Planten zijn altijd goed verpakt :)

Via whatsapp een vraag gesteld en kreeg snel een antwoord terug. Ik vind het fijn dat de planten altijd zo goed zijn verpakt. Bovendien super handig dat je grote planten online kan kopen. Sommige passen niet in onze auto dus dan is het handig dat ze worden bezorgd. En hoef je niet naar de intratuin tussen alle oude Ria’s en Annie’s die alles blokkeren met hun winkelwagentje ;-).

Leuke site goede bezorging.

De omschrijving en verzorging van de planten vind ik zelf heel leuk omschreven. dit is al de 2e keer dat ik een plant besteld heb. De planten worden veilig bezorgd in een grote doos met veel ruimte. Zal zeker nog een keer bestellen .

Super snel mooie planten thuis.

Ben erg tevreden met de kwaliteit van de bezorging en de planten. Tone of voice van alle communicatie is ook erg grappig. Zeker als bedrijf aan te raden. Ook meteen de juiste plantenpotten erbij is erg fijn!

Erg fijn contact

In eerste instantie heb ik een Alfredo ontvangen die behoorlijk scheef was. Hier heb ik direct de klantenservice over benaderd, welke mij erg fijn hebben geholpen. 2 dagen later een nieuwe, rechtop staande, Alfredo ontvangen, waar ik erg blij mee ben.

Leuk, tof, gaaf, cool, blij!

Leuke site, was heel leuk om een geschikte plant uit te zoeken. De “zoekhulp” is daarbij heel erg fijn! Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. De plant is netjes en verzorgd bij mij thuis afgeleverd op de gewenste dag. Er komt sowieso nog wel een plant bij van Plantsome!

Mooie Planten, netjes bezorgt

De website is mooi en overzichtelijk. De planten erg mooi en bij bezorging supergoed verpakt. De app is ook fijn, laat ik ze misschien een keertje niet doodgaan 😇

snelle levering, mooie plant

plant zoals omschreven, snel geleverd. Heel makkelijk

Goed en snel gekeverd

Ik vond het fijn een berichtje te krijgen, dat de plant een dag later kwam. Plant en pot zagen er goed uit . Ik heb ze cadeau gegeven.

ruim aanbod van "da's wat ik wil" planten

Gevarieerd aanbod van planten met daarbij een beschrijving van de planten en hun onderhoud en ook nog een bijpassende pot te bestellen verzorgd verpakt en snel geleverd. Bravo!

Bijzonder en heel blij met Marty

Wat een fijne website, goede service en heel snel bezorgd voor een goede, budget-proof prijs. Fijn!

Goed geregeld en mooie kwaliteit!

Het is een hele mooie plant en ook een super mooie pot! Wel heb ik als advies om de plant en pot ook op een foto te zetten met omgeving. Nu was ik toch wat teleurgesteld over het formaat 😅 Kleiner dan verwacht.

Helemaal naar tevredenheid.

Genoeg om uit te kiezen! Leuke vaas bij gevonden en vervolgens snel afgerekend. De planten zijn goed overgekomen met een snelle levering.

Mooie, ruime keuze plus goede instructies.

Met de plantsome-app zal het helemaal goed komen met mijn nieuwe planten!

een kleinere doos voor deze maat pot is wat handiger.

Het was een cadeautje , inpakken kostte al een rol papier en rechtop in een normale hoogte auto was een crime. Plant zat met veel moeite in de gordels. Bij het uitpakken bleek dat de doos wel erg groot was voor deze maat plant. Het kwam wat zielig over. Verder was alles mooi.

Snel geleverd, mooie planten.

We zijn er erg blij mee. Het is alleen jammer dat je geen potgrond en korrels bij jullie kan bestellen want dan moet je daar weer apart voor naar de winkel.

good collection with good service

Plantsome was a wonderful gift from my friends for my new apartment. I not only enjoyed choosing my plant buddies, but had really good help with delivery times and a missing order following that.

Planttastisch

Goede bezorging, de planten die im heb besteld zijn goed aangekomen en zagen er heel mooi uit. Door de app zijn de planten goed te verzorgen.

Awesome Plantsome!

Vanaf moment één een toffe site, fijne service en klantgerichtheid! En nu twee vrienden rijker! Joep is mijn favoriet!

Mooie planten en goede service!

Heel mooi, en wordt netjes bezorgd. De planten zien er goed uit en de instructies rondom verzorging zijn fijn. De app is een mooie toevoeging. Ook een aanrader voor mensen met katten die niet goed weten wat ze wel en niet in huis kunnen halen.

Heeel blij met mijn plant! Snelle en zorgzame levering. De plant was nog in goede staat bij aankomst, super tevreden!

Super netjes bezorgd, geweldige service!

Ik ben niet zoon plantenman, maar sinds plantsome en hun app wel. Heerlijk simpel en ook via de app tijdens werktijden altijd advies over de plantjes wat ze fijn vinden. Zit alweer na te denken over de volgende bestelling!

Snelle en vlotte levering

Hopelijk zorgt de app ervoor dat de planten lang meegaan

Mooi product, goede communicatie en snelle levering. Over dat laatste alleen wel een oomerking: als het een cadeau is, zou het fijn zijn als deze ook echt bij desbetreffende persoon wordt geleverd en niet direct naar een depot wordt gebracht. Maar goed, dat is meer een post nl dingetje.

Persoonlijk, snel, mooie planten

Binnen 2 dagen twee nieuwe planten, waaronder een ananasplant in huis. Super snelle service en fijne app erbij. De persoonlijke benadering en snelle levering zijn top! Goed verjaardagscadeau ook. Heel tevreden met Plantsome!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!