Pluspunten

Mooi, origineel aanbod van planten! Keurige service en goede verzorgingstips.

Pluspunten

Planten zien er goed en mooi uit en heel netjes geleverd! Ook was het heel snel geleverd

Pluspunten

goede kwaliteit planten zeer netjes verpakt verzorgingstips toegevoegd.

Pluspunten

Snelle levering en de planten kwamen in perfecte conditie aan.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie (mail met trackingcode etc.) Site kende ik nog niet maar kreeg een cadeaubon voor mn verjaardag, ook superleuk verpakt met een mini plantje erbij. Dus dat is ook een aanrader!

Pluspunten

Zeer leuk concept. De planten zijn zeer goed ingepakt waardoor ze in goede staat bij mij aangekomen zijn. De app is handig voor de verzorging van mijn groene vrienden.

Pluspunten

Planten worden in top conditie geleverd! Alles naar wens!

Pluspunten

Geweldige klantenservice. Mijn bestelling had enorme vertraging opgelopen door de incompetentie van PostNL maar de chatservice via WhatsApp en in het bijzonder de hulp van Milou en Laura waren top!

Pluspunten

- Vrolijkheid - Snelheid - Planten keurig verpakt geleverd, binnen 2 dagen. - Adviezen rondom aankoop - App gedownload

Pluspunten

Vet concept, goed ervaring mee tot nu toe. Levering was snel, plant goed ingepakt.

Er zat een beetje zand tussen de takken van de olijfboom, niks mis mee maar visueel minder aantrekkelijk/beetje werk voor mij, mogelijk is daar nog iets mee te doen. Ik heb nog niet echt de behoefte gevoeld om jullie app te downloaden, terwijl dit mogelijk voor mij: het verzorgen vd plant en voor jullie: klantbinding, heel goed kan zijn. Misschien dat iets meer aandacht naar het aanbevele vd app kan. (Mogelijk is de app ook handig voor planten NIET bij jullie gekocht?) Af en toe op jullie website wat gehaper meegemaakt met mn tefoon. (Huawei android). Verder, ga zo door! Hoop dat jullie veel plezier uit het bedrijf halen. Gr Jevon

Pluspunten

Leuke site Modern Ruim en duidelijk aanbod Goede informatie over de verzending. De verzorg app is ook grappig.

De ontvanger was op het bezorg moment niet thuis en moest hierdoor de volgende dag Bob zelf ophalen bij een Postnl punt. Jammer dat het niet nogmaals werd aangeboden Ook omdat de persoon in kwestie ziek thuis is en hierdoor "belast" werd met het ophalen van het pakket met openbaar vervoer

Pluspunten

Snelle levering, goede service en leuke manier om te leren groene vingers te krijgen! Ook antwoord op een Whatsapp vraag komt vlot! Top!

Soms werkt de Plantzoeker niet optimaal. Als je een voorstel heb aangeklikt en terug wilt naar de resultaten, vraagt hij opnieuw de Plantzoeker in te vullen

Pluspunten

Goeie service en goed te benaderen klantenservice

Als er een kortingsactie is dat deze ook goed wordt weergegeven in je winkelmand.

Pluspunten

Mooie planten, goed verpakt, goede bezorging en goede uitleg

Minder plastic en papier

Pluspunten

Snelle levertijden, goede communicatie en producten in perfecte staat bezorgd.

App lijkt bij vlagen niet helemaal stabiel.

Pluspunten

Komen beloftes na. De planten zien er in het echt net zo uit als op de plaatjes.

Pluspunten

Snelheid Verpakking

Overzicht verschillende planten

Pluspunten

very good package of plants, very clear website/purchasing experience and shipping confirmation

Graag levering op afgesproken tijdstip, al kwam het nu onverwachts goed uit

Pluspunten

Mooie ruime keus in planten, gratis verzenden, optie met pot is fijn.

Pluspunten

Leuke website, planten en potten heel netjes volgens afspraak geleverd. Planten zijn zoals zij op de website worden weergeven.

Geen :)

Pluspunten

Snelle levering, plant en mand waren precies zoals afgebeeld op site.

Pluspunten

Correct op tijd geleverd. Alles netjes verpakt en niets stuk.

Pluspunten

Snelle levering, op de dag die mij het beste uitkomt. Planten zagen er ook goed uit, geen beschadigingen of iets dergelijks. Het gaat zeker niet de laatste keer zijn dat ik hier planten bestel.

Pluspunten

Mooie planten goede tips

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!