Pluspunten

Duidelijke omschrijfing op internet. Werd netjes bezorgd en de planten zagen er in het 'echt' ook goed uit.

Pluspunten

Snelle bezorging, goed verpakt en wat ik heel fijn vind is dat je kan zoeken naar de geschikte plant! Voor mij was heel belangrijk, veilig voor katten. Heel blij dus met deze site en hun plantenzoeker! Ik zal zeker weer bestellen!

Pluspunten

Snelle levering, goede service bij bestelling.

Pluspunten

Top en snel geleverd

Geen alles was goed

Pluspunten

Snelle en zorgvuldige levering. Top verpakt. Groot aanbod planten en leuke potten en manden. Duidelijke tips. Handige zoekmanier voor de beste plant.

Ik vind de app nog niet heel gebruiksvriendelijk. De opties om de condities van je planten aan te geven kunnen specifieker. En ik kan niet alle planten (goed) vinden.

Pluspunten

Vriendelijk, professioneel great website!

Het was lastig om een kaartje te vinden en te schrijven. Dat was niet erg duidelijk een mini verbeter puntje! Verder fantastisch

Pluspunten

Origineel, goede producten en top levering

Pluspunten

Geweldige website, heel veel verzorgingtips voor de planten. De plant die ik heb besteld was in het echt nog mooier dan op de foto’s!

Geen :)

Pluspunten

Geweldige klantenservice, super website en prachtige planten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle verzending en goed verpakt.

De prijzen zijn echt veel te hoog voor de planten die geleverd worden. Sommige prijzen gaan zijn op de website wel 4x duurder dan in plaatselijke tuincentra. Geschikte website voor klanten die absoluut geen verstand hebben van planten, de verzorging ervan of de prijzen. Ook benamingen van planten is belachelijk. Leuke marketing, maar kenners die de Latijnse benamingen kennen van de planten zullen het vast met mij eens zijn. Voor mij nooit weer!

Pluspunten

Zeer snelle service. Prijs - kwaliteit perfect. Planten zijn mooi en onbeschadigd aangekomen. Met de nodige info per plant.. geweldig tevreden dus!

Als 1e levering heb ik geen verbeterpunten!

Pluspunten

Leuk concept. Door de uitgebreide zoekfunctie op de site is het eenvoudig om geschikte planten te vinden (geschikt met dieren in huis, maar er staat ook duidelijk aangegeven in welke ruimtes en condities de plantjes het goed doen). Dit vind ik bij een tuincentrum een stuk lastiger. Ook bieden ze leuken pakketten en potten en reageren ze snel op vragen.

Niks specifieks. Assortiment is al leuk, misschien verdere uitbreiding.

Pluspunten

mooie verse planten goed en netjes verpakt snelle levering

geen

Pluspunten

Toen ik het verkeerde plantje had ontvangen, appte ik na 17:00 (vrijdag) daar over met de klantenservice. Ik kreeg gelijk antwoord, en het aanbod om gratis het juiste plantje op te sturen. Ik mocht ook nog eens het verkeerde plantje houden. Klantenservice was super vriendelijk en leuk! Echt een menselijk bedrijf.

Even de bestelling checken voor versturen of het klopt

Pluspunten

De site geeft duidelijke informatie over wat de grootte van de plant is en wat die voor functie kan hebben op wat voor plek in huis of kantoor. Via de plantenzoeker is het leuk en handig om online planten uit te kiezen en te bestellen. Ze worden handig en leuk verpakt heel snel afgeleverd op een door jou aangegeven tijdstip. Ik heb totaal geen groene vingers maar nu blijven al die mooie planten bij mij ook leven door het gebruik van de app

Er lijkt een kleine bug in de plantenzoeker te zitten. Houdt deze eerdere filters vast als je denkt dat je een nieuwe zoekopdracht begint? Ik had soms gen resultaten terwijl er wel planten waren die voldeden aan mijn criteria.

Pluspunten

Duidelijke instructies wat voor type plant het is en hoe je de plant dient te verzorgen.

Ik had twee planten met bijbehorende pot gekocht. Voor beide planten was de veel te groot. De website gaf mij de indruk dat de pot perfect zou passen.

Pluspunten

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Teveel om op te noemen! Geweldig! Leuke huisstijl en hele creatieve en leuke teksten op de website. Snelle levering en avond levering mogelijk. Ik was zo tevreden dat er gelijk een tweede bestelling is geplaatst!

Op de mobile website op de iPhone zijn niet alle functies mogelijk, bijvoorbeeld een kleur plantenpot-kleur kiezen

Pluspunten

Van alleen het rondsnuffelen op de website kreeg ik al goede zin en als dan je nieuwe groene maat aan al je verwachtingen voldoet dan horen daar vijf sterren bij.

Pluspunten

Vrolijk en met humor. Mooie planten. Goede adviezen

Pluspunten

Snelle levering, handige tips voor de verzorging, mooie planten en goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Snel geleverd, mooie planten, leuke potten, handige app!

Planten zijn redelijk duur. Ik snap dat het anders niet uit kan, maar dat zou voor mij een reden kunnen zijn om ze ergens anders te kopen.

Pluspunten

Sehr netter Kontakt , schnelle Lieferung und sehr schöne Ware und super Preise Vielen lieben Dank

Pluspunten

Snelle, verzorgde levering. Planten worden goed ingepakt. Site is leuk en handig opgezet. Je wordt goed geholpen in het maken van een keuze. Het aanbod is ook zeer ruim. Dik tevreden met mijn aankoop

Pluspunten

Afspraken worden keurig nagekomen en planten zijn beschermd verpakt.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!