Pluspunten

ruime/flexibele werktijden en prima prijsje

mogelijkheid om nog grotere planten te kunnen bestellen

Pluspunten

zeer mooie gezonde planten met veel zorg verpakt en geleverd een aanrader ! ! ! Zal zeker nog aankopen doen bij Plantsome en aanbevelen bij mijn vrienden

geen gevonden

Pluspunten

Een leuke, duidelijke en overzichtelijke site. Grappig dat je meteen kan zien hoe groot een bepaalde plant is ten opzichte van je bankstel. Zoek je er een bijpassende pot bij dan zie je meteen hoe dat staat bij de plant van jouw keuze. Bezorging is gratis en alles was keurig verpakt.

Ga zo door !

Pluspunten

Super snelle service, vriendelijke customer service en een App die werkt!

Het zoeken en toevoegen van de planten in de App vond ik nog het lastigst. De foto's zijn erg klein en vaak onduidelijk. Je wilt wel de juiste plant vinden ivm water geven en plek op kantoor.

Pluspunten

Plant wordt op tijd geleverd in een goede doos zodat hij niet beschadigd

Pluspunten

Super concept met toffe communicatie. Plant was stevig verpakt en heel mooi.

Pluspunten

- Leuke en overzichtelijk opgebouwde website met speels opgebouwde benamingen en uitleg. - handige app om de bewatering bij te houden. Top idee!

Ik zou nog meer combinatiedeals opnemen in het aanbod. Verder zou ik ook nog een net iets ruimer aanbod aan potten toevoegen. Vooral nog wat fris geel en ruw beton heb ik gemist. Ik heb de potten dan ook grotendeels elders gekocht. Dit is echter muggenziften want een super leuk bedrijf.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

I have enjoyed all the experience, but have to highlight the fun I had searching for Marty ( I just love the fact that you give names to the plants). The website is intuitive and super user friendly, really good job!

Suggestions

Unfortunately my Dutch is not yet good enough to go through this experience without using at least a couple of times a translator. I would suggest to include English as optional language.

Pluspunten

Nette levering,goed ingepakt

Pluspunten

Super leuke marketing! Al aan verschillende mensen aangeraden.

Pluspunten

Planten zien er goed verzorgd uit en worden netjes verpakt.

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, goede verpakking en prachtige plant!

Geen! Perfect geregeld!

Pluspunten

Super fijne service. Hele goeie toevoeging is de plantsome app!

Pluspunten

- Snel en goed verpakt geleverd - Perfecte service om online planten te bestellen - Goede zoekfunctie + filter op de website. Ook fijn dat je kunt zoeken op “huisdiervriendelijk” bijvoorbeeld. - De verzorgingsapp is geniaal! - Heel fijn dat ze sfeerbeelden op de site en op Instagram hebben staan voor inspiratie. Al met al zou ik Plantsome echt aanbevelen! Geweldig.

Pluspunten

Geweldig mooie plant en leuke, originele communicatie.

nvt

Pluspunten

Mooie planten en potten

Potten waren gebroken tijdens bezorging. Dit is gelukkig opgelost.

Pluspunten

Originele, aansprekende website; duidelijke communicatie over levering; mooie producten

Pluspunten

Love the bright website, easy shopping, positive attitude, big box the bromilia came in with already a tiny pineapple on it. Nail’d it. Super sample for other plant/flower companies

More marketing i accidentally stumbled on your site. Thank goodness

Pluspunten

Goed verpakt! Snelle service en mooie kwaliteit

Prijzen liggen voor sommige planten net iets te hoog

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!