Superb

Goede verpakking waardoor de planten in zeer goede staat aankomem. Kwaliteit van de plant en pot ziet er super goed uit. De app is een uitkomst

Mooie plant en snel geleverd!

Goede kwaliteit planten, groot aanbod, niet te prijzig en op tijd bezorg. Ik zou hier zeker nogmaals bestellen.

uiterst tevreden

De planten zijn goed beschermd voor het transport en komen dus ook heel goed ingepakt toe. De planten zelf zijn schoon en van goede kwaliteit.

een beetje dubbel

één van de planten is mooi geleverd en doet het héél goed. De andere had een ziekte. Ik waardeer het heel erg dat ik een nieuwe gekregen heb toen ik dat liet weten

Topservice

Planten komen in prima conditie/verpakking aan. Als er toch een plantje zou sneuvelen tijdens transport, wordt dit direct voor je opgelost!

Vlot bezorgd, goed verpakt, fraaie plant

Het ging allemaal zoals het hoort: je zoekt een plant uit, je bestelt 'm en 1,5 dag later staat ie op z'n plek. In ons geval 'n cactus die uitstekend en met zorg verpakt is. Precies conform onze verwachtingen. Daarnaast vonden wij de manier van communiceren over het verloop vd bestelling bijzonder origineel en hartverwarmend. Chapeau!

Snelle en goede service! Onze nieuwe planten staan heel mooi in ons restaurant.

Snelle en goede service! Onze nieuwe planten staan heel mooi in ons restaurant.

Geweldig!

Echt wat een uitvinding.. alleen wel duur. Alles loopt super goed en jullie zijn enthousiast. Tip: zet foto’s bij de planten waar ze te zien zijn in een ruimte. Zodoende heb je een beter beeld bij de plant. Op jullie site staan al genoeg foto’s maar zet die bij de plant zelf.

Goeie communicatie en adequaat oplossen probleem

Na een helaas foutieve bezorging is dit binnen 1 dag naar volle tevredenheid opgelost. Complimenten voor de communicatie !!

Mijn nieuwe vriendje is in perfecte conditie bij mijn komen wonen en hij heeft het goed naar zijn zin zijn allebij heel blij Groetjes Hans en hanssie

Altijd perfecte service!!

Ik hou van planten! Deze van jullie zijn altijd mooi en can goede kwaliteit! En niet te vergeten snelle levering!!

Geweldig!

Een ontzettende leuke manier van planten kopen. Het is niet echt kopen, maar meer adopteren

Geweldige service

Fijn geholpen door Mia via de chat en de planten netjes binnen gehad op de datum die ik had gekozen.

Besteld en een dag later in huis! De planten kwamen aan op het kantoor en zagen er goed en verzorgd uit. De dozen waar de planten in werden verzonden vond ik ook erg fijn en makkelijk uit te pakken. De potten die ik had uitgekozen zijn van goede kwaliteit en staan er mooi bij. Wij zijn er blij mee.

Aanrader

Ik vond het super hoe er, per planttype, bijstond of er veel of weinig zorg nodig was. Aangezien ik een 'kantoorplant' zocht, was dit een belangrijke factor. Online zie je ook dat elke plant een naam heeft gekregen. We waren heel blij om te ontdekken dat 'BOB' al zo snel geleverd werd. Alles mooi en veilig verpakt dat zelfs de porseleinen nog helemaal intact aankwam. Het verkrijgen van een factuur was ook zeer gemakkelijk. Bob schittert nu in ons kantoor, een dag na bestelling.

Jong dynamisch en gemakkelijk

Leuke site, fijne communicatie heb er alle vertrouwen in dat de verzorging van mijn nieuwe plant een peuleschilletje gaat zijn met de plantsome app

Plantsome, meer dan top

Snelle levering, hele goede verpakking. Leuke planten

Super leuk concept!

Je hebt keuze uit een mooi en ruim assortiment planten. Ze worden snel en met uiterste zorg geleverd. Zeker een aanrader!

Mooie planten, goed verpakt. En hoewel netjes gebeld werd dat niet in de avond geleverd kon worden, werd toch aan einde vd middag geleverd👍 Heb het plastic verpakkingsmateriaal gescheiden weg gedaan, zou liever biologisch afbreekbaar materiaal oud zien. Succes verder en vr grt, Henri

klant blij

de klant waar de plant naar toe gestuurd is, is er blij mee.

Zo snel een mooi verpakte, bijzondere plant ontvangen met post.nl. Niets te klagen, blije mensen...

Goede informatie, kleine problemen met bezorging

Ik had de plant gepland te bezorgen op 17 januari. Door een fout, weet niet van wie was de bezorging op 18 januari.

Schitterend plant. Prima service.

Een plant online bestellen blijft een kwestie van vertrouwen. Zeker als het gaat om de grotere (duurdere) planten. De conditie én vorm van de bij ons afgeleverde Ficus Lyrata was echter uitstekend. Een echt aanwinst!

Ziet er goed uit

Verder is het afwachten, natuurlijk. Opmerkelijk dat de plant voor de deur uitgepakt werd en de doos weer meegenomen. Niet eerder meegemaakt.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!