Makkelijk geregeld

Ik vond soms de omschrijving wat onduidelijk, ik kreeg dit als cadeau en uit de eerste zin van de bon was me niet direct duidelijk wat ik nou kreeg. Het bestellen ging makkelijk en snelle levering, plant zag er goed uit. Zou graag nog maten meekrijgen zodat ik zelf vooraf een pot kan kopen. Volgens kennissen was het wel erg duur, 20€ voor een Monstera. Daar heb ik zelf geen verstand van maar goed om rekening mee te houden. Als ik zonder cadeaubon zou bestellen zou ik daar wel een stuk kritischer naar kijken.

Prachtige plant

De plant was zeer goed en stevig ingepakt waardoor deze zonder schade is geleverd. Ben erg tevreden over de kwaliteit en de service van plantsome!

Toffe plant, maar kreeg een gebroken pot geleverd

Super mooie plant en de levering kwam in een grote doos. Helaas was de pot gebroken bij aankomst waardoor ik een nieuwe pot heb moeten bestellen.. :(

Leuke klantervaring !!

Prima webshop om je kamerplanten bij te bestellen. Nette afhandeling, duidelijke en frisse website, afspraak is afspraak en het belangrijkste: prachtige planten. Doen dus!!! Maar nu komt het: deze aankoop wordt wel een hele leuke klantreis door de pittige website met de allerleukste plantcontent die je je maar kunt voorstellen. Het stoffige image dat wellicht nog om een kamerplant heen hangt, verdwijnt direct als je de beschrijving van de planten leest. Het maakt je hebberig en draagt ertoe bij dat je extra goed voor je nieuwe aanwinst gaat zorgen. Goed gedaan plantsome! Jullie app moet ik nog gaan ervaren, dus kan daar helaas nog niets over zeggen. Maar ga zo door en vooral blijven peilen bij je doelgroep!

Mooie planten, leuke app, goede verzending

Verzending is prima, planten en potten zijn goed ingepakt en niet beschadigd. De planten zien er bijna net zo uit als op de foto. Erg leuk dat je bij het kopen gelijk een pot kan kopen en ook kan zien hoe de plant in de pot staat. De namen van de planten zijn ook leuk gekozen. Ook de app met de optionele water-geef-reminders is erg handig.

Jammer van postnl

Ik heb nog geen plant ontvangen omdat er zoals gewoonlijk weer wat mis ging met postnl jammer voor jullie. Verder vind ik het een goede service makkelijk te bestellen voldoende informatie en vragen na aankoop of iets bevalt krijgt van mij altijd een plus! Dump post nl en je hebt een 4/5 ster

Mooie verse planten

Snelle levering van gezonde mooie planten. Leuke verzorgingstips bij de planten. Goede kwaliteit.

Snelle levering, gave plant

De site is duidelijk Snelle levering en de plant is super mooi!

Great plants and great service!

I bought a package of four plants from Plantsome and received them the next day, in the evening as I had requested. The package was great and the plants were in a very good state upon delivery. I am super happy about my new plants and about the website overall. I also downloaded the app which is super easy to navigate and very useful. I totally recommend!

Eindelijk sfeer en gezelligheid in huis, zelfs met twee groene linkerhanden.

Ik ben niet de meest toegewijde plantenliefhebber. Let op, ik zie ze graag en hou ervan om ze in huis te hebben. Alleen is het meestal geen relatie op lange termijn. Een cactus kan ik houden, net als een sanseveria. Maar ik wou meer...en wist helemaal niet hoe ik eraan moest beginnen. Tot Plantsome me bij het handje nam: vriendelijk, begripvol maar ook kordaat want dankzij de app weet ik wanneer ik mijn groene vrienden moet bedienen. Voorlopig leven ze nog allemaal en dat wil ik graag zo houden!

Wat een fantastische man of vrouw die dit bedrijf bedacht heeft!

Heel goed geregeld! Wat een goede marketing ook! En zo blij met de mooie plant!

Goede informatie voor én na aankoop van je nieuwe plant!

Hele fijne website met veel informatie over de planten. Ook op een hele leuke manier geschreven, het voelt allemaal heel persoonlijk. Snelle levering, en de plant was heel aangekomen door de topverpakking. Plantsome is zeker een aanrader!

Fantastisch!

Goede service, snelle reactie, fantastische planten met een hele leuke omschrijving en ideale app om goed voor de nieuwe vrienden te zorgen!

Super!!

Duidelijke site, mooi en ruim aanbod aan planten. Bestellen en bezorging gingen perfect. Plant kwam heelhuids thuis aan! Hier ga ik zeker vaker wat bestellen.

Snelle levering en goede service

Ondanks 2 plantenpotten kapot aan kwamen werd er snel gerageerd op mijn bericht en opnieuw geleverd.

Mooie planten en gemakelijk bestellen

De bestelling was makelijk en de planten bezorgd waren ook goed ingepakt in een doos. De planten waren snel bezorgd. Het waren mooie planten. Top!

Uitmuntend!

Van site tot voordeur top. Johnny voelt zich helemaal thuis in Lochem.

Mooie plant, goed verpakt

Ik heb een prachtige Lee-Anne mogen ontvangen. Ze was goed verpakt en heel aangekomen. Ook de kleine bambino maakt het goed. Ik ben zeer tevreden en zeker van plan nogmaals bij jullie te bestellen. Het enige nadeel is dat jullie teveel keus hebben en ik echt niet de hele boel leeg kan kopen ;)

Snelle levering, keurig verpakt en prachtige planten!

Love it

- goede kwaliteit - what you see is what you get - snelle levering - bijgeleverde bijschrift met humor

Eerste keer heb ik twee planten besteld die snel werden bezorgd. Een van de planten had teveel water gekregen voor verzending, waardoor hij beschimmelde. Ik heb hierover gemaild en kreeg vrijwel meteen een reactie terug dat ik een nieuwe kon krijgen. In overleg bepaald wanneer deze geleverd werd. Goede service, leuke planten.

Alles verliep perfect

Zeer onder de indruk van de verpakking. Perfect. Mooie en goede kwaliteit producten. Helemaal happy

Ideaal

Super handige plantzoeker voor elke gewenste kamer. Nu de 3e keer dat ik bij plantsome besteld heb, elke keer zijn de planten netjes en zorgvuldig verpakt geweest. Snelle levering en handige verzorgingsapp om de planten blij te houden!

Topservice en goed product

Fijne frisse website. Goed via de chat te woord gestaan nadat post.nl had gefaald om mijn kado op de afgesproken (verjaar)dag bij een vriendin op haar werkadres te bezorgen. Uiteindelijk kwam het een dag later goed en de plant zag er net zo uit als op de website. Ze is de mooiste van kantoor;) Ik zou er zeker weer bestellen, dank!

Mooie gezonde planten, die snel & zorgvuldig verpakt verzonden zijn.

Top.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!