FantaSuperTastisch

Vlotte levering Goede uitleg Goede begeleiding bij problemen

Snel, netjes verpakt en van goede kwaliteit planten

Goede ervaring. Twee keer iets besteld en allebei netjes op tijd geleverd, gezonde planten.

Goed concept, goed uitgevoerd

Met de keuzewijzer een mooie plant uitgezocht die zeer snel en goed verpakt werd bezorgd.

Supee

Ontzettend blij met de aankoop en werd mooi geleverd in een doos met instructies

Goede service, leuke planten en te gekke communicatie

Geweldige organisatie! Tof om te zien hoe jullie op een leuke manier groen hip maken. Heb jullie meteen aanbevolen in mijn netwerk en mijn moeder heeft vandaag ook haar eerste amigo ontvangen en mijn collega ontvangt haar amiga volgende week!

Top mooie kwaliteit

Top snel bezord mooie kwaliteiten planten

Enorm goed!

Wat een leuk - persoonlijk concept. Helaas wat tegenslag met mijn ‘Fred’ (hij bleek luis te hebben), maar dit werd zeer vriendelijk, goed en voorspoedig opgelost. Onder de indruk van deze persoonlijke benadering. Een super leuk cadeau om te geven, maar ook om te krijgen!

Leuke woordgrapjes

Snelle levering, mooie planten in een grappig jasje

Mijn wijffie is tevreden dus ik ook.

De plant was een cadeautje voor mijn vriendin, vandaar. Ik ben zelf geen plantenman, maar zij is lyrisch over jullie dus als zij happy is dankzij jullie ben ik dat ook. Thanks!!

Wat een gave manier om groene vrienden in huis te halen is dit zeg!!

Werkt echt super gemakkelijk via app en computer. Verzending is top en met de beschrijving erbij kan iedereen een plant verzorgen. Chapeau voor jullie!!

Goede service en bezorging

De plant en potten waren goed verpakt. Plant zag er gezond uit en doet het goed op zijn nieuwe plaatje. Ook was het fijn dat de bezorging uit te stellen was naar het weekeind. App is heel handig, vooral als je al meerdere planten hebt

kadokaart in leuke verpakking (met Fred) viel in goede aarde

Site ziet er goed uit, leuk dat planten namen hebben. verzorgings-app nog niet ge"installeerd, maar klinkt goed!

Positief! Goede bezorging fijne site en leuke woordgrapjes

de site is makkelijk toegankelijk en erg fijn dat erbij staat of planten giftig zijn voor katten. De bezorging was snel en soepel. En de planten zijn mooi. Fijn om ook potten toe te kunnen voegen

Uniek

Leuk en positief

Goeie service, leuk aanbod. Snelle levering

Goeie service, leuk aanbod. Snelle levering

Prettig, snel, correct, komen afspraken na, prachtige plant!

Als cadeautje een plant besteld voor m’n zwager en schoonzus. Bij hun thuis laten bezorgen op een andere dag. De afhandeling ging erg prettig en verliep heel soepel. Tijdens het afleveren werd ik keurig op de hoogte gebracht, waar de plant zich bevond en wanneer deze was afgeleverd. De plant zag er netjes uit, goed verpakt. Hele prettige samenwerking. Zeker aan te raden!

Leuke site en snelle bezorging

De site is overzichtelijk en alle info die je over de plant nodig hebt, staat duidelijk en overzichtelijk genoemd. Verder is de beschrijving van de planten leuk om te lezen en is de bezorging tot twee maal toe vlekkeloos verlopen.

geniale service, mooie producten, slechtste bezorging!

Ik vind Plantsome echt top. Mooie potten en planten voor een goede prijs. De klantenservice is ook meer dan top, aardig ook al zijn de klanten minder blij. En dat was ik bij beide bestellingen jammer genoeg... Want PostNL stuurt steeds de plant terug vanwege foute adressering. Mijn huisnr is lang en heeft een toevoeging. Eerste keer moest de bezorging opnieuw plaatsvinden en was het wel gelukt dankzij klantenservice, 2e keer stond er in de t&t dat de plant retour gestuurd was maar stond deze gewoon bij m’n buurman. Dan gaat er toch echt iets mis in jullie systeem icm postnl mbt toevoegingen want ik bestel veel en nog nooit zijn pakketten retour gestuurd wegens de toevoeging. Desalniettemin, dus wel heel tevreden over jullie! Jammer van dat adres :(

Prachtige planten

Ik heb twee palmen gekocht en ben er bijzonder blij mee. Ze staan echt prachtig. Zeer goede service en planten degelijk en professioneel ingepakt. In de eerste instantie was er per abuis slechts 1 exemplaar geleverd maar gelukkig werd dat vrij snel opgelost door Plantsome en kreeg ik kort daarna de ontbrekende palm thuis bezorgd. De communicatie over de bestelling en verzending was ook duidelijk en prettig. Ik beveel dit bedrijf aan.

FIjne en snelle service

Pas geleden onze eerste bestelling gedaan. Heel snel antwoord gekregen en Axel dacht mee over de levering. Volgende keer bestel ik hier weer.

Hele snelle service en veel keus!

Ontzettend leuke, originele en gezellige website , je krijgt automatisch zin om planten te bestellen. Veel succes, dat gaat zeker lukken zo!

Makkelijke site, goede en mooie orchidee. Bestelling erg laat bezorgd

Niets op aan te merken verder, prima geregeld. Goede kwaliteit orchidee. Behalve dan dat de bezorging pas om 22:00 was. Ontvanger is bejaard, woont buitenaf, alleen. Stopt er ineens een busje met vreemden, een stel met kind. Gelukkig hele aardige mensen blijkt achteraf, maar toch..

Super goede service, perfecte levering, mooie planten!

Ik had een klein foutje gemaakt met de afleverdatum, dit werd echter direct door de vriendelijke klantenservice opgelost. De planten kwamen in super goede staat aan, en zien er super uit! Precies wat ik besteld heb.

Super goede service, perfecte levering, mooie planten!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!