Makkelijk te bestellen, netjes afgeleverd, staat mooi in huis!

met zorg verpakte mooie planten

met zorg verpakte mooie planten

Plantsome heeft een site waar je vrolijk van wordt!

Mooie planten mét pot (handig!) eenvoudig bestellen. Super ervaring met Plantsome.

Topbedrijf

Leuke app. Vlotte afhandeling. Fijne toon En heel belangrijk: mooie plant!

Een nieuwe, toffe en frisse manier om groene amigo's te shoppen!

zie bovenstaand

Mooie planten en goede service.

Snelle reactie op mails, makkelijk bestellen en zo bezorgd!

Snelle, goede levering van een mooie plant.

Snelle, goede levering van een mooie plant.

Voor als je kwaliteit verwacht.

Goede site ✅ Mooie planten ✅ Snelle levering ✅ Perfect verpakt ✅

Keurige levering op de gewenste dag, pakketje was netjes en stevig verzorgd.

Keurige levering op de gewenste dag, pakketje was netjes en stevig verzorgd.

Fijne plantjes toffe app

Heel fijn dat je zelf niet meer alles hoeft bij te houden wanneer wie wat welk plantje hoeveel water heeft gehad :)! En de plantjes die je kunt kopen zijn ook heel mooi :)!

Echt top

Snel geleverd, goed beschermd, krijgt waar je voor betaald, goeie app (goed voor mensen die niet echt groene vingers hebben), betaalbaar, goeie service

uitstekend

Goed verpakt ontvangen, planten zien er gezond uit en naar verwachting.

super mooie planten

Zat keurig in de verpakking en geen lange levertijd. Mooie planten als ik WW’er planten nodig heb kon ik zeker terug

Verrassend leuk!

Leuk idee om de planten een naam te geven. zo werd het heel persoonlijk. "Bob" heeft een mooiplekje in huis gekregen.

Ik zou het iedereen aanbevelen!

Een ontzettend leuke opzet van de website, de informatie wordt op een zeer persoonlijke en vrolijke manier gecommuniceerd. De planten werden in zeer nette staat geleverd en jullie app biedt perfecte ondersteuning in de verzorging van onze nieuwe groene vrienden (:

Net zo knap als op de foto

Onze derde Plantsome-plant. Net zo tevreden als over de eerdere bestellingen. Goed verpakt, op tijd geleverd en mooie planten. Dit keer een kaartje erbij besteld, dat handgeschreven was: leuk!

Goede prijs, goede levering

Alles top

Snelle levering, goed verpakt. Mooie selectie planten

Wat je ziet is wat je krijgt

Super planten. Goede service. Wat je ziet is wat je krijgt.

Fantastische app, eindelijk vinden planten mij ook leuk!

Ik ben begonnen met de verzorgingsapp, omdat ik voor mijn nieuwe huis toch echt aan de plant moest, maar ze normaliter altijd sterven.... met deze app gebeurd dat niet meer en wordt het zelfs leuk! Toen ontdekt dat je ook planten kon kopen, dus een mooie groene vriend met pot er bij! Toen de pot de reis het niet had overleefd, kreeg ik snel een reactie op mijn appje (super optie via Whatsapp!) En de volgende dag al weer een nieuwe pot!!

Goed!

Makkelijke/grappige site. Ik werd meteen vrolijk en blij vd site en het aanbod van planten :)

Dikke vrienden met mijn wereldverbeteraars!

Genot om rond te snuffelen op de website! Soms kon ik niet in 1x terugvinden waar ik bijv. hangplanten kon vinden, maar over het algemeen hielp de plantenzoeker me goed door het 'oerwoud' aan keuzes heen! Het feit dat de kekke tekstjes bij de groene vrienden ervoor zorgden dat ik een paar keer sneller door mijn neus uitademde dan nogmaal, was een zeer leuke bijkomstigheid. De levering was snel en zorgvuldig en mijn plant-aardige aanwinsten staan al volop te shinen! Kortom, zeer tevreden... ik kreeg wel 4 mailtjes met het verzoek om feedback vlak na elkaar, dat komt wel een klein beetje gretig over ;-) even goeie groene vrienden! Groentjes, Meike.

Super fijn bedrijf, mooie planten en snelle levering

Niks te klagen en blij met de planten

Wat een leuke website, teveel keus. Ik had een tegoedbon gekregen voor m’n verjaardag en mocht wat uitzoeken. Na lang twijfelen een mooie plant met pot uitgekozen. Bezorging was supersnel en mooi verpakt in een stevige doos. Zeer tevreden!

Duidelijke, komische website. Kwaliteitsvolle planten. Uitstekende verpakking voor het leveren van de planten.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!