Pluspunten

Planten worden op tijd geleverd in een zeer stevige doos en zien er prachtig uit. Veel betere kwaliteit dan bijvoorbeeld bij de Intratuin. De plant die ik het langst in huis heb is sindsdien als kool gegroeid.

Pluspunten

Super goede service. Één plant was niet helemaal goed aangekomen, contact over gehad en super goed opgelost. Handig keuzemenu voor het kiezen van een plant die het beste bij je past. Daarnaast veel keuze aan planten en potten.

Pluspunten

Leuke manier van contact! alle artrikelen hebben een naam en zelfs een app voor hoe je de plant moet verzorgen.

misschien op whatsapp snellere reactie?

Pluspunten

Lekker makkelijk! Ik vind het helemaal top! Snel geleverd en handige plantenzoeker. En leuke humor ik hou ervan!

Ik kon geen kleine hangplanten voor op mijn kast vinden.

Pluspunten

Goede overzichtelijke website, je kan makkelijk bekijken hoe de planten in jouw pot naar wens eruit zien en bestellen gaat super makkelijk. Fantastisch ingepakt voor verzending en levering gebeurd ook echt op de dag die aangegeven is in het bestelproces. Aanvullende app ter ondersteuning voor de verzorging van je planten.

Het zou een leuke toevoeging zijn wanneer de planten die je gekocht hebt automatisch (obv email oid) toegevoegd worden in de app.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, mooie planten en potten Echter veel onnodig veel verpakkingsmateriaal

Het verpakkingsmateriaal, ik ontving 2 enorme dozen in vergelijking met de planten. Ik had 2 kleine plantjes besteld circa 50 cm hoog met bij passen de pot. Beide potten konden makkelijk in het zelfde vierkantje binnen doos. Met de planten erbij in Of evt een extra binnen doos omdat de extreme doos erg hoog was in vergelijking met de planten. Scheelt verpakkingmateriaal en een (lompe) doos voor de bezorger

Pluspunten

Leuke producten, goede service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Website

Levering, klantenservice, professionaliteit

Pluspunten

Goede levering & snel. De plant neetjes verpakt. Ik ben heel blij met mijn plant. Ik raad dit aan!

Pluspunten

De app is informatief en leuk vormgegeven, snelle levering, vriendelijke service. En misschien het belangrijkste: mijn plant is erg mooi!! Omdat je door de app reminders krijgt over wanneer de plant water nodig heeft, zouden ook mensen die geen groene vingers hebben, een plant kunnen houden. Erg handig!

Pluspunten

Leuke en handige website, goede productinformatie, snelle levertijd, duidelijke informatie t.a.v plantverzorging

Duur! Veel karton/ plastic voor verpakking

Pluspunten

Goede en correcte service

Pluspunten

Mooie planten, goede levering en communicatie....een super leuk concept. En een coole app

Meer kleine vetplant vriendjes in een setje, en mijn favorieten, meer kleine en middelgrote cactussen aanbieden PLEASE....

Pluspunten

Leuke website en super leuke planten

Pluspunten

Reactie op vragen, leuke site, app, goede verzending en snel

Het sorteren op prijs en als je dan terug gaat na t bekijken van een plant is de sortering ook weg... kost extra tijd

Pluspunten

Super gemakkelijk je huis groen! Voor die consumenten zonder idee, super om zo gemakkelijk een urban jungle te creëren.

Geen! Bestellen, info, bezorging en kwaliteit van de planten en luxe potten is top.

Pluspunten

Duidelijk en erg makkelijke website. Goeie voorlichting wat betreft de planten die geadviseerd zijn. Levering keurig op tijd. Ook de planten met zorg verpakt en vervoer klaar gemaakt. Het is heerlijk op je werk komen je ruikt de frisde en gezonde lucht wanneer je binnen komt.

Jammer dat je voor de app moet betalen. Is erg handig voor het water geven.

Pluspunten

Alles is tot in de puntjes geregeld. Makkelijke en snelle informatie over de planten zodat je precies weet welke plant het beste of het slechtste bij jou en je situatie past. Duidelijke instructies. Fantastisch

Geen. Ben echt heel tevreden

Pluspunten

Heel blij dat ik mooie planten thuis kan laten bezorgen

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!