Super ervaring

Ik ben super blij met mijn planten. Ze zijn super mooi en super gezond aangekomen. Ik heb daarbij ook twee potten bij besteld, en de potten zijn echt super goede kwaliteit. Ik zal zeker nog bestellen. I love Plantsome ❤️

Supersnel, supermooi, supermakkelijk

Echt een aanrader. Mooi om een plant te kunnen uitzoeken en zo mooi verpakt thuis gestuurd te krijgen. En ik kreeg meteen al goede feedback bij een vraag die ik in de app stelde. Superfijn! Nu maar hopen dat ik mijn planten op deze manier in leven kan houden. Ik heb hele goede hoop!

Heel blij met mijn Monstera Thai Constellation.

Ik ben heel blij met mijn Monstera Thai Constellation. Deze werd geleverd op de dag die ik aangaf, en was ook in perfecte staat wanneer die aankwam, stevig verpakt enzoverder. Goede service!

Het is supermakkelijk via Plantsome te bestellen, snelle levering, alles prima geregeld!

Fijne klantenservice en top georganiseerd.

Ons standaard cadeau bij verhuizingen op kantoor is inmiddels de Plantsome cadeaubon. Afgelopen week weer een plant besteld en per ongeluk voor de verkeerde afleverdatum. Contact hierover was supersnel en supervriendelijk. Ondanks dat de plant niet meer kon worden tegengehouden heel goed geholpen. Fijn!

Mooie plant

De plant was goed verpakt. Zeer mooie volle plant.

Super :)

Als ik meer plek in huis zou hebben, zou ik morgen weer bestellen... Door fulltime baan en 2 kleine kinderen heb ik geen tijd om uit te pluizen welke planten waar in welke pot kunnen groeien. Dat maken jullie lekker makkelijk!

Zeer tevreden.

Planten zijn goed verpakt. Goede communicatie. Prima service.

Plantsome levert kwalitatief goede plante op een jonge frisse manier.

De planten werden goed verpakt en heel geleverd. De planten waren fris en groen en geheel onbeschadigd. Ook de bijbestelde potten waren top. Planten invoeren en namen geven in de app maakten de plant experience compleet.

Niet top, maar goed opgelost

Ik had een plant ontvangen die niet naar mijn zin was. Gelukkig is dit prima opgelost en heb ik nu een prachtige nieuwe groene vriend in huis. De app is trouwens echt super!

Cactus M besteld, goede prijs. Goedkoper niet kunnen vinden. Gratis verzenden en retour is top! Goed verpakt. Post NL was er niet heel netjes mee om gegaan maar de plant heeft het overleeft. Duidelijke omschrijving. Ik raad het iedereen aan hier te bestellen. Top winkel!

Meermaals al besteld en zal ook zeker weer bestellen. Ideaal dat je met de plantkiezer ook voor een veilige plant kan kiezen als je huisdieren hebt. Fijne en overzichtelijke website, echt een aanrader.

Mooie hippe planten en bijbehorende potten. Super snelle levering. Leuk verpakt.

Heel fijn!

Plantsome heeft een zeer goede service en komt alle beloften na! Ik ben een zeer tevreden klant.

Leuk - snel - verfrissend

Leuke, overzichtelijke website. Weer eens wat anders. Snelle levering door een superaardige koeriersdienst. De app heb ik geïnstalleerd, nu even kijken of de meldingen voor het water geven goed doorkomen.

Fantastische service en mooie plant

De plant werd op tijd geleverd en heeft de reis goed overleefd. We kregen een mooie, gezonde plant - precies zoals aangegeven op de website. Ik raad Plantsome zeker aan!

Plantsome is een topbedrijfje!

Levering altijd op tijd, planten en accessoires altijd in goede staat!

Fantastische service

Afgelopen de plant+pot binnen gekregen. De plant prachtig, de pot helaas in stukken geleverd. Dit direct gemeld bij de klantenservice. De klantenservice heeft dezelfde dag nog een andere pot toegestuurd.

Handig, duidelijk en vriendelijk

Een mooi overzicht van alle opties staat op de website. De website oogt heel vriendelijk en is heel gebruiksvriendelijk. Handige tips. Ik zal er zo weer bestellen.

Heel mooie plant en in prima conditie

Plantsome heeft prachtige, gave en verse planten die professioneel verpakt en met, als je wilt, een toffe pot erbij, worden thuisbezorgd. Ik heb er al vaker besteld en telkens heel tevreden!

Excellente service

Altijd tijdig geleverde heel mooie planten. Fan van deze leverancier. Al meerdere aankopen gedaan bij jullie.

Leuk en origineel planten bestellen

De website is heel verrassend , de planten hebben namen. Dat maakt de plant een soort persoonlijk iets. Ook de benadering naar de klant is persoonlijk. De plant en de pot kwamen in goede staat aan. Alles perfect.

Helemaal top!

Kantoor is een keer omgetoverd in een groene oase. Planten netjes verpakt, sierpot er al omheen. Niks geen gesleep met planten, die dan omvallen in je auto....overal aarde en plant miet blij en ik niet blij. Nee vanaf nu gewoon naar Plantsome, staan je groene vrienden voor je het weet voor je deur Een aanrader!

Groei levering en geweldige plant!

Plant was zoals gepland, netjes in een doos die overigens weer werd meegenomen voor (hopelijk) hergebruik. Plant is gezond en mooi.

Aan te raden!

Ik heb reeds enkele planten via Plantsome: allemaal van goede kwaliteit, snel geleverd, afbeeldingen en beschrijving van de planten zijn waarheidsgetrouw!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!