant...

...and super quick delivery!

Goede ervaring met plantsome.

Goede ervaring met plantsome. Snelle levering. Goed verpakt en past door de brievenbus.

Mooie planten, snel geleverd, super leuke potten!

Ik ben erg blij met mijn alweer 2e bestelling groene vrienden! Super leuke plantjes en potten; deze maken het echt af!

Leuke website met een toffe selectie planten!

We waren erg tevreden met de vlotte levering van onze Joshua plant. De klantenservice achteraf, toen we onze pot wilden ruilen, was ook erg vlot en vriendelijk. Enige puntje van verbetering: een betere retour-service zou een pluspunt zijn.

Hartverwarmend

Heel fijne ervaring omdat de planten niet als een vegetatief iets worden gezien maar als een leven en ziel. De planten werden tevens snel en in super staat geleverd.

Makkelijk, duidelijk en erg goede service!

Het uitzoeken en bestellen verliep vlekkeloos en toen ik na het plaatsen van mijn bestelling erachter kwam dat ik een fout had gemaakt in mijn adres, werd dit binnen een minuut door de klantenservice aangepast! Zeer tevreden :)

Liefdevolle en respectvolle communicatie, prachtig gezonde planten, redelijke prijs, verzorgde verpakking, snelle levering ... een bedrijf en planten om te koesteren :-). Danku, Linda

Snel geleverd en plant was nog groter dan verwacht :)

Mijn eerste jungle

Ik ben heel tevreden met het voordeelpakket dat plantsome aanbiedt. Je krijgt goede tips via de website en je bij word begeleid bij het verzorgingsproces via de app. Een unieke aanpak!

Terrarium besteld! Top

Goed ingepakt, de volgende dag in huis. Goeie kwaliteit. Zeker waard voor het bedrag.

Blij met mijn cactus!

Heel goede service, toffe producten.

In love met mijn onze nieuwe planten

Onze ervaring (basisschool) met plantsome geweldig. Snelle levering, we zijn vriendelijk geholpen, en uiteindelijk hebben we hele mooie planten erbij.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!