Pluspunten

Keuze uit mooie planten en potten, leuke beschrijvingen, gave cadeauverpakking met luchtplantje. Kinderen en kat waren blij met de doos :)

Plastic verpakking om de plant vervangen door iets milieuvriendelijkers.

Pluspunten

Helemaal top. Mooie plant , perfecte verpakking, én goede communicatie met de klantenservice. Ga zeker nog eens bestellen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke planten, website heeft een goeie uitstraling. Klantenservice reageert binnen 2 uur.

PostNL heeft moeite met de verwerking van jullie pakketten. Allereerst raakte mijn eerste zending kwijt. Mijn 2e zending werd verkeerd gesorteerd wat in 2 dagen extra wachttijd resulteerde. Dit was dus al ruim 1.5 week nadat ik besteld had. Dat pakket bleek incompleet en na een mailtje volgde er nog een nazending, ook dit pakket liep bij PostNL vertraging op. Kortom de levertijd van 1 dag wordt constant niet waargemaakt. Daarnaast is het vreemd dat als ik een nieuwe zending probeer te regelen via de klantenservice de levertijd van 1 dag überhaupt niet wordt gehanteerd, want de eerstvolgende mogelijkheid die ik kreeg aangeboden voor ontvangs was altijd "overmorgen". Dat mijn 2e zending niet compleet was is ook opmerkelijk. Op het moment dat die 2e zending werd verstuurd was ik al ruim een week aan het wachten op ontvangst. Dan lijkt het me dat je er toch extra op let dat het pakket compleet is. Tot slot heeft de klantenservice punten laten liggen door 'slechts' de zending opnieuw te sturen. Een kleine extra, al was het een gram plantenvoeding, had Plantsome een stuk sympathieker gemaakt in dit hele verhaal. Op dit gebied valt er zeker winst te behalen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

????

Gekregen bon van 10 euro kan ik geen plant voor bestellen, wel een pot met extra verzendkosten a 4 euro extra.geef dan geen bonnen uit van 10 euro maar begin bijv20 of lever planten vanaf 10 euro. Een pot koop ik wel bij de action voor 3 euro

Pluspunten

Website, verpakking en kwaliteit plant

Wat mij erg gestoord heeft is dat ik op woensdag bestel en per se kies voor levering op zaterdag omdat ik dan thuis ben. Uiteindelijk komt de plant pas dinsdag! Post NL heeft hier vast een grote rol in maar een klant moet daar in principe geen last van hebben vind ik. Voor de rest goed bedrijf waar ik terugkom maar vind dat jullie dit moeten weten

Pluspunten

Veel variatie in mooie planten en potten, regelmatig nieuwe producten, en goede begeleiding op site en in app van de beginnende plantenliefhebber. Planten worden goed verpakt bezorgd op de afgesproken datum. Snelle en hulpvaardige respons bij contact. Ik bestel regelmatig!

Pluspunten

Levert mooie planten en houden goed lang vol En leuke selectie aan potten

Pluspunten

Door de speelse manier van praten is allemaal erg leuk om te lezen. Ook staat er over iedere plant genoeg informatie en dat is super handig!

Pluspunten

goede en snelle service, ook erg persoonlijk

één contactpunt, nu via whatsapp, email e.d. fijn dat het er is, maar wellicht beter om één punt te kiezen.

Pluspunten

Helemaal top! Ik zal jullie bedrijf zeker aanbevelen.

Pluspunten

Snel, trendy, goed verpakt

Pluspunten

Makkelijk om te kiezen, snel geleverd, goed verpakt en prima after service.

Pluspunten

Superconcept met een vlotte levering

Pluspunten

Geweldige service. Had de doos al weg gedaan, toen we de plant toch niet goed vonden passen op de plek die we voor ogen hadden. Kon gelijk langskomen om een nieuwe uit te zoeken. Mooi

Pluspunten

Fantastische planten met briljanten namen en bijpassende potten, die in een mum van tijd geleverd zijn!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bezorgd thuis en pakt goed in. Prijzen zijn redelijk.

Ik mis meer variatie in soorten plantenpotten (ook wat hippere keramieken) en planten. Nu ik enkele planten heb zou ik hier minder snel bestellen omdat er niet heel veel verschillende te koop zijn en sommigen ook al langere tijd uitverkocht zijn.

Pluspunten

Snelle levering en betaalbare planten

Pluspunten

Goede communicatie toen ik de leverdatum wilde veranderen. Plant goed verpakt voor transport.

Nvt

Pluspunten

Mooi en leuk verpakt

Niet

Pluspunten

Heel eenvoudig te bestellen, goed advies bij aankoop planten (Keuzehulp), goede kwaliteit van planten, leuke levering in de dozen, verhalen bij de planten

Pluspunten

Vind álles aan dit bedrijf goed. Ze bieden mooie, kwalitatieve planten voor een goede prijs! De service is geweldig; je krijgt je planten snel opgestuurd en als de plant toch niet bevalt kun je deze opsturen zonder hier extra voor te hoeven betalen. Vanaf nu koop ik mijn cadeaus alleen nog maar hier. Oh en, aan elke plant en verpakking hangt een klein grapje. Geweldig!

Pluspunten

2 maanden geleden een plant besteld, helaas ondanks goede zorgen heeftvdez heet niet overleefd. Na contact gehad te hebben met een medewerker kwam ze de zelfde dag nog met een oplossing. Perfect geregeld, goede communicatie en super snel en goed geleverd. Ga zo door met jullie schitterend bedrijf!!

Pluspunten

Prima planten geleverd, en goed verpakt

De levering kwam dagen later dan vooraf was aangegeven, en daarna kwamen ze een dag eerder dan werd aangegeven.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!