Pluspunten

Ten eerste vind ik jullie site fantastisch, super overzichtelijk, to the point en uniek. Ook de keuze van de potten is top. Je ziet direct hoe het staat. De levering ook top. Netjes verpakt en de planten zien er exact zo uit als op de foto. Ook de app is handig. Alleen maar pluspunten. Daarnaast zocht ik niet giftige planten ivm kat in huis. Ideaal dat bij wijze van 1 druk op de knop zichtbaar is welke planten er zijn.

Ga zo door. Super klantvriendelijk, ook deze mail met verzoek om feedback. Misschien de app. Ik moest het aantal zonlicht uren invoeren. Mn plant staat bij het raam naar komt niet met direct vol zonlicht in aanraking. Dus dacht wat bedoel ze hier nu mee? Daglicht of echt vol in het zonlicht (dus dan meer buiten planten?)

Pluspunten

Erg leuke site. Moderne vrolijke opzet. De keuze is snel gemaakt (genoeg te kiezen en de site helpt je ook nog als je dat zou willen), de levering is snel. En wat goed verpakt, potten iets te goed, zie de verbeterpunten. Goede service en aftersales (via Whatsapp, snel en goed!)! Ben erg blij! Ga zo door Plantsome!

De potten zijn erg strak verpakt, twee potten zijn daardoor geknapt. (goed en snel opgelost). Ga zo door!

Pluspunten

Leuke en aantrekkelijke website, geeft een goed gevoel en is leuk om te lezen/zien. Goede mogelijkheden om uit te vinden wat goed past bij mijn wens. Leuke mails, snel verzonden, zeer netjes verpakt. Zeker heel erg blij!

Redelijk wat aanbod dat uitverkocht is of tijdelijk niet beschikbaar. Hierdoor 1 plant besteld ipv de gewenste 5. Hoop dat dit in de toekomst beter op voorraad is.

Pluspunten

Volledige en juiste informatie, perfecte communicatie, snelle verwerking & levering en alles degelijk verpakt. Top!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijke communicatie en een gebruiksvriendelijke website met nette prijzen en producten.

Verzending via PostNL verloopt in mijn geval dramatisch. Eerst krijg ik bericht dat PostNL niet kan bezorgen wegens een feestdag die ze zelf niet eens noemen op de website. Hier was plantsome dus ook niet van op de hoogte. Op een ander moment laten versturen naar een afhaalpunt bij de Gamma maar blijkt PostNL opnieuw een vertraging te hebben waardoor het wederom niet geleverd kan worden op de afegesproken datum. Ik begrijp dat Plantsome hier zelf niet zoveel aan kan doen. Echter neem ik bij hun een dienst af waarbij ze een bepaalde leverdatum beloven die ze vervolgens niet waar kunnen maken. Wellicht tijd voor een andere pakketdienst?

Pluspunten

mooie en duidelijke website. hele leuke omschrijvingen van de planten. goede klantenservice

Pluspunten

Goede service, leuke sfeer in de algehele communicatie!

Soms mogen de dozen wel iets kleiner.... ;) Zeker als je het nog een paar verdiepingen hoger moet tillen met smalle trapgangen is het niet altijd even handig. Al snap ik dat het ook in het belang van de plant is.

Pluspunten

Hele leuke en handige site , snel en netjes geleverd

Pluspunten

Top site, top delivery...

te veel plastic, te veel karton (iets op verzinnen)

Pluspunten

Snelle levering, ontzettend leuke website! En super handige app!

Iets minder doos voor kleinere planten gebruiken.

Pluspunten

Goed advies. Mooie planten. Top bezorging .

Pluspunten

Betrouwbaar !!!!

Pluspunten

Super goede service, makkelijke website, levering op aangevraagde tijd en alle leuke omschrijvingen en grappige uitleg maakt het nog fijner om bij jullie te bestellen! Tot snel!

Pluspunten

Snelle levering van een mooie plant die goed was verpakt Veel informatie over de verzorging op website/app Ik heb alweer een nieuwe bestelling geplaatst

Pluspunten

Fijne webshop, goede service en de app is briljant. Planten zijn erg mooi, bij deze een vaste klant erbij.

Pluspunten

Snelle levering van goede producten. Het is ook heel fijn dat er veel informatie over de verzorging van de plant op de website en in de app te vinden is. Top vind ik dat je in 1 oogopslag kunt zien of de plant geschikt is voor jou, door het gebruik van icoontjes.

Pluspunten

Keurig op tijd en keurig verpakt, heel aangekomen, echt top!!

Pluspunten

Mooie plant (hibiscus) met veel knoppen in bijpassende pot

Pluspunten

Mooie planten snel bezorgd, en leuke tone of voice van het bedrijf!

Niks

Pluspunten

Levering op tijd in stevige verpakking. Echt een prachtige plant!! Heel blij mee

Er staat nog geld open op mijn cadeaubon, maar dat zag je niet terug bij de betaling. Het is handig om na de koop nog een mail te krijgen, ik ben namelijk een tevreden klant en koop graag met het restje nog een plant of iets.

Pluspunten

Veel keuze, goede prijs, goede verzending. Ze staan er mooi bij!

Eigenlijk geen.

Pluspunten

Levering op tijd, plant in goede staat afgeleverd.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!