Snelle service. Zeer goed verpakt. Alleen weet ik niet of ik mijn plant in een echte pot moet planten? Dat wilde ik nog vragen. Hen dat niet echt kunnen lezen.

Makkelijke keuze en vlotte service

PlantSome is de ideale website voor wie weinig of niks van planten kent. De zoekmachine is handig en bovendien is het fijn dat er ook voordeelpakketten bestaan. Alles werd correct afgehandeld en wij hopen nu dat onze nieuwe groene vrienden goed zullen gedijen bij ons thuis. :-)

Goede levering en prima verpakt

Hallo Ben tevreden over de plant en hoe die verpakt is en goede levering Alleen de omschrijvingen in de mail vind ik als koper wat te kinderachtig!

Snelle levering en heldere uitleg op mooie website

Snelle levering en heldere uitleg op mooie website

Redelijk

Ik had de blauwe varen iets voller verwacht. Op de foto op de site was dit wel het geval. En het kleine plantje heeft wat last gehad van de reis de uiteinden van het vetplanten waren al wat beschadigd en een beetje aan vesmetten zeg maar....

Geweldig!

Kwam heel aan, en was precies wat ik zocht. Aanrader

Mooie exemplaren en goede service

Ten overstaan van andere verkopers vind ik de planten van plantsome toch net wat voller en mooier ogen. In mijn ervaring met planten zit er vaak een lichte waas over de bladeren heen, wellicht lichte kalk aanslag, maar dat heb ik tot dusver bij plantsome niet aangetroffen. Maakt de plant gelijk een stuk meer sierlijk. Daarnaast is de klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam die je o.a. via een chat functie op de website kan raadplegen voor al je vragen omtrent je planten. Plantsome heeft ook nog eens een app die je vertelt wanneer je plant water en voeding nodig heeft, erg handig. Hoop wel dat hier nog wat meer ontwikkeling in zal komen, omdat de app helaas nog niet altijd even accuraat is met de hoeveelheid water die de plant nodig heeft. Tot slot waardeer ik zeer de (droge) humor die plantsome verkondigt in zijn marketing, zie je niet vaak bij bedrijven. Al met al een awesome ervaring.

Perfecte service en persoonlijk.

Prachtige gezonde plant verkocht, perfect afgeleverd in de avond. Nu al zin in een volgende!

Goede service, prachtige planten

De planten werden snel en mooi verpakt geleverd. De kids gebruiken de dozen nu als kluisje ;-). Planten zien er prachtig uit. Heel tevreden! Zeker ook over de app omdat ik totaal geen groene vingers heb en nu mooi geholpen wordt met de verzorging.

Supergoede ervaring, plant is netjes afgeleverd en bijgevoegde informatie leuk en origineel beschreven.

The plants are in best form, really beautiful. Super easy and convenient as it was delivered to my home. Also very happy with the care app.

Mooi product en leuke communicatie over de mail

Blij met de planten en heb de app gedownload. Ervaring vanaf nu moet uitwijzen of het allemaal in orde is.

Snelle en goede service!

Plantsome denkt goed met je mee over wat past, snel & vriendelijk contact en mooie planten!

Goede service!

Ik heb een plant besteld en bij een vriendin laten bezorgen als verjaardagscadeau. De plant werd snel geleverd, en zag er mooi uit. Mijn vriendin was blij met de plant en haar katten waren super blij met de doos waar de plant in zat, daar konden ze lekker in spelen! P.s. ik vind het geen probleem om een beoordeling te geven maar wel vervelend dat ik daar mijn persoonlijke gegevens (lees: emailadres) voor moet achterlaten/invullen

Positief verrast! Vooral door de manier van communiceren! Erg leuk en op een informele manier

Zeer snel bezorgd en goed verpakt! En ontvangen zoals verwacht. De manier waarop gecommuniceerd wordt is ontzettend leuk en verrassend. Zou meer op deze manier gedaan moeten worden. Ook die plantsome app is ideaal als je geen groene vingers hebt, maar wel je huis op wilt leuken!

Fijn!

Leuke plantjes en potten besteld. Fijn dat je zelf kan kiezen wanneer ze worden bezorgd. Planten zijn zorgvuldig ingepakt en het is mogelijk een app te downloaden met verzorgingstips. Een zachtaardig, vriendelijk en humoristisch bedrijf waar ik graag nog eens bestel.

Liefde op eerste blaadje

Heel erg blij met mijn Monstera. Goede kwaliteit en top aangeleverd!

Dik tevreden

Mooie plant in een hele nette stevige verpakking..mooie pot op maat erbij gekocht. Snel in huis en gratis verzenden!

Fijne communicatie, levering op tijd, plantje beetje beschadigd

Het plantje (Pippi) was een beetje beschadigd bij ontvangst. Niks ernstigs, maar ik had toch wat medelijden met enkele kapotte bladeren. Voor de rest: super webshop (en hele leuke copywriting)

Mooie planten. Eerlijke prijs. Perfecte levering. Goede feedback.

Super...geweldig..snel bezorgd...goed verpakt...👍👍

Ja...voor herhaling vatbaar..

Snelle levering, zorgvuldig verpakte plant in goede staat

Mooie gezonde planten en altijd een erbij passende pot op voorraad

Snelle in goede verpakking levering

Topkwaliteit

De planten die ik heb ontvangen zijn exact zoals op de website aangegeven. Snel in huis, perfect verpakt

Fijne overzichtelijke site

Snelle levering, goed ingepakt, duidelijke beschrijving!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!