Mooie plant goed verpakt en snel bezorgd

Alles goed en snel geleverd. Mooie plant. En heel handig dat je op de site de bloempot erbij kunt kiezen en dan meteen ziet hoe die combi staat of je past...

Top kwaliteit en service

Plant is van een mooie kwaliteit. Tijdens de levering heeft de bloempot schade opgelopen. Ik heb plantsome een whatsapp bericht gestuurd. Deze werd dezelfde dag nog beantwoord met een top oplossing, namelijk een nieuwe bloempot! Deze werd de volgende dag geleverd. Een geweldige service. Zeker een aanrader om bij plantsome een plant en bloempot te bestellen. Ga zo door met jullie kwaliteit en service!

Tevreden

De site van Plantsome is super stijlvol en vrolijk. De service is snel en de pot echt prachtig. Een bon als cadeau krijgen is echt prachtig!

De combinatie van mooie, gezonde en sfeervolle planten en elegante, kwalitatieve plantenpotten trekken veel aandacht. Wij zijn heel blij met onze nieuwe bewoners. Hartelijk bedankt en zeker tot een volgende keer!

Geweldige service, top planten!

Deze week heb ik mijn tweede lading groene vrienden ontvangen van Plantsome. Aangezien ik een nieuw huis heb, veel werk en wel graag planten in huis wilde hebben heeft een avond plantsome-shoppen mij gered! De planten werden snel geleverd, netjes verpakt en ze zaten al in hun pot. De app is voor mij een uitkomst, zodat ik ze niet te veel of te weinig water geef. Al met al: ik ben fan! Het zal niet lang duren tot ik een derde ronde aan planten bestel.

Prachtige planten, keurig bezorgd

Kleinigheidje: twee planten besteld met per plant een bijpassende pot. De potten werden alleen om de verkeerde plant bezorgd. Op zich geen ramp alleen even jammer omdat beide planten een cadeau waren voor verschillende personen. Dat vergde nog even een wisseltruc. Maar de planten zijn prachtig en ze werden keurig beschermd en netjes bezorgd. Ik zou zo weer opnieuw bestellen bij plantsome.

Love y'all

Ik wil graag meer planten bestellen dan ik ruimte heb in m'n huis! Fantastisch mooie planten en top service

Heel goed service!

Klantenservice heel vriendelijke, binnen een paar dagen heb ik mijn plant gekregen!

Veel moois voor goede prijs!

Even schrikken van die enorme berg karton maar daarna blij met veel mooie planten en toffe potten voor een heel schappelijke prijs. Ik kan de voordeelpakketten aanbevelen dus.

super!

Planten worden keurig en efficient ingepakt evenals de potten. Echt zeer tevreden!

Wat een toppertje..

Plant zag er keurig uit! En kwam super goed verpakt in een grote doos. Bijna onmogelijk om de plant te beschadigen zo goed zat hij verpakt. Ik ben zeer tevreden :)

Klantvriendelijk & kwaliteitsbewust

Het plantsome team is erg klantvriendelijk en kwaliteitsbewust. Dit omdat ze genoeg ervaring hebben in verschillende groene amigo's. ( van een vader amigo geleerd) Behulpzaam en vriendelijk zoals het hoort Jongens bedankt we kunnen nu gezond gaan ademhalen op kantoor.

fast delivery and beautiful plant

i ordered my plant and came within 1 working day. the plant was intact and the earth was still wet. thank you!

• ¿Nos recomendarías?

Fijne planten, leuke ervaring

Het bestellen is een feestje met zulke leuke omschrijvingen en namen. Ook al vond ik de Alfredo zelf best aan de prijs, hij ziet er goed uit en de ontvangers zijn erg blij met hun nieuwe huisgenoot!

Snelle levering op afgesproken datum

Bestelling geleverd zoals beloofd, top!

Goed verpakt, op tijd bezorgd. Niets op aan te merken.

Super creatief en top kwaliteit!

Presentatie op de site is super leuk gedaan! En de kwaliteit is zelfs nog beter! Plantjes staan prachtig.

Snelle levering van mooi plantje

Ik gad een koffieplantje besteld en dit werd snel en goed ingepakt bezorgd. De plant zelf was mooi en stevig en er zaten handige tips bij.

Geweldig!: snel & goed verpakt.

Super snelle levering, en ook nog eens handig verpakt. Mijn plant is picobello aangekomen 😊 Ik ben helemaal happy!

Overzichtelijk keuze aanbod

Ik vind kwaliteit heel belangrijk en vindt het niet erg om daar iets meer voor te betalen.

Planten netjes en snel geleverd.

Website ziet er top uit.

Snel en goed

Mooie plant, heldere website, nette en snelle levering

werkelijk perfect

snelle levering planten in perfecte orde

Goede producten

Onze nieuwe huisgenoten zijn geleverd wanneer het mij uitkwam, netjes verpakt in een stevige doos en totaal niet dorstig. Wij zijn er blij mee en gaan er zeker nog een paar familieleden bij zetten!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!