Pluspunten

Fantastische manier om heel makkelijk en snel een huis vol planten te hebben! Makkelijk bestellen, snelle levering, super secuur verpakt, mooie kwaliteit potten en de app erbij is top. Echt heel blij mee!

Naamkaartjes in elke plant want her was even zoeken op jullie site om de planten toe te kunnen voegen aan de app.

Pluspunten

Super leuk concept, hele leuk planten en potten

Mobiele site werkt niet optimaal. Ik mis nog wat lekkere super food voor mijn planten! Gaan jullie ooit iets van bio plantenvoeding aanbieden ?

Pluspunten

Klantvriendelijk personeel, duidelijke communicatie en zeer bereid je te helpen met al je vragen. Ook als er iets niet naar wens is of is gegaan, wordt gelijk een goede oplossing geboden. Planten zijn van goede kwaliteit en worden zeer netjes verpakt en verstuurd( PostNL mag hier wel beter mee omgaan en sneller leveren, niet de arme plantjes in de vrieskou 2 dagen later leveren dan door Plantsome aangeboden). Kortom wil je mooie liefdevol verstuurde planten die je jaren plezier geven in combinatie met de app zeker kopen.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, leuke beschrijvingen op de website.

Ik zou het leuk vinden om te weten waar de plant is gekweekt en van welke boer :)

Pluspunten

Mooie planten, fijne communicatie + bezorging

Pluspunten

Goede en snelle service.

Te grote verpakking.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie plant, leuke communicatiestyle.

Het bedrijf doet erg ‘groen’ aan. Vervolgens komt er een gigantische doos met heel dik karton voor 1 kleine plant. Niet heel ‘groen’. Daarnaast vind ik de prijzen van de planten aan de hoge kant, maar dat heeft denk ik ook te maken met jullie verdienmodel. Eerst een cadeauverpakking met cadeaubon een boel karton en Fred ook nog erin. daarnaast een veel te grote doos die je ook weer moet bezorgen, wat duur is. Hier moeten jullie echt nog even goed over nadenken! Oh en ik ontving de mail naaar deze beoordeling 3x achter elkaar..

Pluspunten

leuke manier van presenteren (hallo ik ben je nieuwe amigo of kennis) goed verpakt

app heeft nog ruimte voor verbetering. Werkt niet altijd even lekker

Pluspunten

Planten worden goed verzorgd aangeleverd, goed advies via de site & de app en altijd makkelijk contact.

Nog geen verbeterpunt kunnen vinden ;-)

Pluspunten

Super orgineel!! Creatief en punctueel

Pluspunten

Makkelijke site leuke app veel keus en niet duur!

X

Pluspunten

Super leuke content!

Website op mobiel doet t niet even goed

Pluspunten

-de webshop is leuk en gezellig opgevat -heeft veel nuttige informatie over de plantjes -een echte aanrader om een bezoekje te als je op zoek bent om iemand een plantje cadeau te doen -

Doe zo verder!

Pluspunten

Snelle levering, goede service: ik had een beschadigde plant ontvangen, maar heb daar zonder problemen een goede vergoeding voor gekregen

Pluspunten

Super mooie plant, netjes geleverd en in heel goede staat!

De pot van de plant komt niet helemaal overeen met die van de foto :)

Pluspunten

Snelle levering zoals beloofd. Super mooie gezonde plant en helemaal perfect ingepakt. Ik ga hier zeker vaker planten kopen.

Ga zo door. Helemaal prima

Pluspunten

Plant was goed ingepakt. App is handig voo r informatie over de plant en hoe de plant t beste verzorgd kan worden. Ook snelle reactie bij een vraag via whats app. Leuk bedrijf waar je op je gemak een plant kan zoeken die echt bij je past. Ook erg fijn dat het bezorgen gratis is. Een volgende plant ga ik zeker hier kopen.

Ehhh. Toen ik de plant kreeg zat ie nog niet geplant in de pot. Los in de sierpot. Ik had t handig gevonden erbij gelezen te hebben wanneer het goed is voor de plant in de pot geplant te worden. Dus aarde in de pot en de plant uit t plastic potje in de aarde. Dit kan ik ook op de app niet terug vinden. Zal t n x vragen wanneer het goed is voor de plant die ik heb.

Pluspunten

Leuke website, goede service!

Pluspunten

Van de manier waarop de planten worden gepresenteerd op de website tot de bezorging en de verzorginsapp, helemaal geweldig. Een kamerplant uitzoeken en krijgen is op deze manier een hele ervaring. Ik ben fan!

Menu op de website als via de ipad bekeken.

Pluspunten

Snelle levering, makkelijke app om de verzorging van de planten goed bij te houden.

Pluspunten

Je krijgt goed advies met de plantenwijzer over welke plant het beste bij je past. Leuk gedaan!

Geef als tip mee dat planten rustig moeten acclimatiseren nadat ze 2/3 dagen onderweg zijn geweest in de kou. De blaadjes vinden dat anders niet zo leuk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

In eerste instantie positief, er was iets mis met een cactus netjes opgelost.

Nieuw aangeboden cactus van een andere kweker is na een 1/2 jaar totaal dood, terwijl de rest nog goed is. Dit kan gebeuren, maar om dat gewoon emails te negeren verdient een dikke min! Ga zo door!!

Pluspunten

superhoede service. bij een app of de levering toch wat later kan, word ik snel bijgemaakt met een positief antwoord. planten kwamen goed verpakt aan. en staan nu mooi te glanzen!

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakte plant ontvangen. De verhaaltjes bij de planten zijn onwijs grappig!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!