Pluspunten

Toen ik mailde dat de pot met een barst was aangekomen, kreeg ik binnen een uur een mail terug en de volgende dag werd een nieuwe pot geleverd. Heel snelle en vriendelijke service! En een erg mooie plant ook natuurlijk :-).

Pluspunten

Veel keuze, goede communicatie, goede bezorging, overzichtelijke communicatie.

Erg veel verpakking. Zouden jullie een alternatief voor het bubbeltjesplastic kunnen vinden?

Pluspunten

Geweldige kwaliteit planten! Goede informatie over de planten en verzorging, altijd op een leuke manier gebracht. De verpakking van de plant is perfect.

Pluspunten

Snel geleverd ! Perfect verpakt

Pluspunten

Speels, makkelijk en goede informatie.

Geen, nog te weinig ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, helder verhaal.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke website, keurige bezorging

Plant is veel kleiner dan de afbeelding op de website. Voor hetzelfde geld koop ik een veel grotere plant bij het tuincentrum.

Pluspunten

Leuk de manier hoe er wordt gecommuniceerd. En heel handig de app

Pluspunten

Mooie planten en goede en professionele bezorging. Fijn dat je ook potten mee kunt bestellen die al op de juiste maat zijn. Goed contact met klantenservice, heel persoonlijk.

Planten zijn vrij duur en niet alles is leverbaar

Pluspunten

Supersnelle levering! En de planten zijn ontzettend zorgvuldig en met liefde verpakt. Aan de verpakking zit ook label met informatie over de betreffende plant, in combinatie met app: geweldig!

Pluspunten

Mooie planten, goede service

Wat duur vergeleken met andere aanbieders.

Pluspunten

Meedenkend, hip, doen wat ze beloven: top!

Iets meer keuze voor cadeaukaartjes en tekstgrootte erop!

Pluspunten

Mooie plantjes en goede service. 2 sierpotten zijn beschadigd bij de verzending maar ik krijg meteen 2 nieuwe! Klantenservice is top! Snelle reactie via whatsapp. Ik zal in de toekomst meer plantjes bestellen!

Pluspunten

Heldere website, goede prijs/kwaliteit, snelle levering. Planten worden geleverd met info kaartjes eraan over plaatsing en verzorging; handig.

Elke plant, klein of groot, wordt apart geleverd in een grote, harde kartonnen verpakking dat direct in de container verdwijnt. Is dit noodzakelijk?

Pluspunten

Heel divers en hedendaags aanbod. Vlotte afhandeling. Correcte prijzen.

Pluspunten

Er was een blad gescheurd

Pluspunten

Snelle levering Uitgebreide informatie Leuke presentatie

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke site.

Ik had graag een echt grote plant willen kopen, maar die kon ik niet vinden.

Pluspunten

Jullie branding is echt geweldig uitgevoerd. Van de manier hoe de site in elkaar zit tot de levering van de producten. Er is echt goed nagedacht over de customer journey. De plant die ik had besteld kwam keurig en op tijd geleverd. Heel leuk hoe deze ingepakt was.

- Er zat wel redelijk veel plastic om de plant heen. Ik snap dat dit er voor zorgt dat hij mooi heel blijft en goed wordt geleverd, maar wellicht zijn er duurzamere alternatieven. - Bij de bestelling wilde ik een andere dag kiezen, maar deze optie vond ik niet. Toen ik doorklikte stond er al aangegeven dat hij de volgende dag kwam. Dit is overigens heel goed opgelost via een whatapp bericht waarin de datum meteen is aangepast.

Pluspunten

Bij bestelling online van een plant, afwachten wat je krijgt... maar echt een PRACHTIGE plant ontvangen.

Pluspunten

Leuke benadering, origineel concept, snelle levering, handige app die voor veel mensen denk ik een uitkomst is. Heel positief!

Bij mij deed op de website de ‘inspireer me’ knop het steeds niet. Terwijl ik het leuk had gevonden om wat foto’s met voorbeelden van de plant te zien. Ook dacht ik dat mijn plant groter zou zijn dan dat die was, inschattingsfout van mij hoor, want de maten staan erbij, maar een foto van een plant tov een bank (waar ik ook veel foto’s van zag!) is misschien handig voor elke plant.

Ga zo door

Pluspunten

Snelle levering, goedkoop! Top top top.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!