Pluspunten

Service en communicatie zijn uitstekend

Pluspunten

Goede communicatie en prachtige planten. Just love it!

De grootte van de plant viel iets tegen

Pluspunten

Super leuk concept! Top service! Een aanrader!

Pluspunten

Ontzettend leuk om een plant te bestellen hier! Maakt bestellen nog leuker dan het al is.

Pluspunten

Leuke omschrijvingen! Leuke namen! Met Fred op zijn troon zijn we ook heel blij, hij staat naast Annie en ze zijn erg gelukkig bij ons in huis

Geen, gewoon zo doorgaan!

Pluspunten

Een leuk en innovatief bedrijf met mooie producten

alleen nog goede leveranciers vinden die de planten niet ondersteboven levert.

Pluspunten

Mooi planten en snelle levering

Nvt

Pluspunten

duidelijke website, leuke producten

veel was uitverkocht, daardoor heb ik sommige planten bij een ander bedrijf moeten kopen

Pluspunten

Goed advies over de planten en onderhoud, snelle reactie, zeer klantvriendelijk. Hele leuke plant incl. pot ontvangen in een zeer goede verpakking. Nooit meer slepen met grote planten en potgrond, maar kant en klaar afgeleverd bij je voordeur. Een echte aanrader!

Pluspunten

Duidelijke site met veel informatie over de planten. Snelle levering en keurig verpakt.

Pluspunten

Mooi concept. Plant is super goed gearriveerd via post.nl. Ook een fijne app.

Ik kende dit bedrijf niet. Via kerstcadeau hiermee in aanraking gekomen. Meer marketing inzetten

Pluspunten

Fantastische webshop, erg leuk insteek van het verkopen van planten en overal wordt aan gedacht. Keep it going!

Pluspunten

Super leuk om op deze manier een plant te kopen. Goed advies en aflevering perfect geregeld.

Nog meer functies in de app aanbieden zoals informatie over de plant, verzorging of meer interactieve mogelijkheden.

Pluspunten

snelle levering, stevig verpakt, mooi assortiment het hele jaar door

Pluspunten

Erg leuke website, snelle afhandeling van de bestelling, plant is goed ingepakt en heelhuids aangekomen!

Pluspunten

heel duidelijke website top dat je alle potjes kan laten zien bij elk plantje zeer vlotte communicatie stipte levering

gigantische doos voor vrij klein plantje. Top dat mijn plantje in perfecte staat was maar zonde van al dat karton.

Pluspunten

Makkelijk plant selecteren op basis van wensen en fijne app voor verzorging. Bezorging perfect in doos.

Pluspunten

Ik had een toffe plant besteld om cadeau te doen voor kerst. Ze waren er superblij mee! Geleverd in een mooie doos waarin de plant kon ademen en op een dag die mij uitkwam. Door de goede verpakking kwam de amigo helemaal heelhuids aan. Het is een stuk makkelijker dan op een drukke dag door het tuincentrum te sjokken, een plant te vinden, mooie pot te vinden (die hebben ze daar niet echt) en dan de plant onbeschermd mee te moeten nemen in je auto. Zeker aan te raden!

Pluspunten

Goede en snelle levering

Pluspunten

Het is een hele leuke beleving om een plant te bestellen. Ook de namen + de app die je erbij krijgt zijn een plus

Pluspunten

Duidelijke website, snelle service, ook snel antwoord op mail.

Geen!

Pluspunten

Goede service! Planten zijn netjes ingepakt, zodat ze onbeschadigd aankomen. Ook is het prettig dat je kunt appen en je vragen daar kunt stellen! I love plantsome!

Pluspunten

Heel erg leuk! Enthousiast, we hebben gelachten met de plantennamen en de beschrijvingen, vinden onze planten echt supermooi. Hebben zelfs de app gedownload, wat echt supertof is.

We hadden een pot te weinig geleverd, maar dat was snel opgelost. Enkel moest ik bellen naar de klantenservice en kreeg ik de voicemail van Laura? Eigenlijk zou er wel altijd iemand moeten opnemen bij een bedrijf. Maar dat is het enige verbeterpuntje.

Pluspunten

Leuke insteek, goede service!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!