Pluspunten

Zeer goede service! Zeer vriendelijk en enthousiast personeel. Mooie kwaliteit planten. Leuk als cadeautje :)

Pluspunten

Zegt wat het doet, prettige communicatie. Ik werd echt geïnspireerd! Zin om planten te kopen én te verzorgen.

Pluspunten

Goede service. Maakt waar wat het belooft! Prachtige plant volgens afspraak bezorgd.

Pluspunten

Veel humor en erg goeie service, ik heb de verzendkosten teruggekregen vanwege een foutje. Dat was erg attent

Niet echt

Pluspunten

Super snelle service, leuke manier van contact, top app. Ga ze door

Blijf zo door gaan

Pluspunten

Doen wat ze beloven en hebben humor!

Nvt

Pluspunten

super snelle bezorging en prettige klantenservice, ik had een avondbestelling gedaan en de bezorger is toen niet op de afgesproken dag langsgeweest. Ik heb de klantenservice een whats appje gestuurd en ben meteen geholpen, super fijn! Ik vind de app ook echt super leuk en handig, goed initiatief!!

vooralsnog niets, keep up the good work!

Pluspunten

Goede kwaliteit en tijdige levering. Top!!

Pluspunten

Goede service, vriendelijk personeel.

Pluspunten

Snel geleverd. Prima ingepakt! vriendelijke communicatie. De kwaliteit van de groene vriendjes is geweldig!

Pluspunten

Snelle reactie op vragen die had

Betere categorieen voor het zoeken naar planten. Denk daarbij aan, grote, middelgrote planten en kleine planten. Nu is het te omslachtig en ben ik al een paar keer gestopt met zoeken.

Pluspunten

Mooie planten en accessoires. Voldoen volledig aan verwachting.

Zoekopties kunnen wat beter.

Pluspunten

Super service. Goede contactmogelijkheden en de planten worden in een enorm goede verpakking bezorgd! De planten zien er heel goed uit. Top service en top bedrijf!

Geen.

Pluspunten

Super leuk dat ik vanuit het buitenland leuke housewarming cadeautjes kan sturen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke tekst en het concept is ook leuk

De doos kwam kapot aan, die moet dus steviger. De Aloe Vera die we besteld hebben zag ik later in een bloemen winkel staan voor 8.99 euro . Dan vind ik 20 euro inclusief verzend kosten erg duur.

Pluspunten

Snelle levering. Planten zien er altijd (tot nu toe) Goed uit. Erg handig dat potten & andere benodigdheden kan bestellen. App is ideaal als guideline.

Assortiment van accessoires en benodigdheden mag van mij wel worden uitgebreid. Zou fijn zijn als in de app meer planten komen.

Pluspunten

Voor herhaling vatbaar!

Geen, ga zo door

Pluspunten

Leuke site, betaalbare planten, en snelle klantenservice

Pluspunten

Snelle levering, mooie planten, mooie potten, veel keus!

Pluspunten

Geen negatief puntje kunnen bespeuren

Pluspunten

Duidelijke site. Snelle bezorging

Geen plastic tape! Papiertape is veel 'groener' en sterk genoeg voor het gewicht van een plant

Pluspunten

Origineel, creatief en mooie producten!

Pluspunten

Levering tot in de puntjes correct en de planten zijn van uitstekende kwaliteit. De hele marketing is gewoon hartverwarmend! Een aanrader!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!