Op tijd bezorgd, goed ingepakt.

Zie titel, niks op aan te merken.

Mooie planten, snelle levering en hulp. Vroeg om op factuur te kunnen betalen en werd dezelfde dag nog geregeld. Top service.

Prachtige planten en uitstekende service!

De kwaliteit van de planten is bijzonder hoog en de zorg die aan de planten en de levering besteed wordt al even goed. De tips en de app voor de verzorging zijn heel handig, vooral als je niet bent gezegend met de groene vingers van je oma... Kortom: echt een aanrader, ik kom zeker terug.

Snelle levering, goede service!

De website is erg duidelijk. Ook vond ik het prettig te weten welke plant het beste tegen schaduw kan of juist in de zon. Zelf heb ik voor een pakket van 3 planten gekozen. Ze zijn goed en snel aangekomen. Ze waren ook erg goed verpakt. En met de handige app weet je precies wanneer je water moet geven. Dat is nog eens handig!

goed!

de doos was zeer stevig en verzorgd ingepakt, leuk het handgeschreven kaartje erbij! De plant en de katoenen pot vielen erg i de smaak!

Superhandige website, uitstekende service

Per toeval op de website gestuit, fantastische vondst, die naam!

Snel, netjes verpakt en mooie planten!

Afgelopen dinsdag mijn nieuwe plantenvriendjes in ontvangst mogen nemen, nu ben ik officieel een planten mama! De plantjes waren keurig verpakt, inclusief de potten die ik erbij besteld had. Ze waren zelfs zo goed verpakt, dat ze netjes uitpakken zonder hierbij de plant te beschadigen wel een uitdaging was. Uiteindelijk wel gelukt natuurlijk! De verzending was snel, prijzen zijn netjes en de plantjes zagen er prachtig uit. Bedankt!

Goede service. Top

Eerste plantje die ik had besteld kwam 2 dagen later door postNL. Hierdoor was het plantje al meteen zwart geworden nadat ik het een paar dagen in huis had. Mailcontact met de klantenservice van Plantsome en ze hebben me meteen geholpen door een nieuwe te sturen. Deze is wel op tijd binnen en prachtig:) thanks!

Netjes verpakt, snel geleverd, artikel zoals op site

Netjes verpakt, snel geleverd, artikel zoals op site

Blij :-)

Mooie plant, snel geleverd, perfect verpakt.... blije klant! :-)

Goed!

Goed geholpen bij het uitzoeken van de planten, site is makkelijk te gebruiken. Pakket dat we wouden was niet meer beschikbaar met de gewenste potten, maar werd over meegedacht door het personeel. Verder is alles in prima staat aangekomen, netjes en stevig verpakt.

Super service

Tijdens het 'vergroenen' van ons kantoor heb ik de hulp van Plantsome als super ervaren. Een paar potjes die tijdens transport stuk waren gegaan zijn zonder problemen vervangen en wij genieten nu van een nog gezelliger kantoor. De app. helpt ons met signalen wanneer welke plan water moet hebben. Plantsome is echt een aanrader.

Beetje jammer dat mijn planten in 2 delen kwamen maar daar is post.nl verantwoordelijk voor, planten zijn zeer goed verpakt, zien er fantastisch uit, lekker fris en goede service

ZEER TEVREDEN MET DE PRACHTIGE PALM !

De door mij online bestelde palm is prachtig ! Heel goed verpakt en zeer korte levertijd. Ik kom zeker nog 's terug. ;)

Goed groen

Geweldige planten, zorgvuldig verpakt en geleverd op de afgesproken tijd. Een goede groene ervaring!!

Formidabel.

Vrijdag een prachtige plant ontvangen, inclusief een pracht pot! Top.

Ideaal voor mij als plantliefhebber zonder groene vingers!

Hartstikke handige service! Ik heb met behulp van de app een plant geselecteerd die dus ook geschikt is voor waar hij moet staan. Keurig verpakt ontvangen. En vervolgens de app die mij herinnert om op tijd water te geven. Dit is voor mij gemaakt. Ik ben FAN! 🌿

De planten waren snel binnen en goed verpakt. Daarbij is de app die je kan downloaden ook helemaal super! Voor mensen waar planten vaak dood gaan is dit super handig, je krijgt alle tips die nodig zijn om goed voor je planten te zorgen.

Top kwaliteit en service

Planten zien er super goed uit en mijn bestelling was snel binnen. De omschrijvingen en de app zijn een leuke meerwaarde.

Goede kwaliteit; ruime keuze

Prima service met ruime keuze. Prijzen wel ietwat aan de hoge kant.

Perfecte service!

Snel thuisbezorgd, mooie planten en mooie potten. Prettig en goed advies als een plant het even niet zo goed doet via whatsapp.

Ik word er blij van!

Levering en conditie van mijn nieuwe amigos waren super. Ik ben fan van Plantsome.

Mooie planten, 1 kwam stuk aan maar de volgende dag kreeg ik een nieuwe.

Erg blij mee, mooie planten in mooie potten. Één van de plantjes kwam in een stuk "potje" of eigenlijk een schelp, ik gaf dit aan en de volgende dag had ik een nieuwe in de brievenbus zitten. Wel werden de planten in meerdere lichtingen bezorgd, ik woon niet ergens waar ze toch langs rijden dus zou het in verband met CO2 uitstoot liever in één keer hebben. Ik zou ook graag de kleine "baby" planten los kunnen bekijken in plaats van pas als je een grotere in je winkelwagen hebt zitten

Snelle en goede service!

Duidelijke informatie voorziening en mooie plantjes snel op kantoor bezorgd!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!