Pluspunten

Mooie plant, komt overeen met afbeelding op website, super snelle levering, stevige verpakking van plant, duidelijke communicatie over levering en de app is een fijne toevoeging. Ik ben fan!

Pluspunten

Super leuke en overzichtelijke website! Heel veel leuke planten om uit te kiezen.

Geen verzendkosten maar ik heb het idee dat de planten daardoor wel behoorlijk wat duurder zijn dan bij een tuincentrum. Maar dan krijg je m ook kant en klaar thuisbezorgd!

Pluspunten

Leuk bedrijf, overzichtelijke app. Duidelijk, uitnodigend en leuk opgezet. Ga zeker meer planten bestellen

Pluspunten

handig, gemakkelijk, netjes en heel goed verpakt. je denkt dat kan minder, maar dan gaat het ten koste van d eplanten. Mooie planten ook. zeer tevreden

Pluspunten

Mooi aanbod Leuke frisse vlotte benadering van ‘klant’ Prettige website, grappig/compleet qua info Netjes in communicatie

Mijn plant heeft een gescheurd blad, waarschijnlijk door grip in handgreep waar het blad tegenaan zat. Jammer van de plant. Ik had geen zin moeite te nemen hem terug te sturen en wat gebeurt er dan met Ollie...? hij staat dus lekker bij mij thuis

Pluspunten

Fijn om zo de planten uit te zoeken. Duidelijke uitleg.

Ik had gevraagd om op een bepaalde datum te leveren. Helaas werd hij alsnog een andere dag geleverd. Weet niet waar de fout lag bij plansome of bij de PostNL.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

meteen nieuwe plant bij beschadiging oorspronkelijke bestelling

Pluspunten

- Goede mix van robust en onverwachte planten - Snelle levering - Personenlijk en goed contact

- Geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze uit soorten en maten

Duidelijkere communicatie over levertijd

Pluspunten

Ze denken met je mee en zijn zeer snel in hun reacties op je vragen. De planten die we hebben gekregen zijn echt een aanwinst voor de aankleding van ons kantoorpand.

Pluspunten

Leuke site, goede tips

Ik heb nu al 2x gemerkt dat de plant die wij altijd bestellen niet op voorraad is. Geen idee of dat die dan heel veel besteld wordt, of dat de voorraad niet voldoende is!

Pluspunten

Een kamerplant zonder gesjouw want gratis bezorgd! Ideaal voor studenten zonder auto.

Een groter aanbod aan unieke potten zou het nog beter maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze aan planten & potten, bij een vraag snelle reactie via email!

Helaas vertraging in verzending (3 dagen later dan aangekondigd)... Dit heeft natuurlijk ook te maken met PostNL, maar als vertraging bekend is zou dit wel beter op de website aangegeven kunnen worden.

Pluspunten

Snelle levering Handige site Humor

Pluspunten

Super verpakking, mooie kwaliteit planten, toffe website en de hele ervaring was leuk. Al aan veel vrienden doorverteld en de volgende plant al aan het uitzoeken!

Pluspunten

Hele persoonlijke afhandeling, leuke koopervaring.

Jammer van de hoeveelheid verpakking, maar snap ook wel weer dat het nodig is.

Pluspunten

Snelle en nette levering Duidelijke site

Pluspunten

I like that one can buy plant + pot in one place and that it gets delivered home - easy big plant delivery for people with no car etc. I have cca 10 Plantsome plants and they are all of nice quality (and still alive). Although glitchy, the app is a good reminder for watering. Could be nice being able to create ones own ‘batch’ of plants also. Love Plantsome

Perhaps when choosing the delivery date stick to that - I pick the dates when I work from home, for example, but sometimes it gets delivered the day after I choose. Also looking forward to new types of plants and new pots

Pluspunten

Leveren snel, ruime keuze planten en website staat boordevol top. Ook voor vragen over je plant kan je terecht bij ze. Goede adviezen!

Pluspunten

Heb de plant als cadeau besteld. Zowel de plant als pot zijn heel aangekomen bij de jarige job. Overzichtelijke site, erg intuïtief. De selectie is beperkt, maar dat vind ik wel prettig.

Dit zal worden een fout van PostNL zijn, maar: Ik heb bijbetaald voor avond bezorging zodat ik zeker was dat de jarige hem zelf in ontvangst kon nemen. Zonder bericht werd het cadeau pas een dag later bezorgd.

Pluspunten

Leuke beschrijving van planten. Goede klanten service. Leuke verpakking en zorg voor plant

De website zou wat verbeterd kunnen worden. De filter instellingen is wel een leuk idee maar niet altijd gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

Mooie planten voor een goede prijs. Leuk dat je ook een totaalpakket met meerdere planten en potten kan kopen. Erg handig. Denk dat je hierin meer moet gaan aanbieden. App is ook fantastisch! Helpt mij enorm.

Verzending was een dag later dan in eerste instantie gemeld was.

Pluspunten

Leuke omschrijving bij de plant met verzorgingsips. Fijn dat dit bestaat online.

De levering was een dag later dan verwacht, dit kan ook aan post.nl hebben gelegen. Dat was jammer. Bij het invullen van een beoordeling beantwoord ik liever vragen dmv een kleine enquete dan dat ik zelf punten moet noemen.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!